Προς το περιεχόμενο

Εντυπώσεις απο το Grill Academy

CONAN_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πίτα καλαμάκι, πίτα γύρο, καλαμάκι σκέτο...Αυτά τα είδη έχουμε εδώ..:)

Εμένα μου αρέσει το grill academy σαν φαγητο, αλλά μου τι δίνει γιατί μέεεεεχρι να στο φερουν έχει κρυώσει... Ασε που βαριέσε να περιμένεις.... Πολλές ήταν φορές π πήρα τηλέφωνο και ακύρωσα την παραγγελία γιατί βαρέθηκα να τους περιμένω και τέλος, με νευριάζουν αφάνταστα τα delivery που έχουν χαζά ονόματα στα προιόντα τους...

off topic: ακόμη δεν έχω καταλάβει που κολάει το "καλαμάκι", τι σχέση έχει με το σαντουιτς? πως σας κατέβηκε στον εγκέφαλο αυτή η έκφραση????

Επίσης μερικά άλλα σπαστικά αθηναικά που μου 'ρχονται τώρα...

Ζαμπονοτυρόπιτα αντί για Ζαμπονοκασερόπιτα (αφου κασέρι έχει μέσα όχι τυρί, βέβαια θα μου πεις και το κασέρι είδος τυριού ειναι αλλα τέσπα..)

Λουκανοπιτα αντι για λουκανικόπιτα (το λουκάνικο λέμε, όχι το λούκανο...)

Ε καλά και μην πιάσουμε βέβαια το θέμα της μπουγάτσας... :P

Δημοσ.
Εμένα μου αρέσει το grill academy σαν φαγητο, αλλά μου τι δίνει γιατί μέεεεεχρι να στο φερουν έχει κρυώσει... Ασε που βαριέσε να περιμένεις.... Πολλές ήταν φορές π πήρα τηλέφωνο και ακύρωσα την παραγγελία γιατί βαρέθηκα να τους περιμένω και τέλος, με νευριάζουν αφάνταστα τα delivery που έχουν χαζά ονόματα στα προιόντα τους...

off topic: ακόμη δεν έχω καταλάβει που κολάει το "καλαμάκι", τι σχέση έχει με το σαντουιτς? πως σας κατέβηκε στον εγκέφαλο αυτή η έκφραση????

Επίσης μερικά άλλα σπαστικά αθηναικά που μου 'ρχονται τώρα...

Ζαμπονοτυρόπιτα αντί για Ζαμπονοκασερόπιτα (αφου κασέρι έχει μέσα όχι τυρί, βέβαια θα μου πεις και το κασέρι είδος τυριού ειναι αλλα τέσπα..)

Λουκανοπιτα αντι για λουκανικόπιτα (το λουκάνικο λέμε, όχι το λούκανο...)

Ε καλά και μην πιάσουμε βέβαια το θέμα της μπουγάτσας... :P

και εγω να σου αναφερω περιστατικο κοπελας που ζητουσε στην θεσαλονικη μια τυροπιτα και δεν τις την εδινε γιατι λεει δεν λεγετε τυροπιτα και του λεει τελως παντων δωστε μου αυτο που σας δειχνω και δεν τις την εδινε. οχι αλλο κομπλεξ ξεκολατε. θα ηθελα να δω τον συγκεκριμενο αν ειχε απεναντι του αντρα και οχι κοπελιτσα. και το σαντουιτς αν ειχες διαβασει ποτε την σακουλα απο τα γκουντυς που εδινε παλια εγραφε ακριβως απο που προερχετε η λεξη απο καποιον που ειχε εφαρμοσει την πρακτικη να τρωει κατι στα γρηγορα βαζοντας αλλαντικα μεσα δυο φετες ψωμι. τωρα απο που σας κατεβηκε στο κεφαλι να το λετε σαντουιτς μονο εσεις ξερετε τι σχεση εχει το ψωμι με το κρεας και την πιτα. και τελοςπαντων ξεκολατε αυτο το θεμα με εκνευριζει απιστευτα γιατι δεν ειναι καν θεμα.

Δημοσ.
και εγω να σου αναφερω περιστατικο κοπελας που ζητουσε στην θεσαλονικη μια τυροπιτα και δεν τις την εδινε γιατι λεει δεν λεγετε τυροπιτα και του λεει τελως παντων δωστε μου αυτο που σας δειχνω και δεν τις την εδινε. οχι αλλο κομπλεξ ξεκολατε. θα ηθελα να δω τον συγκεκριμενο αν ειχε απεναντι του αντρα και οχι κοπελιτσα.

δεν ειμαι απο θεσσαλονίκη, ούτε έχω αυτό το κόμπλεξ που λές...Απλά πραγματικά με κάνουν να απορώ...δλδ που κολάει το καλαμάκι τουλάχιστον μπορείς να μ πεις???

Όσων αφορά το περιστατικό αυτό, απλα lol, τι να πείς... :mrgreen:

Δημοσ.
δεν ειμαι απο θεσσαλονίκη, ούτε έχω αυτό το κόμπλεξ που λές...Απλά πραγματικά με κάνουν να απορώ...δλδ που κολάει το καλαμάκι τουλάχιστον μπορείς να μ πεις???

Όσων αφορά το περιστατικό αυτό, απλα lol, τι να πείς... :mrgreen:

στο οτι το κρεας ειναι πανω σε καλαμακι(ξυλακι) ισως???????

Δημοσ.

Κατ'αρχήν δεν χρειάζεται να τσατίζεσαι. Πλάκα κάνουμε, προφανώς...

Κατα τα άλλα

στο οτι το κρεας ειναι πανω σε καλαμακι(ξυλακι) ισως???????

...και γιατί δεν το λέτε σουβλάκι. Σουβλάκι το λέει όλος ο κόσμος. Ακόμα και στο Αμερική! Αμα το λέτε καλαμάκι επειδή είναι το κρέας πάνω σε καλαμάκι να λέτε και το αρνί στη σούβλα "σούβλα". Και την πίτα την λέτε σουβλάκι. Δεν την λέτε πίτα. Και για να παραγγείλετε μία "πίτα με σουβλάκι" λέτε ένα "σουβλάκι με καλαμάκι"!!!

οσο για το γεγονός ότι άρχισες να πετάς δεξιά - αριστερά αναφορές περι κομπλεξ και άρχισες τα παραδείγματα περι Θεσσαλονίκης, δεν είπε κανέις τίποτα για Θεσσαλονίκη ούτε κανένας απο εμάς είμαστε απο Θεσσαλονίκη..

Εκτός του ότι η Θεσσαλονίκη είναι πολύ πιο όμορφη πόλη... :mrgreen:

Δημοσ.

το σουβλακι ειναι γενικο

ειναι με πιτα με καλαμακι, πιτα με γυρο, πιτα με μπιφτεκι

αλλιως λεγεται και μπουγατσα με μπιφτεκι ή μπουγατσα με γυρο......

ειχα παει χαλκιδικη πριν 3 χρονια και λεω μια τυροπιτα και μου λεει τι ειναι αυτο?

μπουγατσα με τυρι εννοεις?

Δημοσ.

Κατα τα άλλα

...και γιατί δεν το λέτε σουβλάκι. Σουβλάκι το λέει όλος ο κόσμος. Ακόμα και στο Αμερική! Αμα το λέτε καλαμάκι επειδή είναι το κρέας πάνω σε καλαμάκι να λέτε και το αρνί στη σούβλα "σούβλα". Και την πίτα την λέτε σουβλάκι. Δεν την λέτε πίτα. Και για να παραγγείλετε μία "πίτα με σουβλάκι" λέτε ένα "σουβλάκι με καλαμάκι"!!!

οσο για το γεγονός ότι άρχισες να πετάς δεξιά - αριστερά αναφορές περι κομπλεξ και άρχισες τα παραδείγματα περι Θεσσαλονίκης, δεν είπε κανέις τίποτα για Θεσσαλονίκη ούτε κανένας απο εμάς είμαστε απο Θεσσαλονίκη..

και αλήθεια το ξυλάκι γιατί λέγετε καλαμάκι??? :mrgreen:

έλεος ρε παιδια ! Μεσημεριάτικα...

έλα μωρέ, την πλάκα μας κάνουμε, μην αρτσώνεσε π λέμε και στο χωριό μου ;) :P

το σουβλακι ειναι γενικο

ειναι με πιτα με καλαμακι, πιτα με γυρο, πιτα με μπιφτεκι

αλλιως λεγεται και μπουγατσα με μπιφτεκι ή μπουγατσα με γυρο......

ειχα παει χαλκιδικη πριν 3 χρονια και λεω μια τυροπιτα και μου λεει τι ειναι αυτο?

μπουγατσα με τυρι εννοεις?

άλλο το μαγαζί που πουλάει μπουγάτσα και άλλο αυτό που πουλάει τυρόπιτα... αν πήγες εσύ σε μαγαζί με μπουγάτσες τι ήθελες να σ ρωτήσει ο ανθρωπος???

δεύτερον, η μπουγάτσα με τυρί και η τυρόπιτα είναι άλλο πραγμα...γευστικα... για αυτο δεν την λένε και την μπουγάτσα με τυρί, τυρόπιτα άλλωστε...

αυτό που λές "το σουβλάκι είναι γενικό" δεν το κατάλαβα καθόλου.. το σουβλάκι είναι συγκεκριμένο είδος κρέατος..

Δημοσ.

Κατα τα άλλα

παντου το λενε κεμπαπ.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...