mandipl Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 λογω μεγαλης επιδοτησης που εχω ψαχνω κατι καλο . Και σαν γνησιος gadgetakias θελω ενα να τα κανει ολα . Καλο τηλεφωνο με πολυ εντονο multimedia χαρακτηρα (να βλεπω ταινιες , μουσικη κλπ) , gps , wifi, καλη καμερα και οτι αλλο συνχρονο καλουδι υπαρχει . Απο κινητα ειμαι για το N95 αλλα επειδη δεν ειμαι γνωστης ηθελα να ρωτησω μηπως αυτο που πρεπει να κοιταξω ειναι κατι σε PDA (πχ p3600) Μπορει καποιος να μου πει με τι κριτηρια να επιλεξω και ποια ειναι τα αδυναμα σημεια του καθενος?
ATG Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Το Ν95 σαν καινουριο θα εχει bugs. Επισης περιμενε να δεις και αυτονομια.
mandipl Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Eπισης εχω παρατηρησει οτι τα PDA που εχω σταμπαρει δεν εχουν πληκτρολογιο. Δεν θα ειναι δυσκολη η χρηση τους σαν τηλεφωνα (και οχι μονο)?
kostasSTi Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Έχω το ΜΙΟ Α701. Είχα πριν από αυτό το QTek 2020i και το O2 XDAIIs. Είναι θέμα συνήθειας. Το O2 XDAIIs είχε και συρόμενο πληκτρολόγιο το οποίο δε χρησιμοποίησα πότε. Από τα παραπάνω, προτείνω με κλειστά τα μάτια μόνο το ΜΙΟ μιας και όσα άλλα έχω δει από αυτό που κυκλοφορούν δε μου έκατσε κάτι καλύτερα από αυτό. Ακόμα και τα νέα ΕΤΕΝ GLOWFISH τα οποία είχαν θεοποιήσει πριν βγούν, είναι αργά σε σχέση με το ΜΙΟ και έχουν τη χειρότερη οθόνη που έχω δει σε PDA...
mandipl Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δυνατο φαινετε το MIO αν και δεν βλεπω το πληκτρολογιο και δεν εχει και WIFI . Το gps του το χσησιμοποιεις ? λεει ? Τα ΕΤΕΝ θα τα σκεφτομουνα μονο αν δεν ηταν τοσο ασχημομουρικα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.