MicroStar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2001 Εδω και πολυ καιρο ειχα αγοράσει την creative web cam iii. Μια κάμερα που κατα τα λεγόμενα των συγκριτικών στα περιοδικά ηταν απο τις καλύτερες και μάλιστα σε συμφέρουσα τιμή για την τοτε εποχή.<P>Οταν έβαλα την κάρτα για πρώτη φορά και αφού μου ζήτησε απ' ευθειας drivers όπου και εγκατέστησα βρέθηκα μπροστα σε ενα ανεπανόρθωτο μέχρι στιγμής πρόβλημα.<BR>Η κάμερα οταν ξεκινά απο κλειστός ο υπολογιστης δουλευει κανονικά ενω αντίθετα οταν κανω επανεκκίνηση απο τα windows την επομενη φορα δεν δουλευει ενω στο device manager μου αναφέρει πρόβλημα στην θύρα usb.<BR>Τι μπορει να συμβαίνει??<BR>Να σημειώσω οτι την κάμερα την ειχα πρωτοαγοράσει πριν απο 1 1/2 χρονο τοτε που ειχα τον pentium ii πανω σε μια QDI Brilliant 1S. Το προβήμα το πρωτοείδα σε εκείνον τον υπολογιστη (οπου εχω και σήμερα) ενω το ιδιο ακριβως προβλημα εμφανίζετε και στον Athlon με mainboard MSI K7T Turbo R (6330). Ενας φίλος τοτε μου χε πει οτι εφταιγε η QDI αλλα βλέπω τα ιδια και στον athlon οποτε σιγουρα δεν φταιει η qdi!<P>Επισης στην προσπαθεια μου να βρω drivers δεν κατορθωσα να βρω νεοτερους απο αυτους που ειχε το cd ακομα και σήμερα!<P><BR>Οποιος καλοθελητης ας ριξει καμια ιδέα!<BR>Μηπως ειναι ιδιόρυθμη στο σεττάρισμα???<P>Απ οσο εχω καταλαβει πρεπει να ειναι προβλημα της καμέρας, αλλα γιατι τοτε δουλεύει??<BR>Να σημειωσω οτι η εγγύηση εχει λήξει!<P>Στο internet phone παντος λειτουργει κανονικά ! (οταν λειτουργει)
georgeadams Δημοσ. 8 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by MicroStar:<BR><STRONG>Επισης στην προσπαθεια μου να βρω drivers δεν κατορθωσα να βρω νεοτερους απο αυτους που ειχε το cd ακομα και σήμερα!<BR></STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Γιατί δεν βρήκες Drivers? με μια πρόχειρη ματιά στο Ευρωπαϊκό site της Creative εγώ βρήκα drivers: <A HREF="ftp://62.189.242.188/pub/creative/drivers/vb/VBWebCam3Drvs_V2_04_03.ZIP" TARGET=_blank>Updated drivers for the Video Blaster WebCam 3 USB series</A><BR>Για δοκίμασε και πες μας...<p>[ 08-08-2001: Message edited by: georgeadams ]
netmaniac Δημοσ. 8 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2001 den xerw an tha voithisw, alla dokimase meta apo format kai apo to perasma ton windows na peraseis amesws meta thn camera, exo mia philips kai an kanw otidipote allo to systhma crasharei diarkws.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.