Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 μπορούμε, σας παρακαλώ, να συνεχίσουμε τα μηνύματα στην ελληνική γλώσσα; τουλάχιστον κάντε μία περίληψη στα ελληνικά και παραπέμψτε στο αγγλικό κείμενο ως πηγή - μην βάζετε ολόκληρο ξενόγλωσσο κείμενο, δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν αγγλικά.
gus Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 μπορούμε, σας παρακαλώ, να συνεχίσουμε τα μηνύματα στην ελληνική γλώσσα; τουλάχιστον κάντε μία περίληψη στα ελληνικά και παραπέμψτε στο αγγλικό κείμενο ως πηγή - μην βάζετε ολόκληρο ξενόγλωσσο κείμενο, δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν αγγλικά. Σωστός! Απ’την άλλη όμως ούτε κι ο άλλος είναι υποχρεωμένος να κάθεται να μεταφράζει ολόκληρα κατεβατά. :wink:
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Φαντάζομαι γι' αυτό και ο paredwse έκανε λόγο για περίληψη.
omnislash Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Εγώ να δεχτώ ότι αυτοί που σκότωσε δε φταίγανε γιατί αυτός ήταν μπάκουρος και πήγαν άδικα.Ας γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Το 1821 όταν ο ολοκοτρώνης μπήκε στην τριπολιτσά κατασφάχτηκαν οι Τούρκοι πολίτες που έμεναν στην πόλη και οι Εβραίοι.Αυτοί κάναν το βίο αβίωτο των Ελλήνων ή οι δiοικητες;Επιπλέον όταν απλευθερώθηκε και το βραχώρι θεωρηθηκε σκόπιμο να σφάξουμε και καμιά 100η Εβραίους γιατί δε μας άρεσε η φάτσα τους.Αρα συμπεράινουμε ότι ο ιαγωνιστές του 21 ήταν ψυχοπαθείς; Professor who 'did not fear death' likely saved studentsBy Barbara Slavin USA TODAY Ε μη χάσουμε και δεν κάνουμε εβραική προπαγάνα θα μας που αντισημίτες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ε μη χάσουμε και δεν κάνουμε εβραική προπαγάνα θα μας που αντισημίτες. Ορίστε; Δηλαδή, πραγματικά, αυτό θα σε πειράξει αν το κάνω υπογραφή;
KWSN_Men Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Εγώ να δεχτώ ότι αυτοί που σκότωσε δε φταίγανε γιατί αυτός ήταν μπάκουρος και πήγαν άδικα.Ας γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Το 1821 όταν ο ολοκοτρώνης μπήκε στην τριπολιτσά κατασφάχτηκαν οι Τούρκοι πολίτες που έμεναν στην πόλη και οι Εβραίοι.Αυτοί κάναν το βίο αβίωτο των Ελλήνων ή οι δiοικητες;Επιπλέον όταν απλευθερώθηκε και το βραχώρι θεωρηθηκε σκόπιμο να σφάξουμε και καμιά 100η Εβραίους γιατί δε μας άρεσε η φάτσα τους.Αρα συμπεράινουμε ότι ο ιαγωνιστές του 21 ήταν ψυχοπαθείς; Ε μη χάσουμε και δεν κάνουμε εβραική προπαγάνα θα μας που αντισημίτες. Και για ποιο ιδανικό αγωνίζεται ο ψυχάκιας; Αυτό που λέει 'θέλω να πιάνω τον κώλο όποιας γουστάρω'; Ο τύπος είχε απασχολήσει τις αρχές για stalking και παρενόχληση. Αλλά από ότι σε κόβω, μάλλον δεν τα θεωρείς κολάσιμα όλα αυτά.
random Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 το σίγουρο είναι οτι ο κορεάτης δεν ήταν ο πιό άρρωστος άνθρωπος του κόσμου. αποδεδειγμένο πιά.
omnislash Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ως εικοσάχρονο παιδαρέλι έχω φάει και γω τις χυλόπιτες μου.Περισσότερο με πείραξε η κάτωθι.Ειχαμε παέι με δυο αυτοκίνητα αντροπαρέα σε κλαμπάκι.Να μην τα πολυλογώ εκεί αρχίζω και κοζάρω μια τύπισσα με κόζαρε κείνη και αρχισαμε τα γνωστά.Εγώ ειχα πάθει πλάκα γιατί μου φαινόταν πως ήθελε να τη βρούμε εδώ και τώρα.Παω λοιπόν να πάρω το αυτοκίνητο μου για να φύγουμε και μόλις περναώ από δίπλα της μου τσαμπουνάει "Καλά σοβαρολογείς πως θα με βγάλεις έξω με αυτό το σαράβαλο;" Κάτι τέτοια έβλεπε ο τυπάς και αποτρελλάθηκε Ο τύπος είχε απασχολήσει τις αρχές για stalking και παρενόχληση. Και κάποιοι θεωρήθηκαν προδότες που ξύλωσαν τα κυπριακά εθνόσημα και έβαλαν ελληνικά.Ηταν προδότες; Δηλαδή, πραγματικά, αυτό θα σε πειράξει αν το κάνω υπογραφή; Το ότι σε ένα ασχετο ζήτημα με τους Εβραίους κολλάνε τους Εβραίους δε σε παραξενεύει;
KWSN_Men Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ως εικοσάχρονο παιδαρέλι έχω φάει και γω τις χυλόπιτες μου.Περισσότερο με πείραξε η κάτωθι.Ειχαμε παέι με δυο αυτοκίνητα αντροπαρέα σε κλαμπάκι.Να μην τα πολυλογώ εκεί αρχίζω και κοζάρω μια τύπισσα με κόζαρε κείνη και αρχισαμε τα γνωστά.Εγώ ειχα πάθει πλάκα γιατί μου φαινόταν πως ήθελε να τη βρούμε εδώ και τώρα.Παω λοιπόν να πάρω το αυτοκίνητο μου για να φύγουμε και μόλις περναώ από δίπλα της μου τσαμπουνάει "Καλά σοβαρολογείς πως θα με βγάλεις έξω με αυτό το σαράβαλο;" Κάτι τέτοια έβλεπε ο τυπάς και αποτρελλάθηκε Να σου πω, μήπως δεν φόραγες τα ρούχα του trendy φίλου σου αυτή τη φορά και γι' αυτό έφαγες τη φόλα; Και κάποιοι θεωρήθηκαν προδότες που ξύλωσαν τα κυπριακά εθνόσημα και έβαλαν ελληνικά.Ηταν προδότες; Από την πόλη έρχομαι... Το ότι σε ένα ασχετο ζήτημα με τους Εβραίους κολλάνε τους Εβραίους δε σε παραξενεύει; Αφού αυτός πήγε να κλείσει την πόρτα και κάποιους έσωσε, τι να κάνουμε; Θες για εσένα να λέμε ότι ήταν σαν Εβραίος έφταιγε για την κακοδαιμονία του πειραγμένου Κορεάτη; No problem.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Το ότι σε ένα ασχετο ζήτημα με τους Εβραίους κολλάνε τους Εβραίους δε σε παραξενεύει; Εδώ εσύ κόλλησες τον Κολωκοτρώνη με τον Τσο και την Τριπολιτσά με τη Βιρτζίνια, σε πειράζει που εγώ δεν καταλάβαινα την ασύντακτη πρότασή σου; Εντωμεταξύ την κατάλαβα (λείπει ένα "ν" από το "που", δηλαδή "πουν") και δεν είναι τόσο καλή όσο νόμισα, οπότε αποσύρρω το αίτημά μου.
omnislash Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Να σου πω, μήπως δεν φόραγες τα ρούχα του trendy φίλου σου αυτή τη φορά και γι' αυτό έφαγες τη φόλα; Το ίδιο δεν είναι ;Υλικά αγαθά για την προσωπική επίδειξη κενών ατόμων. Snoob οκ εντάξει νόμισα ότι δεν έπιασες τον ειρμό της σκέψης μου.
mr.grieves Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ωχ sorry ρε παιδια!!τι μαλακας που'μαι και εγω!να κανω εβραικη προπαγανδα χωρις να το παρω χαμπαρι.ακου εκει τον κωλοεβραιο που εκλεινε και τη πορτα.αλλα απο μικρος φαινοτανε τι αλητης ηταν οταν τολμησε να επιζησει απο το ολοκαυτωμα.
blueviper Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Omnislash...ηρωική μορφή. Κάποια μέρα το Insomnia θα σε τιμήσει ως τον χρήστη που ενέπνευσε και πρόσφερε υπογραφές όσο κανείς άλλος. Σπιρτόζικες ατάκες που πέφτουν σα μετεωρίτες όταν δεν το περιμένεις και τα κάνουν όλα λίμπα. Ο χωροχρόνος έχει γίνει γιο-γιο στα χέρια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.