Otto1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Αναζητώ ένα πρόγραμμα που να μου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργώ έναν χάρτη ήχου. Για να γίνω σαφέστερος παραθέτω το επόμενο παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι έχω μια εικόνα αποτελούμενη από τα εξής χρώματα κόκκινο, κίτρινο και πορτοκαλί, κάθε pixel είναι χρωματισμένο με ένα από αυτά τα τρία χρώματα. Έχω και δύο αρχεία ήχου: Α,Β. καθώς θα μετακινώ τον κέρσορα πάνω στην εικόνα θέλω από τα ηχεία να ακούγονται τα αρχεία ήχου ως εξής: αν ο κέρσορας είναι σε κόκκινο το Α, αν ο κέρσορας είναι σε κίτρινο το Β και αν είναι σε πορτοκαλί (=κόκκινο + κίτρινο) το Α και το Β ταυτόχρονα. Βέβαια θα ήθελα να μου δίνεται η δυνατότητα για περισσότερα χρώματα και αρχεία ήχου. Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι που θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο;
anthony_crete Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 mallon pros flash teinei auto pou zitas!! perissotera stous eidikous... egw dn kserw :/
mamouxalos Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Αναζητώ ένα πρόγραμμα που να μου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργώ έναν χάρτη ήχου. Για να γίνω σαφέστερος παραθέτω το επόμενο παράδειγμα.Ας υποθέσουμε ότι έχω μια εικόνα αποτελούμενη από τα εξής χρώματα κόκκινο, κίτρινο και πορτοκαλί, κάθε pixel είναι χρωματισμένο με ένα από αυτά τα τρία χρώματα. Έχω και δύο αρχεία ήχου: Α,Β. καθώς θα μετακινώ τον κέρσορα πάνω στην εικόνα θέλω από τα ηχεία να ακούγονται τα αρχεία ήχου ως εξής: αν ο κέρσορας είναι σε κόκκινο το Α, αν ο κέρσορας είναι σε κίτρινο το Β και αν είναι σε πορτοκαλί (=κόκκινο + κίτρινο) το Α και το Β ταυτόχρονα. Βέβαια θα ήθελα να μου δίνεται η δυνατότητα για περισσότερα χρώματα και αρχεία ήχου. Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι που θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο; Είχα κάνει κάτι τέτοιο με το Macromedia flash MX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.