Προς το περιεχόμενο

τεχνικη συμβουλη

BELL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις χτες σκεφτηκα να κανω φορματ το desktop Μου κ λεω μιας κ θα το κανω που θα το κανω να προσθεσω στο συστημα κ αλλα 40Gb εξτρα απο εναν παλιο ΑΤΑ που ειχε ξεμεινει με λειτουργικο windows 2000.

ολα ωραια κ καλα μεχρι αυτο το σημειο.με το που βαζω τον 2ο τον σκληρο για να τον φορμαρω, αφου πρωτα ειχα βγαλει τροφοδοσια απο το συστημα, βγαζει μια πολυ κοινοτυπη μοιρωδια το κουτι κ μεχρι να καταλαβω απο που προερχεται σβηνει το tower.

αμεσως υποψιαζομαι τροφοδοτικο στην καλυτερη των περιπτωσεων.περνω λοιπον σημερα ενα δανεικο τροφοδοτικο το κοτσαρω πανω κ βαζω σε λειτουργια το pc ως ειχε αρχικως.μια καρτα γραφικων 2 drivers κ εναν Sata.

το τροφοδοτικο λειτουργει καθως κ ολα τα προναφερθεντα.

εικονα ομως γιοκ.η οθονη δεν δειχνει τπτ ουτε bios.

η επομενη κινηση που κανω ειναι να παρω μια επισης ξεχασμενη καρτα γραφικων απο ενα παλιο pc.την φοραω πανω στο pc, παταω το power ολα τα συστηματα περνουν τα πανω τους κ ως δια μαγειας εχω κ εικονα στη crt μου.

ενταξει λεω ενα τροφοδοτικο κ μια καρτα γραφικων nvidia 5700 off.συνεχιzω απτοητος το φορματ μου προσθετοντας κ τα εξτρα 40Gb απο τον παλιο ATA που προανεφερα

εχω δηλαδη τωρα συνοψιζοντας καινουργιο τροφοδοτικο παλια καρτα γραφικων 2 drivers εναν SATA κ τον παλιο ATA με window 2000,ετοιμος για φορματ.

με το που ανοιγω παλι τον υπολογιστη λειτουργει μεν κανονικα το τροφοδοτικο κ το υπολοιπο hardware αλλα παλι δεν δειχνει τπτ η οθονη,ουτε μπανει στο bios.

παει κ αυτη η καρτα σκεφτομαι κ μενω μ@λ...

δε σταματαω εδω ομως πιανω εναν παλιο pentium 3, απ'οπου κ ο 40αρης ΑΤΑ, κ κανω τα εξης.

1. βαζω τον ΑΤΑ κ τη παλια καρτα γραφικων

την καρτα κατα την εκινηση την βλεπει κανονικα αλλα παρατηρω οτι ο σκληρος δεν υπαρχει πουθενα παρολο που ειναι συνδεδεμενος

2.βαζω τον ΑΤΑ με την 5700

την καρτα επισης την βλεπει το συστημα τον σκληρο ομως οχι

3.επιστρεφω στο αρχικο desktop που ξεκινησε το προβλημα ξαναβαζω κ τις 2 καρτες γραφικων με τον SATA κ το καινουργιο το PSU αλλα εξακολουθω να μην εχω εικονα

ζητω συγνωμη που σας κουρασα αλλα αν υπαρχει καποια λυση στο προβλημα μου πρωτου σκασω ενα καρο λεφτα θα ημουν πολυ ευγνωμον

Δημοσ.

μητρικη: asus P4P800 DELUXE

σκληρος: wd 40 sata-1

καρτα γραφικων: nvidia gforce 5700 fx

drivers: plextor read wright

nec 2300 νομιζω το αντιγραφικο

επεξεργαστης:celeron 2.6 533 fsb

ψυξη: After market zalman

ram:1,768Gb ddr-2

τροφοδοτικο 350W

οθονη nec crt

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...