Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 can cause scratches

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

After more than thousand complaints of Xbox 360 users, Microsoft has admitted Saturday night that there is a flaw in the Xbox 360. That happened in the Dutch television programme "Kassa". The flaw causes CDs and DVDs that are spinning in the player to get damaged.

From the data of "Kassa" it would concerns a worldwide serial of approximately 1 to 2 million Xbox 360 consoles.

In the consumer programme "Kassa" Microsoft promised to offer aid to users who have complaints in the form of repairing. It is however not possible to get a new console.

http://www.n4g.com/xbox360/News-35218.aspx

http://digg.com/tech_news/Microsoft_admits_that_Xbox360_ruins_game_discs

http://www.cdfreaks.com/news/Microsoft-admits-scratch-problem-with-Xbox-360.html

προσωπικα και εγω εχω παρατηρησει στα δικα μου παιχνιδια καποιες μικρες γρατζουνιες παρολο που τα προσεχω πολυ.μαλιστα στο gears που το εχω παιξει και πιο πολυ,μου χει παρουσιασει και reading error.

Δημοσ.

Οι μικρογρατζουνιές που αναφέρεις στο XBOX360 σου είναι φισιολογικές γρατζουνιές που δημιουργούνται από τους κόκους σκόνης που μαζεύονται στα δισκάκια και σε συνδυασμό με τις στροφές που πιάνει μέσα στο DVD drive, δημιουργούνται μικριφθορές στο δισκάκι.

Είναι κάτι το απόλυτα φυσιολογικό και συμβαίνει με όλες τις συσκευές οπτικών μέσων.

Οι γρατζουνιές που αναφέρονται στο άρθρο είναι τελείως άλλης φύσεως και είναι βαθιές γρατζουνιές σε μορφή σπιράλ, που ξεκινάνε από το κέντρο του δίκου και πάνε προς τα έξω. Οι γρατζουνιές αυτές συνήθως είναι ενιαίες και κύριο χαρακτηριστικό τους είναι το μεγάλο τους βάθος και πάχος.

Από αυτά που λές, εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

120205%20063.jpg

Δημοσ.

προσωπικα και εγω εχω παρατηρησει στα δικα μου παιχνιδια καποιες μικρες γρατζουνιες παρολο που τα προσεχω πολυ.μαλιστα στο gears που το εχω παιξει και πιο πολυ,μου χει παρουσιασει και reading error.

Εμενα, οι μερικες δεκαδες DVD που εχω, δουλευουν μια χαρα παντως....

Δημοσ.

α ευτυχως διοτι νομιζα πως ηταν προβληματικο το χβχ μου.

οντως καμια σχεση με τις γρατζουνιες της πιο πανω φωτο.

Δημοσ.

Stormwatch εύχομαι να μην σου χαλάσει ποτέ, ούτε να έχεις κολλήματα ή red lights ή γρατζουνιές!

Η κονσόλα όμως δεν παύει να είναι η χειρότερη όλων των εποχών σε θέματα αξιοπιστίας!

Έχει τα περισσότερα προβλήματα από κάθε άλλη!

Η έλευση του Εlite πιστεύω θα τα μειώσει στο ελάχιστο καθώς ακούγεται θα είναι πολύ πιο αθόρυβη και δεν θα αντιμετωπίζει το γνωστό overheating error!

Δημοσ.

Το playstation 2 omos mono sto launch και λογικό είναι!

Το xbox 360 κυκλοφορεί 1.5 χρόνο τώρα με προβλήματα χωρίς να έχει γίνει καμία αναβάθμιση τρομερή που να λύνει τα προβλήματα που παρουσιάζει!

Μόνο το elite μας δίνει κάποιες ελπίδες για κάτι καλύτερο!

Δημοσ.

οπως τα λεει ο πανος ειναι.χαρακτηριστικα φιλος μου εστειλε προχτες για 2η φορα το χβχ2 στο εξωτερικο για να του την φτιαξουν.τα red lights of death εχουν καθιερωθει ως μαστιγα πλεον.

Δημοσ.

κ στο ps2 δεν ειχαν κανει καμια αναβαθμιση τρελλη στον 1,5 χρονο,εκτος αν κανω λαθος.εγω προσωπικα πηρα 360 στο launch (αφου μου καταστραφηκε το 2ο ps2) κ ειμαι μια χαρα.

σιγουρα υπαρχουν προβληματα,οπως σου κατσει.κ αν σου κατσει..

Δημοσ.
Το playstation 2 omos mono sto launch και λογικό είναι!

Το xbox 360 κυκλοφορεί 1.5 χρόνο τώρα με προβλήματα χωρίς να έχει γίνει καμία αναβάθμιση τρομερή που να λύνει τα προβλήματα που παρουσιάζει!

Μόνο το elite μας δίνει κάποιες ελπίδες για κάτι καλύτερο!

Μόνο στο launch; Έχω φίλο που έχει αλλάξει πάνω από 5 PS2 σε 2 χρόνια λόγω laser. Σημείωση πώς δεν ήταν τσιπαρισμένα, παίζανε μόνο original.

Οπότε μην λέμε ότι θέλουμε.

Δημοσ.

To playstation 2 το αγόρασα 2003! Τρέχει νεράκι ακόμα!

Απλά 1 φορά το τσιπάρισα kai είχα αλλάξει to laser tou γιατί είχα ακούσει τα προβλήματα που είχε!

Πάντως συγκριτικά τα προβλήματα του xbox 360 είναι πολύ πολύ περισσότερα!

Δημοσ.

και εγω 6 χρονια που το εχω μονο μια φορα το πηγα για επισκευη επειδη ταχε παιξει το λειζερ μαζι με το τσιπακι.βεβαια μονο αντεγραμμενα dvd επαιζε ολα αυτα τα χρονια..

Δημοσ.

120205%20063.jpg

ετσι μου εγινε εμενα το original test drive unlimited οταν σκουντηξα το 360 την ωρα που επαιζε. το ειχα ορθιο και επεσε στο πλαϊ. :o :evil:

Δημοσ.

Δεν λέμε ότι θέλουμε! Βάση εμπειριών μιλάμε!

Γίνεται πάταγος στο Internet με τα προβλήματα του xbox360!

Kαι μην μου πείς Gabriel Connor ότι δεν φοβάσαι και συ όπως όλοι μας ότι μπορεί να σου χαλάσει κάποια στιγμή λόγω του προβληματικού hardware!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...