giorkarapas Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Καλησπέρα παιδιά.Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάτι και ακόμα καλύτερα να έχει χρησιμοποιήσει το σύστημα D.R.S. Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω κάτι γιαυτό γιατί έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά...
Alexandrosc2 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δεν έχω ιδέα τι είναι καν και που χρησιμεύει, κάνε λίγο πιο κατανοητό το τι είναι(είμαι λίγο άσχετος) μπας και μπορέσω να βρώ κατι σε κανένα Google. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω μόνο!
giorkarapas Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 thanx αλλά από google έχω κοιτάξει και εγώ απλά ήθελα κάποιον ο οποίος να έχει προσωπική εμπειρία, ή έστω κάποιον γνωστό με προσωπική εμπειρία!
giorkarapas Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 γιαυτο λες?http://www.drs.gr/index2.html ναι φίλε μου γιαυτό λέω...έχεις κάποια προσωπική γνώση, κάποιον γνωστό που το χρησιμοποίησε???
adi32 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 δεν ξερω τιποτα γιαυτο ενα search εκανα να δω τι ειναι αλλα ποναει κατα καιρους η μεση μου κι εμενα και ισως με ενδιαφερει οποτε οποιος ξερει κατι ας μας πει
giorkarapas Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 από εμπειρία και μόνο,μια μαγνητική μπορεί να προλάβει καταστάσεις..δεν είναι κακό και δεν έχει ακτινοβολία όπως η ακτινογραφία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.