Προς το περιεχόμενο

φορολογικη δηλωση

trelamenos84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα , επειδη ετοιμαζομαι να κανω την φορολογικη μου δηλωση θελω απο καποιον που να γνωριζει να ρωτησω ενα πραγμα.

αγορασα ενα παλιο αυτοκινητο στο ονομα μου ,1600 κ.εκ. μοντελο 89.δεν εχω εισοδηματα και δεν εχω τιποτα αλλο στο ονομα μου. το αγορασα 1000 ευρω απο οικονομιες που εκανα (κουμπαρας)!!!!!

θα πληρωσω καποια επιβαρυνση μετα? θα εχω καποιο προστιμο λογω του οτι δεν εχω εισοδημα και αγορασα αυτοκινητο?

Δημοσ.

η αξία της αγοράς του αυτοκινήτου (1000 ευρώ) δεν φορολογείται ... αν το αγόρασες το 2006 θα το δηλώσεις φετος , αν το αγορασες το 2007 θα το βάλεις στην επόμενη δήλωση...

Πάντως να ξέρεις οτι δεν προκειται να πληρώσεις τίποτα, μην ανησυχεις !!!

Επισης να ξέρεις οτι στο εντυπο έχει "κουτάκι" που λέει εισοδήματα που δεν είναι απο μισθωτές υπηρεσίες και εννοουνται ο κουμπαράς, τα κάλαντα, εισοδήματα απο παππούδες-γιαγιαδες κτλ κτλ !!! :)

Δημοσ.
η αξία της αγοράς του αυτοκινήτου (1000 ευρώ) δεν φορολογείται ... αν το αγόρασες το 2006 θα το δηλώσεις φετος , αν το αγορασες το 2007 θα το βάλεις στην επόμενη δήλωση...

Πάντως να ξέρεις οτι δεν προκειται να πληρώσεις τίποτα, μην ανησυχεις !!!

Επισης να ξέρεις οτι στο εντυπο έχει "κουτάκι" που λέει εισοδήματα που δεν είναι απο μισθωτές υπηρεσίες και εννοουνται ο κουμπαράς, τα κάλαντα, εισοδήματα απο παππούδες-γιαγιαδες κτλ κτλ !!! :)

το 2006 το αγορασα και θα το δηλωσω τωρα.δηλαδη στο κουτακι που λες θα βαλω 1000 ευρω για να ειμαι καλυμενος η δεν χρειαζεται καν?

απλα θελω να την κανω μονος μου ,μου ειπαν οτι ειναι πολυ απλο και δεν χρειαζεται να παω σε λογιστη και δεν θελω να κανω κατι λαθος...

Δημοσ.

οχι ειναι πολυ απλη δεν χρειάζεται όντως να πας σε λογιστή...

δες μονο λίγο αν μπορείς τους φορολογισιμους ιππους (τους γράφει η αδεια σίγουρα ή και η ασφάλεια ν θυμάμαι καλα) ...

οπως επισης και την ακριβη ημερ/νια αγορας καθως και το ετος πρωτης κυκλοφοριας (του 89 ειπες ε?)

Δημοσ.
οχι ειναι πολυ απλη δεν χρειάζεται όντως να πας σε λογιστή...

δες μονο λίγο αν μπορείς τους φορολογισιμους ιππους (τους γράφει η αδεια σίγουρα ή και η ασφάλεια ν θυμάμαι καλα) ...

οπως επισης και την ακριβη ημερ/νια αγορας καθως και το ετος πρωτης κυκλοφοριας (του 89 ειπες ε?)

11 ιππους ειναι..

25 μαιου 2006 μεταβιβαση..

1989 πρωτη κυκλοφορια..

Δημοσ.

λοιπόν

θα πάς στον

πίνακα 5 ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΕΚΜΑΡΤΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ

στο

γ)τα επιβατικά αυτ/τα Ι.Χ.,Μ.Χ. (οικογενειας, ατομικης επιχ/σης, κοινωνιων και κοινπραξιων) (εχει ενα κουτακι απο κατω με 4 γραμμουλες)

και θα συμπληρώσεις μεσα στο κουτάκι απο κάτω τα στοιχεία σου, τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκ/του και

-φορ.ιπποι =11

-Μηνες κυριοτητας μεσα στο 2006= 7

-ποσοστο συνιδιοκτ.% = 100

-ετος πρωτης κυκλοφοριας = 1989

και μετα πας πιο κατω στην ιδια σελιδα στο

2. Απο την δαπανη που καταβάλατε :

α) για την αγορά ή χρηματοδοτικη μίσθωση ατοκινήτων, διτρόχων κτλ.οχηματων = 1000,00 (βάζεις δλδ το ποσο στο κουτάκι με τον αριθμό 719)

Αυτά, δεν χρειάζετε να συμπληρώσεις τίποτα άλλο !!!

Ευχομαι να βοήθησα !!! Αν εχεις κάποια απορια πες μου !!!

Δημοσ.

Λίγο άσχετο αλλά έχε υπόψη ότι τη δήλωση μπορείς να την κάνεις μέσω internet από το http://www.taxisnet.gr πολύ εύκολα χωρίς να τρέχεις στην εφορία.

Δημοσ.
λοιπόν

θα πάς στον

πίνακα 5 ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΕΚΜΑΡΤΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ

στο

γ)τα επιβατικά αυτ/τα Ι.Χ.,Μ.Χ. (οικογενειας, ατομικης επιχ/σης, κοινωνιων και κοινπραξιων) (εχει ενα κουτακι απο κατω με 4 γραμμουλες)

και θα συμπληρώσεις μεσα στο κουτάκι απο κάτω τα στοιχεία σου, τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκ/του και

-φορ.ιπποι =11

-Μηνες κυριοτητας μεσα στο 2006= 7

-ποσοστο συνιδιοκτ.% = 100

-ετος πρωτης κυκλοφοριας = 1989

και μετα πας πιο κατω στην ιδια σελιδα στο

2. Απο την δαπανη που καταβάλατε :

α) για την αγορά ή χρηματοδοτικη μίσθωση ατοκινήτων, διτρόχων κτλ.οχηματων = 1000,00 (βάζεις δλδ το ποσο στο κουτάκι με τον αριθμό 719)

Αυτά, δεν χρειάζετε να συμπληρώσεις τίποτα άλλο !!!

Ευχομαι να βοήθησα !!! Αν εχεις κάποια απορια πες μου !!!

ευχαριστω πολυ...!

οσο για το taxisnet ειμαι εγγεγραμμενος αλλα εχω ξεχασει κωδικους και ψιλοβαριεμαι να τα βρω...!!:-D

Δημοσ.

πρεπει να εχω μαζι μου και την αποδειξη αγορας οταν θα παω να υποβαλλω την δηλωση?

στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι μια υπευθυνη δηλωση οτι αγορασα το αυτοκινητο απο τον ταδε για 1000 ευρω.

Δημοσ.
οσο για το taxisnet ειμαι εγγεγραμμενος αλλα εχω ξεχασει κωδικους και ψιλοβαριεμαι να τα βρω...!!:-D

Βαριέσαι να στείλεις ένα email ώστε να ξαναπάρεις τους κωδικούς και ΔΕ βαριέσαι να περιμένεις στην ουρά στην εφορία? :???:

Μαζοχισμός...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...