Προς το περιεχόμενο

Agora Toshiba or Toshiba???

nikosfree12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πήρα απόφαση. Μάζεψα τα λεφτουδάκια μου 1300 με το σταγονόμετρο και κατέληξα να πάρω toshiba.

Tα δύο μοντέλα που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον είναι τα εξής:

1) Τecra a8-103

2) Satellite a100-011

Είναι ακριβώς στην ίδια τιμή. Θέλω αυτόν που θα μου κρατήσει αρκετά χρόνια και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Καταλαβαίνω οτι το satellite έχει καλύτερο hardware σε σχέση με το tecra αλλά η εγγύηση + money back του tecra είναι αξιοσημείωτη.

Βοήθεια.

Δημοσ.

Εξαρτάται για την χρήση τον θέλεις. Αν θες στοιβαρό μηχάνημα για καθαρά επαγγελματική χρήση πάρε με κλειστά μάτια το Tecra. Αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια τότε ο a100-011 είναι μονόδρομος. Η διαφορά στην κάρτα γραφικών είναι τεράστια. Επίσης κοίτα λίγο στο http://www.skroutz.gr . Θα τα βρεις και τα δύο κάτω από 1200?.

Δημοσ.

to eipes kai monos sou, to ena exei kalytero hardware, to allo exei POLY kalytero service policy. krinw oti to tecra einai h kalyterh periptwsh pou uyparxei oson afora antoxh ylikwn kai mono gia to money back pou sou dinei, alla ksexase to an theleis varies efarmoges polymeswn. oxi to to satellite einai kouvas (exw to a100-906 edw kai 5,5 mhnes, poly eyxaristhmenos), aplws to tecra sou eggyatai thn antoxh tou. apo design kai ergonomia einai kai ta dyo poly kala, ta exw skalisei live sto multirama. se telikh, ti anagkes exeis kai ti douleia theleis na kaneis?

Δημοσ.

Δεδομένου οτι έχω και σταθερό υπολογιστή δε θα παίξω παιχνίδια στο laptop. Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μου μπουκώσει όταν θα δώ μια ταινία ή θα κόψω κανα dvdaki ή θα στήσω local server για να φτιάχνω και να βλέπω τις php σελίδες μου (οχι να τον αφήνω ανοιχτό όμως).

Αυτό που με τσαντίζει λίγο στον tecra είναι η κάρτα γραφικών του. Στο μέλλον δηλαδή μετα από 3 χρονάκια θα μπορώ να αλλάξω και να βάλω κάποια της nvidia klp klp? Επειδή έχει το tecra onboard κάρτα γραφικών.

Επίσης κάπου διάβασα ότι τα SATA των TOSHIBA δεν υποστηρίζουν XP. αληθεύει; Ξέρω οτι έρχονται με windows vista business or home premium. Αν για κάποιο λόγο θέλω να βάλω τα xp...την κάνω άνετα τη δουλειά μου;

Δημοσ.

Για μενα αν θελεις μεγιστη φορητοτητα προτιμησε το Τecra a8-103 το οποιο φιλαρακι μυο εχει 3 χρονια εγγυηση και ξενοιαζεις μια για παντα. Φυσικα μην περιμενεις να παιξεις παιχνιδακια...

Δημοσ.

Το money back για το Tecra ισχυει για 1 χρόνο. Γνώμη μου είναι να πάρεις το Α100-011 λόγω επιδόσεων και μετά απο λίγο καιρό κάνε επέκταση εγγύησης για άλλα 2 χρόνια. 149? έχει Οπότε θα έχεις και την εγγύση που θέλεις.

Δημοσ.
πήρα για ένα φίλο μου το Α100-011 και είναι πολύ καλό μηχάνημα.για μένα το Tecra δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά.

ma den kostizei parapanw lefta...einai akrivws idia timh

koita, meta apo 1-2 xronia o,ti karta kai na exeis tha exei arxisei na deixnei tis rytides ths. apo ekei kai pera, na sou kollhsei se dvd den nomizw oti yparxei pwriptwsh. an den gineis fanatikos gamer h na arxiseis maniaka epeksergasia video mesa se ayton ton xrono, kai h 950 se kalyptei. an exeis amfivolies, pairmeis to satellite kai teleiwses, alla symvivazesai me thn klasikh eggyhsh. genika pantws einai gera mhxanhmata, opote mhn agxwnesai kai poly gia thn eggyhsh

Δημοσ.

Paides pira to satellite...ena exw na pw...apisteyto...me to pou to vazeis mprosta einai sa na sinantiesai me tin teleiotita...to tecra kalo...alla skeftika oti an goustarw na paiksw ena paixnidaki me8aurio...giati na to riskarw...twra oso gia eggyhsh..kala na eimaste kai agios o 8eos...

Sas eyxaristw gia ta sxolia sas.

Δημοσ.

παρε μια επεκταση εγγυησης +2 χρονια οταν δυνασαι οικονομικα και μην μασας!

τοσιμπα, δοκιμασμενα χρονια τωρα, απο τα καλυτερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...