Toufas Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Virginia_Tech_shootings η ερωτηση της ημερας.... πως γινεται να κυκλοφορεις σε ενα campus 2 ωρες ενω ειχες σκοτώσει ατομα.
desolatorXT Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Virginia_Tech_shootingsη ερωτηση της ημερας.... πως γινεται να κυκλοφορεις σε ενα campus 2 ωρες ενω ειχες σκοτώσει ατομα. εδώ εμείς κάναμε να πιάσουμε την 17 νοέμβρη 30χρόνια, εσένα σε πείραξε που κυκλοφόρησε ο άλλος για 2 ώρες???
kage Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=794816&lngDtrID=245 Τελευταία ενημέρωση 16/04/07 23:00 Ένοπλος άνοιξε πυρ σε κοιτώνα και αίθουσα διδασκαλίας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, στις ΗΠΑ, σκοτώντας 32 άτομα και τραυματίζοντας τουλάχιστον 26. Ο δράστης στη συνέχεια έπεσε νεκρός, άγνωστο όμως εάν αυτοκτόνησε ή τον σκότωσε η αστυνομία. Το τραγικό συμβάν ξεκίνησε γύρω στις 7 το πρωί της Δευτέρας, τοπική ώρα. Όπως μεταδίδουν αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, ο δράστης έβαλε στη σειρά τους φοιτητές και άρχισε να τους εκτελεί. <<εκτος απο ψυχακιας 19 χρονων!! μαλλον προς κερατο ηταν η ιστορια κ του την βαρεσε σκοτωσε απ οτι λενε.πηγε να βρει την γκομενα του,δεν την βρηκε εκει σκοτωσε την συγκατοικο της κ μετα πηγε στους μηχανικους>> ας αλλαχτει ο τιτλος δεν νομιζω να τον καταλαβουν κ πολλοι
omnislash Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 εδώ εμείς κάναμε να πιάσουμε την 17 νοέμβρη 30χρόνια Η 17 νοέμβρη δεν έκανε τυφλές επιθέσεις.χτύπαγε συγκεκριμένους στόχους.Ο βλάκας ο Κινέζος χτύπαγε όποιον έβρισκε. Α αφού στις ΗΠΑ κάθε καρυδιάς καρύδι οπλοφορεί τι περιμένετε;
Timour21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Η 17 νοέμβρη δεν έκανε τυφλές επιθέσεις.χτύπαγε συγκεκριμένους στόχους. Καλά ναι.... Ο βλάκας ο Κινέζος χτύπαγε όποιον έβρισκε. Το οτι ήτανε κινέζος απο που προκύπτει? Που το διάβασες? Έχεις δικό σου πρακτορείο ειδήσεων? Γιατί τα reuters, bbc και cnn δεν έχουνε ακόμα ανακοινώσει την εθνικότητα του δράστη, μάλλον γιατί δεν την γνωρίζουνε ακόμα. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ επειδή γράφει Ασιάτης........άμα έγραφε Ευρωπαίος δηλαδή θα μπορούσε με την ίδια λογική κάποιος να γράψει ο βλάκας ο Έλληνας (δηλαδή ΕΣΥ).
desolatorXT Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Καλά ναι.... Το οτι ήτανε κινέζος απο που προκύπτει? Που το διάβασες? Έχεις δικό σου πρακτορείο ειδήσεων? Γιατί τα reuters, bbc και cnn δεν έχουνε ακόμα ανακοινώσει την εθνικότητα του δράστη, μάλλον γιατί δεν την γνωρίζουνε ακόμα. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ επειδή γράφει Ασιάτης........άμα έγραφε Ευρωπαίος δηλαδή θα μπορούσε με την ίδια λογική κάποιος να γράψει ο βλάκας ο Έλληνας (δηλαδή ΕΣΥ). Έχει επικρατήσει όλους τους ασιάτες να τους λέμε κινέζους... Αυτό δεν αναφέρετε στο κράτος από το οποίο προέρχετε... Οταν δώ έναν ασιάτη στο δρόμο π.χ. κ πάω να το πώ μετά στον φίλο μου, θα πω : είδα έναν κινέζο στο δρόμο σήμερα... Επίσης το βλάκας δεν αναφέρετε στην εθνικότητα του αλλά στις ενέργειες του. Μην τα πέρνετε όλα σαν ρατσιστικά... Και κρίνοντας απο το nickname σου θα πώ "όποιος έχει την μύγα μυγιάζετε"...
Timour21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Και κρίνοντας απο το nickname σου θα πώ "όποιος έχει την μύγα μυγιάζετε"... Πραγματικά κάνω φιλότιμες προσπάθειες να καταλάβω τι εννοείς εδώ και δεν τα καταφέρνω. Όχι οτι τα υπόλοιπα που είπες βγάζουν νόημα (γιατί όπως και να το κάνεις κινέζος= ο άνθρωπος που κατάγεται απο την Κίνα ή έχει κινεζική υπηκοότητα) αλλά λέμε τώρα.
Japan Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Στατιστικά αν το πάρεις, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να είναι Κινέζος πάντως.
Timour21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Στατιστικά αν το πάρεις, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να είναι Κινέζος πάντως. Σωστά, αλλά με τις ίδιες στατιστικές πιθανότητες το ίδιο ισχύει για όλο το ανθρώπινο είδος, περισσότερες πιθανότητες είναι να είναι κάποιος κινέζος παρά οποιασδήποτε άλλης εθνικότητας.
desolatorXT Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Πραγματικά κάνω φιλότιμες προσπάθειες να καταλάβω τι εννοείς εδώ και δεν τα καταφέρνω.Όχι οτι τα υπόλοιπα που είπες βγάζουν νόημα (γιατί όπως και να το κάνεις κινέζος= ο άνθρωπος που κατάγεται απο την Κίνα ή έχει κινεζική υπηκοότητα) αλλά λέμε τώρα. κοίτα να σου πώ ένα απλό παράδειγμα για να καταλάβεις τι ενοοώ... Στην Ελλάδα υπάρχει η συνήθεια όταν δίνετε μια ονομασία σε κάτι να επικρατεί αυτή έστω και αν είναι λά8ος.... Π.χ. θα αναφερθώ σε ένα προιόν... Η μερέντα λοιπόν που αγοράζουμε όλοι μας, κανονικά σαν κατασκεύασμα ονομάζετε "πραλίνα φουντουκιού", το πιο δημοφιλές προιόν όμως αυτού του είδους που κυκλοφορησε στην Ελλάδα ήταν η πραλίνα φουντουκιού με την εμπορική ονομασία "μερέντα" του παυλίδη... Οπότε όλα τα προιόντα αυτού του είδους πήραν την ονομασία Μερέντα από τους καταναλωτές... Φυσικά δεν παραλληλίζω τους ανθρώπους με ένα προιόν αλλά κάτι παρόμοιο συμβαίνει και εκει... Οπως π.χ. θα δείς έναν μάυρο να πουλάει cd, και θα πείς "παιδιά είδα έναν αράπη" (δεν μ αρέσει η λέξη αράπης γιατί είναι όντως ρατσιστική και μειωτική) ενω αυτός ο άνθρωπος δεν κατάγετε απο την αραβία. Έτσι και όταν δείς έναν ασιάτη αμέσως πάει το μυαλό σου στο κινέζος, ανεξάρτητα απο το ποια χώρα κατάγετε... Δηλαδή μεταφορικά στην Ελλάδα κινέζος=ασιάτης... δεν νομίζω ότι το προηγούμενο πόστ μου είναι τόσο δυσνόητο αλλά τέσπα.. Εξηγώ και την φράση που είπα στο τελος: κρινοντας από το τιμούρ, επειδή έχω φίλο που τον λένε τιμούρ, και το όνομα αυτο δεν είναι ελληνικό, κρίνω ότι δεν έχεις ελληνική καταγωγή... Και οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν ειναι γηγενής στις χώρες που ζούν, ψάχνουν συνεχώς να βρούν μέσα στις λέξεις των άλλων ρατσιστικα υπονοούμενα κτλπ, χωρίς αυτά να υπάρχουν... εκεί κολάει το "οποιος έχει την μύγα μυγιάζετε" Εγώ θεώρησα από τα λεγόμενα σου ,επειδή και εσύ δεν έχεις ελληνική καταγωγή, ότι προσβλήθηκες επειδή κατάλαβες ότι το "βλάκας κινέζος" το λέει ο άλλος με ειρωνικό τρόπο αναφερόμενος στην καταγωγή του, και για αυτό αναφέρθηκες και στο "βλακας Ελληνας"... αν κάνω λάθος, απλά sry... κατανοητό το τί λέω τώρα? φιλικά πάντα
gus Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 κρινοντας από το τιμούρ, επειδή έχω φίλο που τον λένε τιμούρ, και το όνομα αυτο δεν είναι ελληνικό, κρίνω ότι δεν έχεις ελληνική καταγωγή... Και οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν ειναι γηγενής στις χώρες που ζούν, ψάχνουν συνεχώς να βρούν μέσα στις λέξεις των άλλων ρατσιστικα υπονοούμενα κτλπ, χωρίς αυτά να υπάρχουν... εκεί κολάει το "οποιος έχει την μύγα μυγιάζετε" /offtopic Εγω το Τιμούρ, κρίνοντας κι απο το 21, τον κόβω να το έχει γράψει λόγω Κετσπάγια. Πολύ καλός μεσοεπιθετικός παρεπιπτόντως! /end offtopic
Timour21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Εξηγώ και την φράση που είπα στο τελος: κρινοντας από το τιμούρ, επειδή έχω φίλο που τον λένε τιμούρ, και το όνομα αυτο δεν είναι ελληνικό, κρίνω ότι δεν έχεις ελληνική καταγωγή... Και οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν ειναι γηγενής στις χώρες που ζούν, ψάχνουν συνεχώς να βρούν μέσα στις λέξεις των άλλων ρατσιστικα υπονοούμενα κτλπ, χωρίς αυτά να υπάρχουν... εκεί κολάει το "οποιος έχει την μύγα μυγιάζετε" Εγώ θεώρησα από τα λεγόμενα σου ,επειδή και εσύ δεν έχεις ελληνική καταγωγή, ότι προσβλήθηκες επειδή κατάλαβες ότι το "βλάκας κινέζος" το λέει ο άλλος με ειρωνικό τρόπο, και για αυτό αναφέρθηκες στο "βλακας Ελληνας"... αν κάνω λάθος, απλά sry... κατανοητό το τί λέω τώρα? φιλικά πάντα Ναι μην ανησυχείς δεν σε παρεξηγώ, συμπέρανες λάθος όμως, διοτι το username μου δεν είναι και το όνομά μου, όπως φαντάζομαι οτι ούτε και σένα σε λένε desolator (θέλω να πιστεύω τουλάχιστον ) το χρησιμοποιώ από το 94 και το έχω πάρει από έναν γεωργιανό πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ τον Timouri Ketsbaia και γι'αυτό βλέπεις και το 21 δίπλα του (οπου φαντάζομαι υπέθεσες οτι είναι η ηλικία μου - είμαι 31). Γι'αυτό δεν μπορούσα να καταλάβω τι εννοούσες με την μύγα και το μύγιασμα. Τώρα όσο για το άλλο, ασιάτης μπορεί να είναι και ένας ινδός/πακιστανός ή κάποιος απο το μπαγκλαντές (και οι 3 πολυπληθείς λαοί), ινδονήσιος κλπ... Εγώ επειδή ήμουνα και 5 χρόνια Αγγλία όταν κάποιος αναφερότανε σε Ασιάτες πολύ περισσότερο πήγαινε το μυαλό μου στους 3 πρώτους λαούς που ανέφερα παρά σε κινέζους. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει ο δράστης να είναι και απο εκεί ούτε θα προτρέξω να προεξοφλησω κάτι τέτοιο.... /offtopic Εγω το Τιμούρ, κρίνοντας κι απο το 21, τον κόβω να το έχει γράψει λόγω Κετσπάγια. Πολύ καλός μεσοεπιθετικός παρεπιπτόντως! /end offtopic Είσαι γάτος!
omnislash Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Χε από το 94 έχεις να δεις κούπα στην μπάλα.Από τότε δλδ 31-13 =18 από τοτε που τελέιωσες το σχολείο. Κάπου στο internet είδα ένα βίντεο με κάποιον κινέζο που είχανε μπαγαλαρώσει και υπέθεσα ότι ήταν αυτός Καλά ναι.... Γιατί όλοι οι στόχοι ήταν ένας κι ένας.δε χτυπήσαν ποτέ κάποιο χωρίς να τον κατονομάσουν
Toufas Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Thirty-three people were confirmed dead after the bloodbath Monday, including the gunman, whom police identified as Cho Seung-Hui (pronounced Choh Suhng-whee), of Centreville, Va., a senior in the English Department. Cho was a resident alien who immigrated to the United States from South Korea in 1992
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.