Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με κινητο D900

imichal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι γενικά fan της samsung και εχω αγοράσει 3 κινητα της στη σειρά. D500-D600-D900. Οσο είχα το D500 αντιμετώπιζα καποιο προβλημα με το bluetooth. Ειχα ρωτήσει και μου ειχαν πει οτι το προβλημα ηταν γενικο με το bluetooth σε αυτο το μοντελο. Αργότερο με το D600 το πρόβλημα αυτο σταμάτησε να υφίσταται και με το κινητο ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Τώρα και κάποιους μήνες έχω αγοράσει το D900 και δυστυχώς το πρόβλημα του bluetooth ξαναεμφανίστηκε. Ενώ συνδέεται με τη συσκευή του bluetooth (ακουστικα)μετα απο μερικα λεπτά και χωρίς κανένα λόγω αποσυνδεεται μόνο του. Το εστειλα στο ΓΕΡΜΑΝΟ για να το ελένξουν και δεν βρηκαν τιποτα. Αγόρασα αλλη συσκευή Bluetooth μπας και το προβλημα οφειλόταν σε κακή συμβατότητα αλλά ....τίποτα....Πάντως πρόβλημα δεν παρουσιάζεται όταν μεταφερεις αρχεια μεταξύ κινητών αλλά μόνο οταν το συνδεεις με τα ακουστικά. Εχει κανεις αλλο το προβλημα αυτο ή ειναι μονο η συσκευή μου ?

Το συνδέω με τα ακουστικά της itech....

Δημοσ.
Ειμαι γενικά fan της samsung και εχω αγοράσει 3 κινητα της στη σειρά. D500-D600-D900. Οσο είχα το D500 αντιμετώπιζα καποιο προβλημα με το bluetooth. Ειχα ρωτήσει και μου ειχαν πει οτι το προβλημα ηταν γενικο με το bluetooth σε αυτο το μοντελο. Αργότερο με το D600 το πρόβλημα αυτο σταμάτησε να υφίσταται και με το κινητο ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Τώρα και κάποιους μήνες έχω αγοράσει το D900 και δυστυχώς το πρόβλημα του bluetooth ξαναεμφανίστηκε. Ενώ συνδέεται με τη συσκευή του bluetooth (ακουστικα)μετα απο μερικα λεπτά και χωρίς κανένα λόγω αποσυνδεεται μόνο του. Το εστειλα στο ΓΕΡΜΑΝΟ για να το ελένξουν και δεν βρηκαν τιποτα. Αγόρασα αλλη συσκευή Bluetooth μπας και το προβλημα οφειλόταν σε κακή συμβατότητα αλλά ....τίποτα....Πάντως πρόβλημα δεν παρουσιάζεται όταν μεταφερεις αρχεια μεταξύ κινητών αλλά μόνο οταν το συνδεεις με τα ακουστικά. Εχει κανεις αλλο το προβλημα αυτο ή ειναι μονο η συσκευή μου ?

Το συνδέω με τα ακουστικά της itech....

Υποθέτω καταρχήν ότι όταν λές ακουστικά εννοείς ακουστικό(μονό ακουστικό που μπαίνει στο ένα μόνο αυτί)

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπιζα με ένα se και τελικά ήταν θέμα συσκευής(πλακέτα). Μου το αντικατέστησαν στο service.

Καλύτερα να πάς στο σέρβις της samsung και όχι σε καταστήματα όπως Γερμανός κλπ.

Πάντα υπάρχει βέβαια και η περίπτωση της ασυμβατότητας, οπότε θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις με ένα hasdfree της samsung.

Δημοσ.
εγω έχω το wep200 της samsung και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα

Άρα φίλε μου και μόνος σου καταλαβαίνεις ότι είναι θέμα ασυμβατότητας.

Δοκίμασε το προβληματικό ακουστικό σε άλλη συσκευή(όχι samsung) να δείς αν δουλεύει καλά.

Αν δουλεύει οκ ,τότε παίζει σίγουρα ασυμβατότητα με τα samsung, αν όχι, τότε το ακουστικό μάλλον θα έχει κάποιο πρόβλημα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά δανείστηκα για μια μερα ενα αλλο D900 απο ενα φιλο με το οποίο δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Άρα κάτι έχει η συσκευή μου.... Το εχω ξαναστείλει στο service τώρα και περιμένω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...