Προς το περιεχόμενο

Τα Ελληνικά παρουσιάζονται σαν ---- σε φακελους!

darklordvader77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας και Χριστός Ανέστη. Έχω τον iMac 17" 2.0Ghz/1GB RAM/X1600 με

όλα τα updates του (δεν του χω βάλει όμως την Ελληνική επίσημη έκδοση της Rainbow,έχω βάλει το Hello mac OS X).

Το προβλημα μου είναι πως αυτη τη στιγμη πρεπει να κάνω backup το παλιό PC με έναν εξωτερικο WD 250GB, τον οποίο διαμόρφωσα σε HFS+ και έβαλα το Mac Drive 6. Όταν μεταφέρα φάκελο που να χει Ελληνικά γράμματα, στα Win φαίνεται όπως είναι, όμως στον Mac όπου υπάρχει Ελληνικός χαρακτήρας έχει -----! Σας παρακαλώ βοήθεια! Μήπως παίζει κάτι με τις γραμματοσειρές? Θα φύγει α'υριο πρωί και πρέπει να γίνει οπωσδήποτε backup!

Ευχαριστώ προεραιτικά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι, αλλα εχω μέσα πολλά αρχεία κυρίως DVD-Video, οπότε δεν νομίζω να με συμφέρει το FAT καθόλου. Καμία λύση με αλλαγή γραμματοσειρών του συστήματος έτσι ώστε να τα βλέπει?

κ κατι άλλο, αμα βάλω NTFS, θα μπορώ να αντιγράψω προσωρινά κάτι?ή απλά θα μπορώ να διαβάζω τα δεδομένα?αμα δεν γίνεται,εντάξει τι να κάνω,θα μείνω στο NTFS..

Τους NTFS δίσκους τους διαβάζει κανονικά το MacOS X, αλλά δεν μπορεί να γράψει (τουλάχιστον όχι με τρόπο που αποδεδειγμένα είναι ασφαλής). Σε FAT32 τα κάνει όλα πάντος, αν και υπάρχει ο περιορισμός των 4gb/file και γενικά το clustering.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...