Προς το περιεχόμενο

Αγγλικά ή Ελληνικά

xphilip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα γνώμες αν γίνεται γιατί αγοράζω PC και δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω Ελληνικά ή Αγγλικά. Εγώ μια χαρά είμαι και με τα δύο. Το λειτουργικό είναι τα Vista Ultimate. Αν μπορώ θα τα ανεβάσω και σε torrent!!!

Ακούω γνώμες!!!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά γιατί προτείνετε αγγλικά???

(να πω την αλήθεια δοκίμασα και εγώ τα ελληνικά και "χτύπησαν" από την πρώτη μέρα... Αλλά ρωτάω να δω αν είναι γενικό το κακό ή έτυχε!)

Δημοσ.

(να πω την αλήθεια δοκίμασα και εγώ τα ελληνικά και "χτύπησαν" από την πρώτη μέρα... Αλλά ρωτάω να δω αν είναι γενικό το κακό ή έτυχε!)

Ετυχε απλα...Δεν υπαρχει διαφορα στην σταθεροτητα.Αν ξερεις καλα αγγλικα βαλε αγγλικα για να εξασκεισαι κι ολας.

Εγω...βαζω Ελληνκα.

Δημοσ.

βασικό στοιχείο η σταθερότητα αλλα και αρκετές εφαρμογές που δεν διατίθενται στην Ελληνική γλώσσα ( dream scene , bit locker , speech recognition και άλλα)

Δημοσ.

Βρε μιά μανία με τα Αγγλικά!Δηλαδή αν ξέρουμε καμμιά Ελληνική λέξη να την ξεχάσουμε κι αυτή.Είπε κανείς για σταθερότηατα?Λέτε τα …Πακιστανικά windows να είναι πιο σταθερά από τα Ελληνικά?Μα τι λέτε ρε παιδιά είναι δυνατόν τα windows να έχουν προτιμητέες γλώσσες?Έχει εκδόσει η Microsoft καμμιά οδηγία σχετικά με τέτοια πού λέτε?

Επειτα αν περίμενε κανείς να μάθει Αγγλικά μέσα από το περιβάλλον των Αγγλικών windows σώθηκε!

Δημοσ.
βασικό στοιχείο η σταθερότητα

Εγω απο τα windows 98 μεχρι τωρα εβαζα παντα τα αγγλικα πρωτα μεχρι να βγουν τα ελληνικα και μετα τα ελληνικα.Δεν διαπιστωσα ποτε διαφορα σταθεροτητας.Το λειτουργικο δεν "κατασκευαζετε" με διαφορετικες σταθεροτητες για καθε γλωσσα νομιζω.

Βρε μιά μανία με τα Αγγλικά!Δηλαδή αν ξέρουμε καμμιά Ελληνική λέξη να την ξεχάσουμε κι αυτή.Είπε κανείς για σταθερότηατα?Λέτε τα …Πακιστανικά windows να είναι πιο σταθερά από τα Ελληνικά?Μα τι λέτε ρε παιδιά είναι δυνατόν τα windows να έχουν προτιμητέες γλώσσες?Έχει εκδόσει η Microsoft καμμιά οδηγία σχετικά με τέτοια πού λέτε?

Επειτα αν περίμενε κανείς να μάθει Αγγλικά μέσα από το περιβάλλον των Αγγλικών windows σώθηκε!

Με προλαβες με διαφορα 2 λεπτων !!!!!:D :D :DΓια το τελευταιο εγω που δεν ξερω καλα αγγλικα με εχουν βοηθησει και αυτα τα ...παραθυρα.

Δημοσ.

Απλά μεταφράζονται τα κείμενα. Δεν μπορώ να δω πως αυτό μπορεί να επηρεάσει την σταθερότητα. Το source code είναι το ίδιο.

Δημοσ.

Και όμως κύριε Γιάννη αυτό που ισχυρίζομαι , υφίσταται .Το έχω αντιμετωπίσει και στα xp και σε office xp , office 2003 αλλά και τώρα στα vista.H έκδοση των vista που έχω εγκατεστημένη είναι η Ελληνική , αλλά δεν μπόρεσα να την αντέξω παραπάνω απο μία εβδομάδα.Συγκεκριμένα την δεύτερη κιόλας μέρα μου πέταξε death window και αντιμετώπισα και πρόβλημα εγκατάστασης java 6 . Ασε που στα Ελληνικά δεν δουλεύουν τα utilities που προανέφερα.

Και όντως geovard η microsoft εχει προτιμητέα γλώσσα την Αγγλική και σε αυτήν την γλώσσα παρέχει τα πλήρη πακέτα των λειτουργικών της. Και μην ξεχνάμε οτι η visual basic η sql ( sequel/1 , sequel/2 sql/ds ) είναι στην Αγλική γλώσσα.Και μη μου πείς οτι έχεις δημιουργήσει ερώτημα στην access στα Ελληνικά? Και έστω γίνεται μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα , στη γλώσσα προγραμματισμού όμως γίνεται και εκεί μετάφραση ? Και για να μην παρεξηγηθώ δηλώνω οτι θεωρώ την Ελληνική γλώσσα και δή την αρχαία Ελληνική σαν την πλέον ευφυέστατη γλώσσα του πλανήτη , αλλά ανάγκας και θεοί πείθονται!!!!

Δημοσ.

Καλα τα Ελληνικα παραθυρα, αλλα αυτο το εξατομικευση αντι για properties, καπου με χαλαει.Αγγλικα λοιπον απο εμενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...