Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 H έκδοση των vista που έχω εγκατεστημένη είναι η Ελληνική , αλλά δεν μπόρεσα να την αντέξω παραπάνω απο μία εβδομάδα. Φαινεται οτι ειμαι τυχερος !!!Εχω vista home premium ελληνικα πανω απο μηνα χωρις κανενα προβλημα..Και στα xp απο την αρχη μεχρι... τελους δεν ειχα δει μπλε οθονη.
geovard Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Και όμως κύριε Γιάννη αυτό που ισχυρίζομαι , υφίσταται .Το έχω αντιμετωπίσει και στα xp και σε office xp , office 2003 αλλά και τώρα στα vista.H έκδοση των vista που έχω εγκατεστημένη είναι η Ελληνική , αλλά δεν μπόρεσα να την αντέξω παραπάνω απο μία εβδομάδα.Συγκεκριμένα την δεύτερη κιόλας μέρα μου πέταξε death window και αντιμετώπισα και πρόβλημα εγκατάστασης java 6 . Ασε που στα Ελληνικά δεν δουλεύουν τα utilities που προανέφερα.Και όντως geovard η microsoft εχει προτιμητέα γλώσσα την Αγγλική και σε αυτήν την γλώσσα παρέχει τα πλήρη πακέτα των λειτουργικών της. Και μην ξεχνάμε οτι η visual basic η sql ( sequel/1 , sequel/2 sql/ds ) είναι στην Αγλική γλώσσα.Και μη μου πείς οτι έχεις δημιουργήσει ερώτημα στην access στα Ελληνικά? Και έστω γίνεται μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα , στη γλώσσα προγραμματισμού όμως γίνεται και εκεί μετάφραση ? Το είπες πολύ σωστά.Η microsoft έχει προτιμητέα γλώσσα τα Αγγλικά αλλά όχι βέβαια τα ίδια τα windows!Γιατί τότε η microsoft θα έλεγε στούς καταναλωτές της ότι όσοι αγοράζουν μη Αγγλικά windows θα έχουν κάποια προβλήματα.Θα ήταν υποχρεωμένη δηλαδή να το κάνει.Το μόνο πρόβλημα καί όχι βέβαια σπουδαίο πού μπορεί να προκύψει είνα από bugs στην μετάφραση προγραμμάτων καί όχι τού πηγαίου κώδικα τού λειτουργικού ο οποίος φυσικά ευθύνεται γιά την σωστή λειτουργία τού συστήματος.
fonzi Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 πάντως, επιβεβαιώνοντας τον realesate, συνέβη το εξής (για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να περιγράψω ακριβώς τη διαδικασία). Ακριβώς ίδια διαδικασία εγκατάστασης κλπ ρυθμίσεων: αγγλικά ultimate 32bit όλα ΟΚ, τα ελληνικά όμως που τα έβαλα σε άλλο partition κολλήσανε κάπου στα updates (μου έβγαλε κατεστραμμένο και το αρχείο επαναφοράς και ησύχασα...). Μπορεί βέβαια απλά να έτυχε.
realestate Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Παρακολούθησα όμως κύριε Γιάννη σε κάποια thread που είχες ανοίξει , οτι έχεις - είχες κάποια προβλήματα και ασυμβατότητες. Το έψαξες μήπως οφείλονται στην γλώσσα ? Χαρακτηριστικό παράδειγμα ...ψηφιακη φωτογραφική panasonic dmc l40 και στα Ελληνικά δεν την αναγνώριζε!!!!!!!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Παρακολούθησα όμως κύριε Γιάννη σε κάποια thread που είχες ανοίξει , οτι έχεις - είχες κάποια προβλήματα και ασυμβατότητες. Το έψαξες μήπως οφείλονται στην γλώσσα ? Χαρακτηριστικό παράδειγμα ...ψηφιακη φωτογραφική panasonic dmc l40 και στα Ελληνικά δεν την αναγνώριζε!!!!!!!!!!! Με τα vista ασυμβατοτητα ειχα μονο με την avermedia καρτα tv αλλα κι αυτο μεχρι να βγαλει drivers η εταιρια. Με την ψηφιακη μου sony που ειναι και 5 σχεδον ετων κανενα προβλημα.
realestate Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Παιδιά ενα μόνο πράγμα είναι σίγουρο , οτι κάποια στιγμή όλες οι γλώσσες προγραμματισμού θα είναι στα αρχαία Ελληνικά.Και είμαι υπερήφανος γιάυτό!!
smilefreeware Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Αγγλικά για πολλούς λόγους. Ενας βασικός, αν συμβεί σφάλμα και πάρεις μήνυμα στα Ελληνικά άντε ψάξτο στο google. (Πχ. ο εξυπηρετητής τι είναι αυτό, τρώγεται ? Παιδιά ενα μόνο πράγμα είναι σίγουρο , οτι κάποια στιγμή όλες οι γλώσσες προγραμματισμού θα είναι στα αρχαία Ελληνικά.Και είμαι υπερήφανος γιάυτό!! Και εγώ θα ήμουν υπερήφανος αν ήμουν Αρχαίος Έλλην. Τώρα όμως που δεν είμαι προτιμώ τα Αγγλικά. (Ε ρε τι μας ταίζουν από τότε που γεννηθήκαμε)
dark_banishing Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Αγγλικά γιατί 1) Τα updates βγαίνουν πιο γρήγορα (π.χ service packs) 2) Ενας βασικός, αν συμβεί σφάλμα και πάρεις μήνυμα στα Ελληνικά άντε ψάξτο στο google. (Πχ. ο εξυπηρετητής τι είναι αυτό, τρώγεται ? 3) Συμφωνώ ότι σε βοηθάει να μάθεις αγγλικά. Εμένα τουλάχιστον όταν μάθαινα με βοήθησε. 4) Ασυμβατότητες με διάφορα προγράμματα που δεν αναγνωρίζουν ελληνικά path. 5) Σπαστικές μεταφράσεις.
Petrakas Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Αγγλικά με την σειρά μου να προτείνω και εγώ. Ειδικά στο θέμα των help με τα errors στο ιντερνετ και γενικά των ρυθμίσεων είναι πολύ μπροστά απο τα ελληνικά.
realestate Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Αγγλικά για πολλούς λόγους.Ενας βασικός, αν συμβεί σφάλμα και πάρεις μήνυμα στα Ελληνικά άντε ψάξτο στο google. (Πχ. ο εξυπηρετητής τι είναι αυτό, τρώγεται ? Και εγώ θα ήμουν υπερήφανος αν ήμουν Αρχαίος Έλλην. Τώρα όμως που δεν είμαι προτιμώ τα Αγγλικά. (Ε ρε τι μας ταίζουν από τότε που γεννηθήκαμε) Μπορείς να τρώς οτι σου τραβάει η όρεξη και να αισθάνεσαι οπως νομίζεις. Μια όμως και ζείς σε αυτή την χώρα , σεβάσου και τους υπόλοιπους πολίτες της που έχουν διαφορετική με σένα άποψη !! Και στην προκειμένη περίπτωση μια και το θέμα του thread είναι διαφορετικό απο το ζητούμενο ....κόψε την ειρωνεία !!!
lazanas Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 English ..... kapoia programmata den trexoyn swsta sta ellinika windows giati aploystata den yparxoyn diathesima se elliniki ekdosi ή glwssa.
geovard Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Γιατί ο Γάλλος ο Γερμανός καί άλλοι λαοί υποστηρίζουν μετά μανίας τις δικές τους γλώσσες ενώ σε μας υπάρχει αυτή η έντονη ξενομανία?Τελικά πάτε νε με πείσετε ότι η πληροφορική γενικώς έχει μαλώσει με την Ελληνική Γλώσσα.Έχω δύο πισιά το ένα με Ελληνικά το άλλο με Αγγλικά windows. Τώρα πως γίνεται στο πισί με τα Αγγλικά windows να είχα τις περισσότερες μπλέ οθόνες αυτό είναι ένα ερώτημα.Το μόνο ενοχλητικό με τα Ελληνικά είναι ότι τα μονοπάτια τα γράφει μερικές φορές σε... ιερογλυφική μορφή.Αλλά αυτό είναι θέμα κατασκευαστών των διαφόρων προγραμμάτων επειδή αγνοούν επιδεικτικά τον Ελληνικό κώδικα. Πείτε μου ένα πρόγραμμα πού δεν σας δούλεψε σωστά επειδή έχετε Ελληνικά windows.Σημειωτέον ότι οι drivers δεν έχουν πρόβλημα με την γλώσσα.
blueviper Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δεν έχω γλωσσικά κολλήματα...απλά όπως ανέφεραν και άλλοι, προτιμώ όταν συναντώ ένα πρόβλημα, να διαθέτω σαφώς μεγαλύτερη τεχνική στήριξη από το διαδίκτυο, αντί να ψάχνομαι με μεταφρασμένους όρους σε μηνύματα λάθους. Την ελληνική γλώσσα την τιμάω, όταν επιλέγω να ξημεροβραδιάζομαι ανοίγοντας κανένα λεξικό, διορθώνοντας την ορθογραφία μου, το συντακτικό και τη γραμματική...δεν με ενοχλεί να μιλάω σε όρους υπολογιστών, όταν μάλιστα το αντίπαλο δέος του cd είναι ο σύμπακτος δίσκος.
RED_Diseaz Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 allo na sou bgazei apeytheias thn glwssa gia thn opoia einai basismenh(gt ousiastika ayto ginetai), kai allo na sto metafrazei sta ellhnika katopin ths ergasias. den exei shmasia an einai pakistanika h masai. h idia epexergasia keimenou ginetai, etsi wste na sou bgalei to apotelesma sthn epithymhth glwssa.
filetos Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Γιατι επιμενετε ολοι αγγλικα?Η Microsoft αμα ηταν δεν θα εβγαζε τα Windows σε ολες τις γλωσσες αμα δεν ηταν σταθερα.Γιατι να προτιμισω τα αγγλικα αφου εχουν βγει τα ελληνικα?Γιατι να μην υποστηριξω την γλωσσα μου?Γιατι στα αγγλικα Windows υπαρχουν οροι που δεν τους καταλαβαινεις?Ποια ειναι αυτα τα περιβοητα προγγραματα που δεν τρεχουν καλα στα ελληνικα Windows?Γιατι εχω εδω και 3 χρονια τα XP στα ελληνικα χωρις κανενα απολυτως προβλημα?Ποιος ειπε οτι τα updates δεν βγαινουν ταυτοχρονα σε ολες τις γλωσσες?Γιατι οι Γαλλοι και οι Γερμανοι ειναι οπαδοι της γλωσσας και δεν προτιμουν τα αγγλικα οπως ανεφερε ενας φιλος πιο πανω?Και επιτελους τη ξενομανια ειναι αυτη?Τα αγγλικα ειναι μηπως καλυτερη γλωσσα ή μηπως ειναι πιο κατανοητη απο την δικια μας?Εξαλλου τα αρχαια ελληνικα ειναι η γλωσσα των υπολογιστων οπως αναφερθηκε πιο πανω και στο μελλον θα πρωταγωνιστησει στα δρωμενα της τεχνολογιας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.