NikosVoulgar Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Γειά σας παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε ότι αφορά τις μνήμες ram στα iMac. Οι μνήμες που δίνουν στα νέα iMac είναι 667 MHz DDR2SDRAM-minne (PC2-5300). Εργοστασιακά ο iMac με την 20'' οθόνη έρχεται με 1Gb ram. Av ζητήσω να μου βάλουν 2Gb μνήμη (δηλ. άλλο 1Gb) το πληρώνεις κάπου στα 150 euro. Μπορώ να βάλω μόνος μου οποιαδήποτε άλλη μνήμη (kingston px) με τα παραπάνω χαρακτηριστικά η υπάρχει κάποια ειδική μνήμη για Mac? Αν το κάνω αυτό χάνω την εγγύηση που έχει για 1 χρόνο? Μπορείτε να μου προτείνετε μια φθηνή λύση για 1Gb ? ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 δε χάνεις την εγγύηση! στο macbook μου έβαλα kingston! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 http://www.crucial.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 http://www.kingston.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα. Είμαι κι εγώ ένας ταπεινός χρήστης PC ο οποίος αισθάνεται πλέον οικονομικά άνετος να προχωρήσει στην απόκτηση ενός iMac. Το μοντέλο που με ενδιαφέρει είναι ο iMac Intel Core 2 Duo 24'' 2.4GHz και έχω κάποιες απορίες τις οποίες ελπίζω να με βοηθήσετε να λύσω. Κατ' αρχάς μόλις μετακόμισα και θα ήθελα να τον χρησιμοποιήσω και ως τηλεόραση και γι' αυτό επιλέγω την 24" οθόνη. 1. Είναι αυτό εφικτό με κάποιο tv tuner κι αν ναι, πόσο παραπάνω θα μου κοστίσει? Θα έχω κάποια απώλεια στην ανάλυση ή θα μπορέσω να έχω μια αρκετά καλή τηλεόραση, δεδομένης και της εκπληκτικής οθόνης του iMac? 2. Είμαι αρκετά φανατικός gamer, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αναβαθμίζω κάθε φορά που βγαίνει ένα παιχνίδι. Θα με καλύψει ο mac για τα παιχνίδια που κυκλοφορούν κ θα κυκλοφορήσουν εντός τουλάχιστον της επόμενης τριετίας? 3. Σε συνέχεια της παραπάνω απορίας μου, μου έχει προταθεί να χρησιμοποιήσω για τα παιχνίδια και για κάποια "κλειδωμένα" και ομολογουμένως πανάκριβα προγράμματα, windows. Μπορώ να τρέχω και vista και Mac Os στον Mac κι αν ναι, αξίζει τελικά ή θα αρχίσω να έχω τρελά προβλήματα και θα αναθεματίσω την ώρα και τη στιγμή? 4. Μπορώ να τοποθετήσω τον Mac σε επιτοίχια βάση για να ομορφύνω το σαλόνι μου, μιας και μιλάμε για έναν πολύ designάτο υπολογιστή, ή λόγω βάρους δεν γίνεται? 5. Αξίζει τα 212 ? επιπλέον ο 2.8 Extreme ή τσάμπα τα λεφτά Προς το παρόν αυτές είναι οι απορίες μου. Ευχαριστώ για τις όποιες αναμενόμενες απαντήσεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 gia des auto gia engatastasi se toixo opos kai auto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 1. Δες εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=189209 2. Όχι. Για αυτά που κυκλοφορούν τώρα είναι μέτριος. Για παιχνίδια που θα βγουν μετά από 3 χρόνια ξέχνα το (αλλά αυτό ισχύει ακόμα κι αν πάρεις Windows PC). 3. Μπορείς χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Το imac ειναι μετριο -οπως ηδη ειπωθηκε - για παιχνιδια , αλλα και ενα μεγαλο μειονεκτημα που εχει ειναι οτι δεν εχει εισοδο για να μπορεσεις να συνδεσεις μια αλλη συσκευη π.χ xbox360 ,ps3..ουτος ωστε να αξιοποιηθει στο μεγιστο η υπεροχη 24" οθονη του !! Αυτο ειναι κατι που πρεπει να αναθεωρησει η apple ... Οσο για το 5 πιστευω οτι αν αυτη ειναι μονο η διαφορα της τιμης, αξιζει γιατι εχει επιπλεον ενα πολυ γρηγορο επεξεργαστη , 1gb μνημη παραπανω,και 180gb μεγαλυτερο δισκο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Το imac ειναι μετριο -οπως ηδη ειπωθηκε - για παιχνιδια , αλλα και ενα μεγαλο μειονεκτημα που εχει ειναι οτι δεν εχει εισοδο για να μπορεσεις να συνδεσεις μια αλλη συσκευη π.χ xbox360 ,ps3..ουτος ωστε να αξιοποιηθει στο μεγιστο η υπεροχη 24" οθονη του !! Αυτο ειναι κατι που πρεπει να αναθεωρησει η apple ... Δεν υπάρχει κάποιο tv tuner το οποίο να έχει υποδοχή για παιχνιδομηχανή? Τελικά να προτιμήσω 20άρα οθόνη και με τα υπόλοιπα να πάρω μία καλή tft τηλεόραση 32"? Τι μου προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Τv tuner με υποδοχη για παιχνιδομηχανη υπαρχει ,αλλα οχι για τις συγχρονες παιχνιδομηχανες με HD αναλυση... Αν γνωριζει κατι περισοτερο καποιος αλλος φιλος ας μας πει .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.