Προς το περιεχόμενο

Απορίες για mac

EndlessNameless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν μια ακόμη ερωτησούλα :P

Από επιδόσεις στα παιχνίδια πώς τα πάει ο imac που ερωτεύτηκα (17", intel core duo 2Ghz, 1GB Ram, x1600); Σε WoW, WC3, Age of Empires, Civlization, Sims κτλ. :) Αρκεί η μνήμη του για μην έχω lagging;

Δημοσ.

Koita, se wow nomizw oti eisai mia xara, kai age of empires, civilazation den kserw den exw paiksei, alla to sims 8elei arketa dunato mixanima an milame gia to 2 :/ kai den nomizw oti arkei i karta tou iMac.

Auta apo mena, kaloriziko to macaki, min pareis palio pc mwre :P

Δημοσ.

Μπα τωρα εισαι και ερωτευμένη??? :P... BTW ερωτέψου καλύτερα τον 20άρι.. 17 είναι μικρή... Μη σου πω και 24 άμα έχεις χρήμα... Σκέψου για πόσα χρόνια θα το έχεις το μηχάνημα αυτό...

Για τα παιχνίδια τώρα... ΜΙλάς για MacOSX ή για Windows? Από πλευρά μνήμης και επεξεργαστή είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, τώρα για την κάρτα γραφικών δεν ξέρω... Αλλά φαντάζομαι πως στην αρχή θα είναι μια χαρά... Σε 2 χρόνια...χλωμό το βλέπω...

Αλλά μην ακούς εμένα... Το μόνο παιχνίδι που έχω παίξει στο mac είναι το midnight mansion και από αυτό μόνο το tutorial... Και γενικά δεν νομίζω να βρεις και πολύ κόσμο που να παίζει παιχνίδια σε αυτά τα ιερά μηχανήματα..;)

Δημοσ.

Ενας απο τους λογους που περιμενω το νεο imac ειναι για μια καλυτερη καρτα γραφικων μιας και δεν θα μπορω να την αναβαθμισω αργοτερα.Αντε να δουμε ποτε θα βγει γιατι απο το περιμενε μπορει να ξανακυλησω στα PC

Δημοσ.
......γιατι απο το περιμενε μπορει να ξανακυλησω στα PC

Σιγουρότατα αυτό το λες γιατί δεν είχες ποτέ mac.

Κόβω και τον π..... μου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Auta apo mena, kaloriziko to macaki, min pareis palio pc mwre :P

Πράγματι ρε συ, δε μου κάθεται καλά η ιδέα καινούριου PC πια :(

Ενας απο τους λογους που περιμενω το νεο imac ειναι για μια καλυτερη καρτα γραφικων μιας και δεν θα μπορω να την αναβαθμισω αργοτερα.Αντε να δουμε ποτε θα βγει γιατι απο το περιμενε μπορει να ξανακυλησω στα PC

Και 'γω το σκέφτομαι πολύ. Αν έβγαιναν σύντομα imac με 2GB μνήμη και καλύτερη κάρτα γραφικών θα έπαιρνα με χίλια. Ακόμα και έναν σημερινό imac θα έπαιρνα αν δεν υπήρχαν φήμες για καινούρια σειρά. Αλλά ξέρεις πώς είναι, φαντάσου παίρνεις σήμερα imac και σε μερικούς μήνες με λίγο περισσότερα λεφτά ίσως θα έπαιρνες ένα ακόμα καλύτερο. Σπάσιμο αυτή η αναμονή. Άντε και ανακοινώνονται τον Ιούνιο σ'εκείνο το συνέδριο. Σίγουρα θα πιάσουμε Σεπτέμβριο μέχρι να τα δούμε :(

Μπα τωρα εισαι και ερωτευμένη???

Αφού το σκέφτομαι συνέχεια :mrgreen:

Δημοσ.

Σε ένα αναβαθμίσμο μηχανήμα (όπως ένα PC της σειράς) δεν υπάρχει λόγος να αναμένεις. Ομως ο iMac είναι αναβαθμίσμος με το σταγονόμετρο** οπότε αν πάρεις, ας πάρεις το πιο φρέσκο. Είναι πολλά τα χρόνια χωρίς αναβάθμιση μπροστά.

**Για να μη φανώ υπερβολικός, θα πω τί έχω βάλει στο PC μου τα 3 χρόνια που το έχω εκ των υστέρων: 2ο και 3ο σκληρό, εσωτερική κάρτα TV, νέα κάρτα γραφικών, νέο CPU, νέο (δεύτερο) DVD-RW, extra PCI USB controller για να μην έχω άπειρα hub, καθώς και floppy card reader combo αντί για σκέτο floppy. Ε, στον iMac αυτά θα μεταφράζονταν σε 5-6 εΞωτερικές συσκευές USB (για βασικές διεργασίες όπως backup σε άλλο σκληρό και ανάγνωση της κάρτας μνήμης της ψηφιακής κάμερας) και άλλα τόσα που δε γίνονται (όπως CPU-GPU).

Ε λοιπόν αυτός είναι ο λόγος που δεν πήρα ακόμα iMac.

Δημοσ.
Άντε και ανακοινώνονται τον Ιούνιο σ'εκείνο το συνέδριο. Σίγουρα θα πιάσουμε Σεπτέμβριο μέχρι να τα δούμε

Άμα θες να τα πάρεις από την Ελλάδα ναι... Αλλά για παράδειγμα άμα το πάρεις από Γερμανία πχ...?? Εδώ ισχύει ότι ισχύει και στην Αμερική. Κατά τη διάρκεια της WWDC ανανεώνεται το site με τα καινούρια προιόντα και μετά έχουν ακριβώς τον ίδιο χρόνο αναμονής όπως και στην Αμερική...

Ντάξει θα πληρώσεις αρκετά μεταφορικά, αλλά θα σκάσεις ενα χιλιάρικο και θα κολλήσεις στα 50-70 euro μεταφορικά, ειδικά άμα περιμένεις να το πάρεις από Ελλάδα θα το πάρεις μετά από κανα τρίμηνο, και την ελληνική εκδοση κιόλας Άμα θες την αγγλική έχουν πει τα παιδιά για κάτι τρελούς χρόνους αναμονής... Λες και το στέλνουν από άλλο γαλαξία...

Δημοσ.

Γνωμη μου ειναι πως αξιζει να δωσεις καποια παραπανω λευτα για ενα 20" iMac καθως τα μηχανιματα αυτης της εταιριας, πρωτον, ειναι αθανατα (ο πατερας μου εχει εναν Macintosh απο την εποχη του Χριστου, τρεχει archicad και δεν εχει χασει ουτε ενα second αποδοσης, δεν εχει κολησει ποτε, δεν χρειαστηκε format ποτε). Δευτερον θα κανεις παααααρα πολυ καιρο να το βαρεθεις, κυριως γιατι δεν θα εχεις προβληματα και τις διαφορες ανοησιες των "ευκολων" στην χρηση pc.

Τελικα σκεψου ολα τα οφελη που θα εχεις με εναν macintosh, δεν αξιζει να θυσιασεις τις επιδοσεις για παιχνιδια οταν ειναι να αγορασεις εναν τετοιο υπολογιστη? Μην κρινεις τι υπολογιστη θα παρεις με βασει ποσο καλα παιζει τα παιχνιδια, αλλα ποσο αξιζει τα λευτα του, ποσο θα κρατησει, ποσο ευχαριστα και ευκολα θα κανεις μια δουλεια, η το πιο απλο, ενα surfing στο internet, ακομα και αυτο σε ενα mac ειναι 30 φορες καλυτερο, εχω ενα imac g5 σπιτι και ολο εδω ειμαι ενω το pc μου εχει πολυ πιο δυνατο hardware.

Οσο για το software νομιζω ηδη θα εχεις εκτιμησει το design και το layout του, της ομορφες και καθαρες γραμματοσειρες, την σταθεροτητα του θα την εκτιμησεις αν αγορασεις ενα mac :)

Οσο για της ταινιες που θες, ειδικα το 20αρι εχει φοβερο panel και ολα τα mac (ως γνωστον) εχουν φοβερα χρωματα, γιαυτο αλλωστε τα προτιμουν editors και γραφιστες. Αλλωστε το panel του imac ειναι active matrix, ειναι panel πολυ μεγαλης ακριβειας, πολυ πιο ευαισθητα και ντελικατα, αλλα κοντολογις εκμεταλευονται τα πλεονεκτηματα και μιας crt και lcd και αποδιδουν εξαιρετικα contrast.

Οτι και να κανεις καλοριζικο αλλα πραγματικα δεν βλεπω λογο να πεσεις στην κοροιδια της αθλιας microsoft. :) Your's faithfully :P

Δημοσ.

Εγκυκλοπαιδικα, το WoW στο 13,3'' macbook που εχω (χωρις την καλη καρτα γραφικων) παιζει χωρις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Thundercrow και Khadgar για οποιον πιστο...;-)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα....

Οι iMac και οι MacPro ti κάρτα ήχου έχουν? Υποστηρίζει 5.1, 6.1, 7.1? Απότι είδα analog connection δεν έχει... Έχουν και τα 2 ένα optical output.. Έχω τα Ζ5500 και ο decoder μου έχει είσοδο optical και coax... φαντάζομαι θα δουλεύει μια χαρά το optical out με καλωδιακί στον decoder...

Πλεονακτήμα και μειονεκτήματα digital και analog σύνδεσης ξέρει κανεί.. Αυτοί που έχουν 1 από τα 2 μηχανήματα είναι ικανοποιημένοι από τον ήχο που βγάζουν?

Φαντάζομαι ότι πχ στο MacPro δεν θα μπαίνει η Audigy που έχω... Ας πούμε πως θέλω να πάρψ PCI Express καρτούλα υπάρχει κανένα site που να πουλάει κάρτες κλπ που να κάνουν για mac? Βέβαια φαντάζομαι ότι οι κάρτε ήχου για MacPro θα είναι πανάκριβες γιατί θα τις αγοράζουν μόνο για professional δουέια...

Δημοσ.
Εγκυκλοπαιδικα, το WoW στο 13,3'' macbook που εχω (χωρις την καλη καρτα γραφικων) παιζει χωρις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Thundercrow και Khadgar για οποιον πιστο...

Επίσης μια μέρα δεν είχα τι να κάνω και κατέβασα για πλάκα το ΑΟΕ ΙΙΙ για mac.. Δεν περίμενα με την καμία να παίξει στο MacBook μου αλλά με διέψευσε άσχημα... Ούτε ένα κόλλημα, όλα στο full... Έμεινα μαλάκας.... Σε λίγο θα του βάλω και το Starcraft II... ΜΟυχαχα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...