Προς το περιεχόμενο

Εντυπώσεις απο το Grill Academy

CONAN_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα μου ήρθε ένας κατάλογος στο σπίτι απο τα grill academy, και όπως ήταν φυσικό έκανα παραγγελία...

Πώς σας φαίνονται ? Εμένα μου άρεσε η σκεπαστή...

Δημοσ.

Το φαγητό είναι επιπέδου φαστ-φουντ, είναι βρωμερό, πλαστικό, λαδωμένο, ανθυγιεινό και παχυντικό. Αποφέυγω να τρώω κάτι από εκεί πάνω από μια φορά το τρίμηνο, και αν δν ήταν τόσο νόστιμα, θα σιχαινόμουν και να τα ακουμπήσω.

Δημοσ.

Απίστευτη μάπα!!! Βρήκα και δυο τρίχες (ίσιες) και το φαγητό πολύ κρύο και άνοστο.

Tα πιτογυρα ειναι ολα τα λεφτα...

Αλλα οπωςλεει ο Lucifer, δεν ειναι και για τακτικη μασα!

Πες κανένα καλό για τακτική μάσα!..

Δημοσ.
Απίστευτη μάπα!!! Βρήκα και δυο τρίχες (ίσιες) και το φαγητό πολύ κρύο και άνοστο.

Πες κανένα καλό για τακτική μάσα!..

Πότε βρήκες τρίχες ? Τι παρήγγειλες και ήτανε κρύο ? Εμένα όσες φορές μου φέρνανε, έκαιγε η σακούλα, δεν μπορούσα να την πιάσω .. Μήπως το μπερδεύεις με άλλο delivery ?

Δημοσ.

Όχι, είχα πάρει ενα μπομπάκι, έξι σουβλακοσφινάκια (χωρίς κρεμμύδια), δυο πατάτες ροδέλες και μία με τυρί, μια σκεπαστή με λουκάνικα νομίζω και ένα κλαμπ σάντουιτς τυρομπίφτεκο. Όλα για πέντε άτομα αλλά τελικά τα φάγαμε δυο γιατί οι άλλοι τελικά δεν τα κατάφεραν να έρθουν.. Για την ιστορία οι τρίχες ήταν στο κλάμπ σάντουιτς. :/

Δημοσ.

χειρότερο απο εκείνο το κεμπάπ που είχα φάει στο λιβερπουλ και φωσφόριζε στο σκοτάδι αποκλείεται να είναι πάντως!..αναρωτιέμαι τι μ%#$# έχουμε φάει και τι έχουμε να φάμε ακόμα... που εδρεύει το εν λόγω κατάστημα;

Δημοσ.

Grill Academy (Παλαιό Φάληρο – Λ. Αλεξάνδρας – Αγ. Παρασκευή- ΠΕΙΡΑΙΑΣ -ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ )

αν δεν κανω λαθος το φυλλαδιο ειναι ενα τεραστιο με τεραστιες εικονες απο τα προιοντα του

Δημοσ.
Όχι, είχα πάρει ενα μπομπάκι, έξι σουβλακοσφινάκια (χωρίς κρεμμύδια), δυο πατάτες ροδέλες και μία με τυρί, μια σκεπαστή με λουκάνικα νομίζω και ένα κλαμπ σάντουιτς τυρομπίφτεκο.

Γι' αυτό όταν μας έρχεστε στην επαρχία δεν καταλαβαίνει κανένας τί διάολο θέλετε να φάτε και το αντίστροφο με 'μας όταν κατεβαίνουμε Αθήνα που μένουμε σχεδόν νηστικοί ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Γιατί απο το να ζητήσω να φάω "σουβλακοσφινάκια" προτιμώ να μείνω νηστικός! :mrgreen:

Αλήθεια, την πίτα με χοιρινό σουβλάκι ακόμα "πίτα με καλαμάκι" την λέτε? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Αλήθεια, την πίτα με χοιρινό σουβλάκι ακόμα "πίτα με καλαμάκι" την λέτε? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

οχι αλλο καρβουνο πια με αυτο το θεμα. απλα λες θελω δυο με γυρο η δυο με καλαμακι. ξεκολατε το κεφαλι σας πια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...