Προς το περιεχόμενο

βοήθεια!! δε μπορω να δω την ταινια...

phaedra-samos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! θα μπουρουσε καποιος να με βοηθησει; εχω μια ταινια και τα αρχεια της ειναι bin και cue. εχει οδηγιες για το πως να τη γραψω σε cd αλλα μου βγαζει συνεχεια σφαλμα.. χρησιμοποιησα ενα προγραμμα και μετετρεψε το bin σε iso, την εγραψε αλλα παιζει χαλια και ο ηχος εχει πολλα παρασιτα...δε μπορω να καταλαβω τι φταιει.. το αρχειο δεν νομιζω να εχει προβλημα γιατι γενικα ειναι δοκιμασμενο.. μηπως ξερετε κανενα προγραμμα ευκολο για να γραψω την ταινια; ευχαριστω!:D

Δημοσ.
...χρησιμοποιησα ενα προγραμμα και μετετρεψε το bin σε iso

Σόρυ που θα το πω, αλλά αυτό είναι πραγματικά «μία τρύπα στο νερό». Image το ένα, image και το άλλο, οι πληροφορίες σχετικά με βίντεο και ήχο έχουν μείνει απαράλλαχτες.

παιζει χαλια και ο ηχος εχει πολλα παρασιτα...δε μπορω να καταλαβω τι φταιει.. το αρχειο δεν νομιζω να εχει προβλημα γιατι γενικα ειναι δοκιμασμενο..

Τί εννοείς με αυτό ακριβώς; Μετέφερες το ίδιο αρχείο σε άλλον υπολογιστή και παίζει σωστά; Αν ναι, τότε συμβαίνουν μάλλον 2 τινά: έχεις προβληματικούς audio/video codecs εγκατεστημένους ή απενεργοποιήθηκε το DMA από τον σκληρό δίσκο/optical drive που κάνεις την αναπαραγωγή. Αν το αρχείο είναι κατεβασμένο από internet (και αυτό εννοείς με το «γενικά δοκιμασμένο»), τότε υπάρχουν άλλα 2 ενδεχόμενα: corrupt download ή σκόπιμη διαρροή προβληματικού αρχείου στα p2p δίκτυα από την εταιρεία παραγωγής...

Δημοσ.

An 8es na tin deis sto pc sou einai aplo, katevase ta Deamon Tools kai kane mount virtual drive kai sto eikoniko drive vres tin tainia kai des tin me ena player opws to VLC i to Media Player Classic.

An 8es na tin kaneis VCD tote nomizw oti mporeis na kaneis tin douleia eite me to PowerIso (sigoura) eite isws kai me to Nero.

Telos 8a symfwnisw me ton Monarxi anaforika me tin poiotita.

Δημοσ.

Μετατρέπει το .bin αρχείο σε .iso???? Εγώ όσες φορές έχει περάσει αρχείο bin απο τα χέρια μου (και ήταν αρκετές) το έκανα ένα απλό rename se .iso και δουλεύανε όλα κανονικά. Δε νομίζω πάντως να σου χάλασε την ποιότητα αυτό το προγραμματάκι. Γενικά τα vcd δεν έχουν καλή ποιότητα για να τα δεις από το pc. Στην τηλεόραση φαίνονται κάπως καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...