Προς το περιεχόμενο

DSL στο Κιλκίς!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα!

ειναι κανεις συντροφος εδω στο Φιλί που Σκοτώνει? (Κιλκις)

Θα ηθελα μια αποψη, πως ειναι οι ταχυτητες, αν υπαρχει καταρχην διαθεσιμοτητα κλπ. Φανταζομαι ιδιοκτητα δικτυα δεν υπαρχουν αλλα, η ελπιδα πεθαινει τελευταια...

ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

θενκς! το τσεκαρα φυσικα αλλα...

...η μεν φορθνετ δεν δινει διαθεσιμοτητα παρα μονο σε isdn.

...η τελας ταχει ολα και συμφαιρει.

...ο Οτες μονο isdn.

τελικα τι παιζει, πως γινεται η τελας να εχει πορτες και οι αλλοι οχι.

βασικα θα ηθελα αν υπαρχει κανεις με εμπειρια στην περιοχη να γραψει τη γνωμη του .... ξανα θενκς!

Δημοσ.

Εγω ειμαι απο Κιλκις και ημουν συνδρομητης σε διαφορες εταιριες

Η forthnet ειναι πολυ καλη,κατεβαζα παντα σχεδον στο μεγιστο

Η vivodi ηταν η χειροτερη οπου ειχα 1 Mbit και ποτε δεν κατεβαζα με πανω απο 40-45KB...και σε ολα τα speedtest που ειχα κανει μου εβγαζε ταχυτητα γυρω στα 400kbps

H Altec που εχω τωρα στα 768 ειναι μια χαρα αφου κατεβαζω και με 85-90 KB..

Γενικα σχεδον οποια εταιρια και να βαλεις δεν πιστευω να εχεις προβλημα.Φιλος μου με ΟΤΕΝΕΤ και δεν εχει κανενα προβλημα...

Μονο για την Vivodi εχω καποιες επιφυλαξεις...

Δημοσ.

Λοιπόν,

Μένω στο Κιλκίς και έχω να πω ορισμένα πράγματα,μιας και μου δόθηκε η ευκαιρία :P

Πρώτα απ' όλα οι ταχύτητες είναι αρκετά καλές μόνο στην κλάση 768.1024 και 2048 απλά σέρνονται.Γνωρίζω αρκετά παιδιά κι έχουμε κάνει πολλά tests.Το αποτέλεσμα ήταν πως εγώ με 2048 πολλές φορές κατέβαζα με χαμηλότερη ταχύτητα απ' ότι φίλοι με 768.Και στην 1024,επειδή είχα πριν ~6 μήνες,κι εκεί τα πράγματα είναι άθλια.

Αυτή τη στιγμή είμαι με Forthnet 2048 kbps έχοντας δοκιμάσει OTEnet και HOL αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.Ύπαρχουν βέβαια που και που κάποιες εξαιρέσεις όπου βλέπω και 220ρια..

Ύστερα από επικοινωνία με τον τοπικό ΟΤΕ μου είπαν πως υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην 2048 και πως δεν γνωρίζουν ( ; ) πότε θα φτιαχτεί..

Αυτά από μένα :)

ΥΣ: Εντελώς ενημερωτικά πρόσβαση στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet θα έχουμε αν όλα πάνε καλά από Δεκέμβριο.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις!

οσο για τον Δεκεμβριο, οσο ειδαμε στην Τουμπα Θεσσαλονικης ιδιοκτητο τον Δεκεμβριο του 2006, αλλο τοσο θα δουμε και κει... ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...