Προς το περιεχόμενο

Laptop με εγγυηση windows xp χάλια κάρτα γραφικών και μέτρια τα άλλα

omnislash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Solmyr πολύ ενδιαφέρον το site της dell.Βρίσκομαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα.Η βασική διαφορά τους είναι ο επεξεργαστής.Ο ένας έχει celeron και ο άλλος έχει core duo.Τώρα για μια εφαρμογή σε pentium 3,6 μου πήρε μέχρι και 3 λεπτά.Θα δω μεγάλη διαφορά αν επιλέξω celeron σε αντίθεση με τον core duo;

Θα ελεγα πως με τον celeron θα σου χρειαζοτανε περιπου ο διπλασιος χρονος...

Με τον core 2 duo εξαρτατε απο το ειδος της εφαρμογης(εαν υποστηριζετε και απο τους δυο πυρηνες ταυτοχρονα η οχι)...

Δημοσ.

Τελικά κατέληξα σ αυτόν εδώ Dell Latitude D520

Εχω μερικές απορίες πάντως.Για να παραγγείλω τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω το μοντέλο με πόιο σκληρό και με τι οθόνη αλλά και τι μνήμη

Γενικά τι οθόνη μου προτείνετε ; 14αρα η 15αρα;Επίσης μνήμη 512 μόνο για εφαρμογές είναι καλή;Τώρα σκληρό μάλλον 60αρη θα βάλω δε θα το φορτώσω πολύ το μηχάνημα.Αν θελήσω πχ σε κανά δυο χρόνια να βάλω 1024 RAM η μεγαλύτερο σκληρό θα τα βάλει η dell η θα αγοράσω καινούργιο laptop;

Δημοσ.

Οκ γνωμη μου: Μην παρεις τον συγκεκριμενο ειναι υπερτιμημενος αρκετα. Κοιτα τον Inspiron 6400 ή 1501 που εβαλαν πριν λιγες μερα στο site. Οσο για μνημη, το ελαχιστο 1gig ωστε να σου κρατησει αρκετα. Οσο για της μνημες και τον σκληρο μπορεις να βρεις 100% συμβατους στην αγορα, πουλαει και οι Dell αλλα τους "χτυπαει" στην τιμη αρκετα.

Δημοσ.

Εχω μερικές απορίες πάντως.Για να παραγγείλω τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω το μοντέλο

Πάρτους τηλέφωνο και ζήτα να σου κάνουν προσφορά (στο e mail σου) για το μοντέλο και τη σύνθεση που θα καταλήξεις, για να την ... μελετήσεις. Επικοινωνείς ξανά με τον πωλητή, συζητάς πιθανές αλλαγές αλλά και μειώσεις στην τιμή και αν τα βρεις το παραγγέλνεις. Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλα τα μοντέλα αλλά στα μεγάλα, το μηχάνημα έρχεται μετά από 10-12 εργάσιμες. Πάντως (αν δεν κάνω λάθως) στο link που έδωσες στην βασική σύνθεση δεν είδα 3Υ NBD εγγύηση.:-|

Δημοσ.

Τελικά κατέληξα στο inspiron 6401.Εχω μια απορία πάντως.Επειδή αυτός έχει τα xp home προεγκατεστημένα θα μπορέσω να βάλω τα professional από το θείο;Γιατί παλαιότερα σε ένα hp ήθελα να βάλω τα xp από το θείο και δεν μπορούσα (ενώ σε άλλο pc desktop μπήκε κανονικότατα).

Η διαφορά ανάμεσα σε home και xp είναι 70 ευρώπουλα

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι δεν γινεται δυστυχως. Αν βρεις καποιον που να εχει Dell και τα Pro, χρησιμοποιησε το CD και σπαστο μετα.

Y.Γ. Τελικα ποιο πηρες 1501 ή 6400? Δεν υπαρχει 6401

Υ.Γ.2. Σου εκοψαν απο την τιμη τιποτα αν επιτρεπεται;

Υ.Γ.3. Δυστυχως η διαφορα μεταξυ των δυο ειναι 69*1.19=82.11 και οχι 70 (παρα πολλα κατα την γνωμη μου).

Δημοσ.
Εχω την εντυπωση οτι δεν γινεται δυστυχως. Αν βρεις καποιον που να εχει Dell και τα Pro, χρησιμοποιησε το CD και σπαστο μετα.

αν πάρω home και τους παω τηλ μετά από μια βδομάδα για pro θα μου τα βάλουν αυτοί ή θα μου πουν κόψε το λαιμό σου

Y.Γ. Τελικα ποιο πηρες 1501 ή 6400? Δεν υπαρχει 6401

ναι 6400 δικό μου λάθος.Τετάρτη θα παρω τηλέφωνο αφού τσεκαρω και τα δυο acer..Το 1501 είναι πολύ πιο φθηνό αλλά επειδή θα χρησιμοποιώ κυρίως εφαρμογές της ibm ε δεν θα τα παέι καλά με amd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...