KWSN_Men Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Έχω την εντύπωση οτι έκανε πλάκα Βιάστηκες λιγάκι...
Ceridwen Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Tip8y, τι αποψη όμως περίμενες να έχει ένα proud μέλος του 34th bluegrass militia? Το μέλλον που προτείνει ειναι αυτό ... μόνο όσοι είναι ταφ μάδα φάκαζ, θα έβγαιναν απ το σπίτι. (υπάρχουν και στο φόρουμ τέτοιοι .. που πιανονται στα χέρια αν τους κοιτάξουν το γυναικακι αλλα και της ρίχνουν και αυτής κανενα χαστουκι όποτε το χρειαζεται)
omnislash Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 που πιανονται στα χέρια αν τους κοιτάξουν το γυναικακι αλλα και της ρίχνουν και αυτής κανενα χαστουκι όποτε το χρειαζεται διακρίνω μια τάση ζήλιας;:twisted: Κοίτα έχω να πιαστώ στα χέρια για γυναίκα πολύ καιρό.Τώρα αν κάποιος κοιτάει την κοπέλα σου επίμονα για πολύ ώρα δε θα του ζητήσεις το λόγο;
Ceridwen Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Σε πειράζω. Μην μου δίνεις σημασία. Όσο για την οπλοκατοχή, αν γινόταν να μην έχει κανεις άδεια θα ήταν κατά τη γνώμη μου το καλύτερο. Με τρομάζουν, και δεν τα θεωρώ απαραίτητα στην πόλη πχ. γιατί πρέπει να κατεβαίνω την Aκαδημίας και να είναι ο άλλος με το όπλο κρεμασμένο στον ωμο, σε κοινή θεα. Δεν με κανει να νοιωθω πιο ασφαλης. Και αν είναι μονο για εκφοβισμό, δεν μου αρέσει να φοβάμαι.
omnislash Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Και αν είναι μονο για εκφοβισμό, δεν μου αρέσει να φοβάμαι. H πλειοψηφία της δικατορίας (ο αστικός κοινοβουλευτισμός) εκεί βασίζεται στη δημιουργία εκφοβισμού σε όσους πάνε να σηκώσουν κεφάλι.Βάζουνε λοιπόν τα αφεντικά (βουλευτές, επιχειρηματίες) τα σκυλιά (ΜΑΤ) να φυλάνε τον κήπο τους (βουλή).Αν δεν υπήρχε αστυνομία η ΜΑΤ ποιος θα εμπόδιζε 35000 άτομα εξεγερμένους να μπούνε μέσα στη βουλή και να επιβάλλουν το δίκιο της εξεγερμένης πλειοψηφίας.Πρόσεξε δε σου λέω να μην κυνηγάει τους κλέφτες και τους βιαστές αλλά οι φοιτητές δε νομίζω να ναι βιαστές και δολοφόνοι. γιατί το δίκιο το χουν οι εξεγερμένοι και όχι οι βολεμένοι ή οι λούμπεν.
Lucifer Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 γιατί το δίκιο το χουν οι εξεγερμένοι και όχι οι βολεμένοι ή οι λούμπεν. ich wuncsche ich konnte Griechish screiben.
omnislash Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 ich wuncsche ich konnte Griechish screiben. :confused: Δν ξέρω γερμανικά. Πάντως τελικά αυτό που μας αποκρύπτουν τα media και πρέπει να το δούμε σε σελίδες εναλλακτικής πληροφόρησης είναι η αιτία που το τον έκανε να σκοτώσει;Δεν ήταν ψυχοπαθής αλλά οι ενέργειες των άλλων τον είχαν γεμίσει με μίσος.Σύμφωνα με στατιστικές το 75% των πιο πλούσιων αμερικάνων σπουδάζει στα 25% των καλύτερων ιδρυμάτων (η κάτι τέτοιο το χε γράψει σε άρθρο της η Ε/τυπία).Οταν λοιπόν ο αλλος παίρνει τις γκόμενες όχι επειδή το αξίζει αλλά επειδή έχει cabrio και ο άλλος τον περοφρονεί κάπου το θύμα αντιδράει και επναστατεί.Δν ήταν δλδ ένας ακόμα ψυχοπαθής αλλά ένα θύμα που θεώρησέ πως επαναστάτησε.Ηταν ενάντια στη μικροαστική και ταυτόχρονα πουριτανή αμερικανική κοινωνία.
alagonia Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Σημαίνει "ευχομαι να μπορουσα να γραφω ελληνικα".Καλησπερα στο Forum απο ενα νεο μελος.....
gus Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 :confused: Δν ξέρω γερμανικά. Πάντως τελικά αυτό που μας αποκρύπτουν τα media και πρέπει να το δούμε σε σελίδες εναλλακτικής πληροφόρησης είναι η αιτία που το τον έκανε να σκοτώσει;Δεν ήταν ψυχοπαθής αλλά οι ενέργειες των άλλων τον είχαν γεμίσει με μίσος.Σύμφωνα με στατιστικές το 75% των πιο πλούσιων αμερικάνων σπουδάζει στα 25% των καλύτερων ιδρυμάτων (η κάτι τέτοιο το χε γράψει σε άρθρο της η Ε/τυπία).Οταν λοιπόν ο αλλος παίρνει τις γκόμενες όχι επειδή το αξίζει αλλά επειδή έχει cabrio και ο άλλος τον περοφρονεί κάπου το θύμα αντιδράει και επναστατεί.Δν ήταν δλδ ένας ακόμα ψυχοπαθής αλλά ένα θύμα που θεώρησέ πως επαναστάτησε.Ηταν ενάντια στη μικροαστική και ταυτόχρονα πουριτανή αμερικανική κοινωνία. Άμα σου λέω εγώ πως αυτός κάνει ψυχολογικά πειράματα. Περιμένω αντιδράσεις τώρα... :twisted:
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μπα, όχι. Τα πιστεύει. Αυτό είναι το θέμα.
omnislash Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 ich wuncsche ich konnte Griechish screiben. Δλδ για να καταλαβω τι μου προσάπτεις πως επειδή ξέχασα την απόστροφο δεν ξέρω ελληνικά; :confused: Και το λούμπεν είναι δόκιμος όρος χρησιμοποιείται. Μπα, όχι. Τα πιστεύει. Αυτό είναι το θέμα. Δλδ εσύ πιστεύεις πως μια ωραία πρωία σηκώθηκε αυτός και είπε μια που δεν έχω τι να κάνω ας σφαξω μερικούς να περάσει η ώρα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δλδ εσύ πιστεύεις πως μια ωραία πρωία σηκώθηκε αυτός και είπε μια που δεν έχω τι να κάνω ας σφαξω μερικούς να περάσει η ώρα Φυσικά όχι. Προμελετημένο ήταν. Όπως προμελετημένο ήταν και το Columbine. Η προμελέτη, όμως, δεν αποκλείει την ψυχοπάθεια. Αντίθετα, την ενισχύει. Για διάβασε εδώ να δεις τι εκπροσώπους του κατεστημένου δολοφόνησε ο Τσου, και τα ξαναλέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.