Προς το περιεχόμενο

Boot Windows XP\Vista

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

den xriazete na kanis kati einai deafult i katastasi ton vista einai opou exoun egatastathi ginontai c: kai opos ipe kai o stavros apo pano an den piraksis kati apo monos sou ola tha einai ok.to mono problima einai oti mpori na xasis ti mpala an vazis pragmata apo do kai apo eki.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλ. εγώ που έχω τα Windows Professional XP με το γράμμα C και βάλω τα Vista Ultimate θα γίνουν αυτά C και τα XP θα πάρουν άλλο γράμμα..?

Δημοσ.

Αν εγκαταστήσεις:

Στο C τα XP

Στο D τα VISTA

Οταν είσαι σε XP θα είναι στο C και τα άλλα data πχ mp3, video θα είναι στο D όπως αρχικά το σχεδίασες.

Οταν είσαι σε Vista θα είναι πάλι στο C (μετονομασία κάνει - ενώ τα εγκατέστησες στο D) και τα άλλα data πχ mp3 θα είναι στο C όπως αρχικά ΔΕΝ το σχεδίασες (ενώ βρισκονται στο D) ρεσιταλ μλκιας από microsoft. Kαταλαβαίνεις τι γίνεται με μενα που έχω 4 partitions :mrgreen:

Επίσης είδα δεν αφήνει μια εφαρμογή να γράψει κατευθείαν στο C αλλά μόνο σε φάκελο. Δηλ. κόλπα με κλειδώματα εφαρμογών εχουν πρόβλημα.

Δημοσ.

afou tha exeis se allo disko to ena k se allo disko to allo den prepei na yparxei kanena provlima...aplws tha dialegeis apo ta BIOS apo poio disko thes na ksekiniseis k tha mpaineis ston antistoixo..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...