Προς το περιεχόμενο

Laptop με εγγυηση windows xp χάλια κάρτα γραφικών και μέτρια τα άλλα

omnislash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή θα επισπεύσω την αγορα laptop (χρειάζομαι οπωσδήποτε τα xp) και δε θέλω να μπλέκω σε περιπέτειες θα ήθελα να μου προτείνετε ένα laptop με windows xp (αν έχει home εγκαθιστώ τα professional χωρίς δυσκολία η θέλει πατέντες ;) καλό επεξεργαστή μέτρια μνήμη .Oσο για καρτα γραφικών δε σκοπευω να παίξω παιχνίδια ούτε να ασχοληθώ με γραφικά.Ελπίζω αυτό να τα λέει όλα.Επίσης θέλω να έχει εγγυηση 3 χρόνια + αν γίνεται.

Α τιμή μέχρι 1000 ευρώ το πολύ

Αν το notebook έχει μνήμη στα 512 πόσο θα μου στοιχίσει μια αναβάθμιση στα 1024;

Δημοσ.

to periergo tha itan na vreis laptop me windows 98/95 tin simeron imera!

rixe mia matia sto plaisio exei ena karo laptop me 1000e kai ta spec pou zitas!

i toshiba aposo xero exei kai epektasi egiisis sta 3 xronia me mia extra epivarinsi!

me ti mia pantos 3 xronia egiisi den xero laptop na exei ola dinoun sinithos 1 xrono!

des afto... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=932418&tab=specs

Δημοσ.

Η DELL δίνει 3 χρόνια με επισκευή την επόμενη εργάσιμη στο χώρο σου. Αλλά είναι ...ακριβούτσικη.

Δημοσ.

Φίλε solmyr το laptop που λες έχει κάρτα γραφικών 7600 και βαράει στην τιμή.Δε με νοιάζει καθόλου η κάρτα γραφικων και 64 να ναι που λέει ο λόγος δεν με πειράζει

Θέλω xp καλό επεξεργαστή (όχι celeron) και μέτρια μνήμη.512 καλή είναι.Ετσι κι αλλιώς την κάνω upgrade

Αλλά είναι ...ακριβούτσικη.

σιγά μην ανοίξω τοπικ αν είχα τα γκάφρα να πάρω dell.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και περιμένω κι άλλες προτάσεις.

Τα nec λένε τπτ;

Δημοσ.

Για μενα 60 ευρω παραπανω για το συστημα αυτο δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο. Παντως απο οτι ειδα στο site της Dell Ελλαδος πρεπει να εχουν βαλει παραπανω pc. Δημιουργησε ενα συστημα που θες και στειλτους ενα email η παρε τηλεφωνο να σου κανουν προσφορα. Α κοιτα και αυτο: http://www.openmind.gr/product_info.php?products_id=3013

Δημοσ.

δες για amd....cpu...ειναι 64βιτ και φτηνοι....

μνημη τουλαχιστον 1024 απαραιτητα για xp....kai ligo etoima gia vista...

η καρτα οκ....μια 128μβ αλλα ξεχωριστη και οχι ενσωματομενη στην μητρικη για πιθανη αλαγη !!!(προσεξετο αυτο)

τωρα τι μοντελο..ολες οι εταιριες εχουν αναλογα μηχανηματα....

το θεμα ειναι τι υποστηριξη προσφερουν...

Δημοσ.

Solmyr πολύ ενδιαφέρον το site της dell.Βρίσκομαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα.Η βασική διαφορά τους είναι ο επεξεργαστής.Ο ένας έχει celeron και ο άλλος έχει core duo.Τώρα για μια εφαρμογή σε pentium 3,6 μου πήρε μέχρι και 3 λεπτά.Θα δω μεγάλη διαφορά αν επιλέξω celeron σε αντίθεση με τον core duo;

Τα μοντέλα που βρίσκομαι ανάμεσα είναι τα LatitudeTM D520 και τα LatitudeTM 120L .Βρίσκονται στο εξής link.http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/latit?c=gr&cs=RC1078530&l=el&s=pad

Κατέληξα σε αυτά γιατι κυρίως έχουν professional.Θα έχουν ελληνικά μόνο ή μπορώ να ζητήσω να μου εγκαταστήσουν και αγγλικά;

Πάντως 800 ευρώ για επεξεργαστή στα 1.7 μου φαίνεται πολύ καλή ευκαιρία.Κάτι δε μ αρέσει.

Δημοσ.
σιγά μην ανοίξω τοπικ αν είχα τα γκάφρα να πάρω dell.

Σιγά σιγά τα... βρίσκεις.

Πάντως αν καταλήξεις σε DELL μπορείς να κατεβάσεις την τιμή μιλώντας με τον πωλητή (μετά την αρχική προσφορά που θα σου στείλουν).

Στα μεγαλύτερα μοντέλα το λειτουγικό συνήθως είναι στα αγγλικά

Δημοσ.

To τελευταιο δεν υπαρχει στο site. Το Dell Latitude™ 131L βγαινει στα 750 ευρω XΩΡΙΣ ΦΠΑ (περιπου 890 με δηλαδη) με 1GB Ram, MD Turion™ 64 Mobile Processor MK-36 (2.0GHz 512K), 15'4 οθονη, DVDRW+/- και ενα χρονο εγγυηση (ερχονται στον παιρνουν και στον φερνουν σπιτι μεσα σε μια βδομαδα συνηθως). Για μενα ειναι πολυ καλη προσφορα γι αυτο που θελεις, βεβαια δεν ξερω τι καρτα γραφικων εχει, μαλλον καποια on board. Α εχει και Windows XP SP2 English. Νομιζω ειναι καλη προσφορα, τα αλλα δυο που εδωσες δεν ειναι τοσο καλα.

A! Πες τους να σου στειλουν και προσφορα για τον 1501 Ιnspiron, εδω στην αγγλια κανει περιπου 750 ευρω με ΦΠΑ και ολα τα παραπανω που εγραψα για τον Latitude.

Δημοσ.

Κοιταξε και αυτο το μοντελο Τecra a8-103 με 3 χρονια εγγυηση και πολυ φορητο πραγματικα...

Δημοσ.

Φίλε Omnilash, επειδή έχω κι εγώ παραπλήσιες με σένα αναζητήσεις- και ίσως κάτι παραπάνω από απαιτήσεις-, κατέληξα στο HP 6356, προσφορά από το e-shop, με τσάντα μεταφοράς για 929 Ε. Δες το κι αποφάσισε, νομίζω ότι το καλύτερο σε σχέση απόδοση/τιμή. Εγώ βέβαια δεν βιάζομαι, διάβασα στο φόρουμ, ότι οι τιμές της Ιντελ θα αναπροσαρμογούν στις 24/04. Succes!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...