ManosBar13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Κάποιο πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων σε .rar και σε .zip υπάρχει;; Μόλις αντιλήφθηκα ότι ό,τι έχω είναι για αποσυμπίεση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Κάποιο πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων σε .rar και σε .zip υπάρχει;;Μόλις αντιλήφθηκα ότι ό,τι έχω είναι για αποσυμπίεση!! Βεβαίως. Το Stuffit Deluxe. Και φυσικά η εγγενής υποστήριξη zip αρχείων από το λειτουργικό - δεξί κλικ σε αρχείο/α και Make Archive. Υπάρχει και το RARme αλλά δεν το'χω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ Paredwse.Η επιλογή από το λειτουργικό μου αρκεί! Ωστόσο είδα τώρα αυτό και λέω πόσα πράγματα για το MacOS X έχω να μάθει ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerontas Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Βεβαίως. Το Stuffit Deluxe. ...Πολύ καλό (το έχω δουλέψει).Δύο αντιρρήσεις: StuffIt Deluxe 11 costs $79.99 :p System Requirements: Mac OS 10.4 or higher. (Εχουμε κι ένα Lombard μόλις οκτώ ετών που τρέχει -μια χαρά- Panther) Υπάρχει και το RARme αλλά δεν το'χω δοκιμάσει. Εξαιρετικό! Το δοκίμασα μόλις έφαγα μια ήττα ψάχνοντας το SimplyRAR και δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Αντε, να βρω ένα: Δεν αρκεί ένα κλικ για την εγκατάσταση, χρειάζονται τρία-τέσσερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Βεβαίως. Το Stuffit Deluxe. Και φυσικά η εγγενής υποστήριξη zip αρχείων από το λειτουργικό - δεξί κλικ σε αρχείο/α και Make Archive. Υπάρχει και το RARme αλλά δεν το'χω δοκιμάσει. thanks man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Ψάχνοντας για διάφορα προγραμματάκια στο net,βρήκα και το SimplyRAR το οποίο είναι μια χαρά.Απλό προγραμματάκι,μια χαρά και είναι ακριβώς αυτό που ζητούσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Επειδή το site του SimplyRAR δεν δουλεύει όποιος θέλει να δοκιμάσει ας πάει εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.