CONAN_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Πρόσφατα μου ήρθε ένας κατάλογος στο σπίτι απο τα grill academy, και όπως ήταν φυσικό έκανα παραγγελία... Πώς σας φαίνονται ? Εμένα μου άρεσε η σκεπαστή...
Lucifer Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Το φαγητό είναι επιπέδου φαστ-φουντ, είναι βρωμερό, πλαστικό, λαδωμένο, ανθυγιεινό και παχυντικό. Αποφέυγω να τρώω κάτι από εκεί πάνω από μια φορά το τρίμηνο, και αν δν ήταν τόσο νόστιμα, θα σιχαινόμουν και να τα ακουμπήσω.
anthony_88 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Tα πιτογυρα ειναι ολα τα λεφτα... Αλλα οπωςλεει ο Lucifer, δεν ειναι και για τακτικη μασα!
Doom Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Απίστευτη μάπα!!! Βρήκα και δυο τρίχες (ίσιες) και το φαγητό πολύ κρύο και άνοστο. Tα πιτογυρα ειναι ολα τα λεφτα...Αλλα οπωςλεει ο Lucifer, δεν ειναι και για τακτικη μασα! Πες κανένα καλό για τακτική μάσα!..
CONAN_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Απίστευτη μάπα!!! Βρήκα και δυο τρίχες (ίσιες) και το φαγητό πολύ κρύο και άνοστο. Πες κανένα καλό για τακτική μάσα!.. Πότε βρήκες τρίχες ? Τι παρήγγειλες και ήτανε κρύο ? Εμένα όσες φορές μου φέρνανε, έκαιγε η σακούλα, δεν μπορούσα να την πιάσω .. Μήπως το μπερδεύεις με άλλο delivery ?
giorkarapas Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Απίστευτη μάπα!!! Βρήκα και δυο τρίχες (ίσιες) Άρα ήταν από ψηλά...Κάτι είναι και αυτό..
Doom Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Όχι, είχα πάρει ενα μπομπάκι, έξι σουβλακοσφινάκια (χωρίς κρεμμύδια), δυο πατάτες ροδέλες και μία με τυρί, μια σκεπαστή με λουκάνικα νομίζω και ένα κλαμπ σάντουιτς τυρομπίφτεκο. Όλα για πέντε άτομα αλλά τελικά τα φάγαμε δυο γιατί οι άλλοι τελικά δεν τα κατάφεραν να έρθουν.. Για την ιστορία οι τρίχες ήταν στο κλάμπ σάντουιτς. :/
TonyMontana Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 χειρότερο απο εκείνο το κεμπάπ που είχα φάει στο λιβερπουλ και φωσφόριζε στο σκοτάδι αποκλείεται να είναι πάντως!..αναρωτιέμαι τι μ%#$# έχουμε φάει και τι έχουμε να φάμε ακόμα... που εδρεύει το εν λόγω κατάστημα;
CONAN_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Έχει στην Αλεξάνδρας, και στην Αγ. Παρασκευή.
TonyMontana Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Έχει στην Αλεξάνδρας, και στην Αγ. Παρασκευή. άρα είμαστε ασφαλείς εδώ κάτω
kage Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Grill Academy (Παλαιό Φάληρο – Λ. Αλεξάνδρας – Αγ. Παρασκευή- ΠΕΙΡΑΙΑΣ -ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ) αν δεν κανω λαθος το φυλλαδιο ειναι ενα τεραστιο με τεραστιες εικονες απο τα προιοντα του
thes1os Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Όχι, είχα πάρει ενα μπομπάκι, έξι σουβλακοσφινάκια (χωρίς κρεμμύδια), δυο πατάτες ροδέλες και μία με τυρί, μια σκεπαστή με λουκάνικα νομίζω και ένα κλαμπ σάντουιτς τυρομπίφτεκο. Γι' αυτό όταν μας έρχεστε στην επαρχία δεν καταλαβαίνει κανένας τί διάολο θέλετε να φάτε και το αντίστροφο με 'μας όταν κατεβαίνουμε Αθήνα που μένουμε σχεδόν νηστικοί ! :mrgreen: Γιατί απο το να ζητήσω να φάω "σουβλακοσφινάκια" προτιμώ να μείνω νηστικός! Αλήθεια, την πίτα με χοιρινό σουβλάκι ακόμα "πίτα με καλαμάκι" την λέτε? :mrgreen:
CONAN_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Πίτα καλαμάκι, πίτα γύρο, καλαμάκι σκέτο...Αυτά τα είδη έχουμε εδώ..
1980 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Αλήθεια, την πίτα με χοιρινό σουβλάκι ακόμα "πίτα με καλαμάκι" την λέτε? :mrgreen: οχι αλλο καρβουνο πια με αυτο το θεμα. απλα λες θελω δυο με γυρο η δυο με καλαμακι. ξεκολατε το κεφαλι σας πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.