Timour21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Την εχω και εγω φιλε με ενα τροφοδοτικο 520 Heroichi. Μου κανει καποια κολπα αν κανω επανεκκινηση κολλαει. Αν κλεισω τον υπολογιστη και τον ανοιξω με το κουμπι τοτε ολα καλα.Περιεργο μου φαινεται Φίλε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και γω, σε καινούριο υπολογιστή με την ίδια κάρτα PCI-E, αν έχεις υπερχρονίσει τις μνήμες σου μπορεί να φταίει αυτό, κάνε (φαντάζομαι το έχεις κάνει ήδη) update το bios της mainboard. Εγώ τα έκανα ταυτόχρονα αυτά τα 2 οπότε δεν μπορώ να σου πω πως ακριβώς έλησα το πρόβλημα. Επίσης 18/4 έβγαλε η ΑΤΙ καινούριους drivers.
Fotis_Greece Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Oxi δεν εχω υπερχρονισει τις μνημες και η μητρικη εχει την τελευταια αναβαθμιση.
Delirium Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Την εχω και εγω φιλε με ενα τροφοδοτικο 520 Heroichi. Μου κανει καποια κολπα αν κανω επανεκκινηση κολλαει. Αν κλεισω τον υπολογιστη και τον ανοιξω με το κουμπι τοτε ολα καλα.Περιεργο μου φαινεται Ean diavazo sosta, exeis 8 diskous epano [syn ta ypoloipa!] P4 3.4 800, 2GB DDR400 HyperX, 1TB 8 HDs, Pioneer 106 DVD-RW, LG GSA-H42L,Plextor Premium, ATI X1950 Pro AGP 512MB, Audigy2 ZS Plat. Pro, Cinergy 600TV An nai, tote den einai katholou "perierga" kolpa tha elega..
Hlapatsas Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Ενα καλό τροφοδοτικό τύπου Enermax στα 450 Watt είναι υπέραρκετό για τις ανάγκες σου.Όλα τα άλλα είναι υπερβολές,αυτά.
ultraxmode Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Για να μην λέμε λόγια του αέρα : http://www.journeysystems.com/?powercalc Απλά... υπολόγισέ το... Αν χρειάζεσαι μεγαλύτερο τροφοδοτικό, τότε τα προβλήματά σου είναι πολύ φυσιολογικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.