xalia Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 αυτός ο “τίτλος” τι ακριβώς προϋποθέτει? Για πόσο βαθιά γνώση σε php και mysql μιλάμε?
VitamineQ Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μπορεί να σε απογοητεύσει λιγο η απάντηση μου αλλά αυτός ο τίτλος στην ουσία δε μπαίνει για να προσληφθεί κάποιος με λίγες γνώσεις στο αντικείμενο, αλλά για να σου ξεκαθαρίσει η εταιρεία τα λεφτά που θα πάρεις. ;-) ο νοών …
xalia Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 κατανοητό αυτό...το έχω πιάσει απο την αρχή! αλλά για τι επίπεδο μιλάμε?! σε γνώσεις πάντα...
GabrielConnor Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μιλάμε για γνώσεις τύπου πάρε οποιοδήποτε project που θα μας ανατεθεί και φτιάχτο. Γενικότερα το Job Description σου σε τέτοιες δουλειές είναι πολύ αόριστο. Που την βρήκες αυτή τη θέση;
GabrielConnor Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δεν χάνεις τίποτα πάντως να στείλεις ένα C.V. Λογικά πέρα από συνέντευξη θα περάσεις και από evaluation και ίσως σου ζητηθεί και το portfolio σου (δείγμα δουλειάς σου)
xalia Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 κλείσαμε και interview Αν μου ζητήσουν portfolio μόνο τη πτυχιακή μου έχω που είναι πάνω σε php (μόνο php)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.