Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με διαγραφη καποιων αρχειων

Lemuria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο απεγκατασταση 2 προγραμματων στα vista εμειναν καποιοι φακελλοι ...τους οποιου ομως δεν μπορω να διαγραψω καθως παροτι τους βλεπω. βγαινει μηνυμα οτι δεν υπαρχουν....εκανα scan disc αλλα δεν διορθωθηκε το προβλημα....ετρεξα registry mechanic εσβησα temp files αλλα τπτ...τα χω και τα βλεπω στην επιφανεια εργασιας τα αρχεια...

Συγκεκριμενα βλεπω αυτο το μηνυμα...Ας με συγχωρεσουν οι moderators για την εικονα που ανεβαζω ειναι μονο 22 kb

post-35319-129062945461_thumb.jpg

Δημοσ.

αυτό το πρόβλημα το έχω κ εγώ πάντως,υπάρχουν αρχεία κ φάκελοι,που μου λένε ότι χρησιμοποιούνται από κάποιο άλλο πρόγραμμα,και δε μπορώ να τα σβήσω!

Δημοσ.

To mimina omws poy vgazei se mena den exei na kanei me to oti xrisimopoietai apo kapoio allo programma..... sxetizetai me to oti antidra san an min yparxei o fakellos.... exw episynapsei kai photo allwste me to error...opws kai n a xei tha to dokimasw

Δημοσ.

Yeah....Paidia eyxaristw....me sygwreite gia to diplo post kai ta greeklish kollisan ta vista kai den exw ellinika prepei na kanw restart..... Lythike...dolepse to porgrammataki kai svistike epitelous.... Eyxaristw guys

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...