GabrielConnor Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μα μου έχει χαλάσει ήδη μια φορά. Απλά λέω να μην κάνουμε λές και τα hardware failures είναι κάτι καινούριο στις κονσόλες. Ας είναι καλά τα 2 χρόνια εγγύηση. Ontopic τώρα. Και εμένα εδώ και μια εβδομάδα μου κάνει εναν περίεργο ήχο όταν βγαίνω από το παιχνίδι στο dashboard σαν γρατζούνισμα και τσέκαρα τα DVD μου και είδα το Gears σε κακό χάλι (πλεόν 1 στις 4 θα βγάλει disc unreadable). Σκέφτομαι να την κάνω πακετάκι την κονσόλα για Γερμανία. Θα μου το αλλάξουν αν όντως έχει problem; (που έχει δηλαδή δεν το συζητώ)
panos--26-- Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Θα σου την αλλάξουν αν δεν το έχεις ανοίξει ποτέ για flash και είσαι εντός εγγύησης!
xrest Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 MS responds to disc scratch claims Microsoft has finally responded to accusations that Xbox 360s produced late last year were faulty, missing a part of the drive that was causing them to scratch discs. The response came after Dutch television show Kassa ran its own independent investigation, concluding that the console was indeed to blame. "Due to the fact that we did not participate in the experiment done by Kassa and have little insight into the methodology that was used, we cannot comment specifically on the outcome," Microsoft told Engadget. "While we are aware that discs can potentially be scratched through normal wear and tear, we have not received any widespread reports of the issue highlighted here." "We encourage any Xbox customer who believes that their discs have been scratched in the same manner as identified by KASSA, to contact us at http://www.xbox.com/supportor 1-800-4-MY-XBOX for additional information." So, if you find yourself with a ring carved into your favourite game, Microsoft has agreed that it will take a look at your Xbox 360 and repair it if necessary. You'll also be provided with any information you need on how to get a replacement game disc. Microsoft recently announced it was revamping its warranty cover on the console, significantly extending the period of cover. It also plans to tart up its customer service quality, attempting to improve the overall experience if things happen to go wrong.
damis72 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Τα ίδια μου είχε κάνει κι εμένα στο PGR3, το οποίο ήταν το 1ο παιχνίδι που πήρα με το launch. Το είχε χαράξει βαθιά, μετά από μετακίνηση της κονσόλας κάθετα σε οριζόντια ενώ ήταν ανοικτή. Το παιχνίδι έπαιζε μόνο τα μισά events και συνέχεια unreadable Κλπ. Μετά από κάποια επιφώτιση (σε συνδυασμό με λίγο google) έκανα το εξής: Εβρεξα βαμβάκι με Ασετόν (δεν είχα κανονικό και χρησιμοποίησα με λάδι) (!) και άρχισα να "τρίβω" μαλακά το δισκάκι κυκλικά για κανένα 5λεπτο... μέχρι που η γραμμή ψιλοεξαφανίστηκε (όχι ολοκληρωτικά αλλά αρκετά) και έγινε όσο πιο λείο μπορούσε. Το παιχνίδι σήμερα παίζει μια χαρά! Τα πάντα! Το έχω δοκιμάσει και σε χαλασμένα (scratched) DVDs με καλά αποτελέσματα. Ούτως η άλλως χαλασμένα ήταν δεν είχα να χάσω τίποτα.
joef_gr Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 οταν το xbox ειναι ανοιχτο και παιζεις αν κουνηθεί η κονσολα το δισκακι γρατζουνίζετε βαθια! ενας φιλος μου χαλαγε ολα του τα παιχνιδια και δεν καταλάβαινε πως! οποτε οταν πηρε το call of duty 3 και το εβαλε μεσα καταλαθος κουνησε το xbox και το δισκακι εγινε χαλια ειχε 2 τεραστιες γραμμες! και ουτε καν ειχε φτιαξει profile ακομα!το παιχνιδι ηταν ολοκαινουργιο! το πηγε πισω ειπε οτι ηταν ετσι και του δωσαν αλλο! οποτε το xbox μην το κουνατε βαλτε το σε μια σταθερη θεση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.