Delirium Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Me tin 1950Pro sta 167e, axizei se PCIX 8-) http://e-acorn.com/view_product.php?productid=6352&idcat=8&idsubcat=10&idsubsubcat=221 Alla, kane ligo kratei, tha pesoun ki allo
Vatos_locos Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Me tin 1950Pro sta 167e, axizei se PCIX 8-) http://e-acorn.com/view_product.php?productid=6352&idcat=8&idsubcat=10&idsubsubcat=221 Alla, kane ligo kratei, tha pesoun ki allo Kαλά κράτη θα κάνω θέλω δεν θέλω ούτος η άλλος μέχρι να μαζέψω τα 145 θα έχει πέσει στα 130 αλλα θα αξίζει να βάλω G80 σε τέτοιο cpu :-? μέχρι να τα αλλάξω όλα οπό σου έλεγα μάλλον για 775 καταλήγω
AGNUSDeI Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 αλλα θα αξίζει να βάλω G80 σε τέτοιο cpu :-?μέχρι να τα αλλάξω όλα οπό σου έλεγα μάλλον για 775 καταλήγω Fisika kai aksizei... I ipomoni panta adamivete... An paris tora mia G84 i R630 tha tin vgalis mexri tou xronou to kalokeri... Kai tote na pas gia riziki anavathmisi... me --> Core 4x kai PCI-E v.2...kai kai kai...
Vatos_locos Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 ωραία ησύχασα τώρα οποτε θα πάω να τσιμπήσω μια 8600Gt ούτος η άλλος τίποτα τρελα δεν παίζω οποτε μια χαρά θα είμαι
pc_admin Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Ποτε προλαβαν και τις εφεραν οταν η επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας (αμερικη κτλ) ηταν για 17/4/07 (αυριο δηλαδη) και ποσο μαλλον για την Ελλαδα...εγω τις περιμενα σε 1-2 μηνες εδω ...τεσπα Κατι αλλο οι drivers που γινονται τα τεστ πιστευω αδικουν τις καρτες γιατι αν δεν κανω λαθος οι τελευταιοι της nvidia βγηκαν Νοεμβριο οποτε μαλλον θα βγουν βελτιωμενοι για να μπορεσουν οι καρτες αυτες να "δειξουν τα δοντια τους" οσο μπορουν τελοσπαντων ,αφου απευθυνονται στην μεσαια κατηγορια και αντικαθιστουν τις 7600
AGNUSDeI Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 ωραία ησύχασα τώρα οποτε θα πάω να τσιμπήσω μια 8600Gt ούτος η άλλος τίποτα τρελα δεν παίζω οποτε μια χαρά θα είμαι Kai ama the na kseris o Northwood sta 3.6Ghz exei kaliteres epidosis apo Prescott sta 3.8Ghz... :grin:
Vatos_locos Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 και οι οδηγοί θα βελτιωθούν με τον καιρώ αλλα δεν μπορώ να βρω πουθενά φωτογραφίες από τις 3 εκδόσεις οι κάρτες και οι 3 θα φοράνε τον ίδιο πυρήνα ? γιατί έχω μια υποψία Kai ama the na kseris o Northwood sta 3.6Ghz exei kaliteres epidosis apo Prescott sta 3.8Ghz... :grin: δεν μπορώ καθόλου ακόμα πάνω από 3.3 να τον πάω γιατί η μητρική χάνει τον σατα κοντρόλερ και πρέπει να πάρω κάποιον άλλο αλλα για τώρα επειδή δεν παίζει φράγκο κάθομαι στα αυγά μου
AGNUSDeI Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 δεν μπορώ καθόλου ακόμα πάνω από 3.3 να τον πάω γιατί η μητρική χάνει τον σατα κοντρόλερ και πρέπει να πάρω κάποιον άλλο αλλα για τώρα επειδή δεν παίζει φράγκο κάθομαι στα αυγά μου 3.3 Northwood --> = 3.6 Prescott... An exei to Bios epilogi gia Overvoltaze sto South Bridge tote dokimase... kamia fora voithai afto... Episis kai 1 pio isxiro PSU voithai poly... ego eixa provlimata me tous HD se O/C kai otan evala Tagan 530W... ola OK ~
Vatos_locos Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 EDIT: δεν είναι θέμα voltage έχω δώσει απλά η asrock χάνει τον κοντρόλερ της ο cpu με ατα δίσκο πάνω πάει ακόμα πιο πάνω μετά voltmod στον Cpu για 1.7Volt και Vdrop γιατί πάσχει πολύ η μητρική και απο PSU καλά είμαι enermax Liberty 400W θα αντέξει όμως και την 8600Gt ? αλλα δεν μου κάθεται καλά ο northwood να είναι καλύτερος από prescott γιατί ο prescott έχει 1Mb L2 έναντι των 512Kb του northwood αλλα δεν ξέρω κιόλας σίγουρα
ANEMOS-V Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 an bgei se AGP tha ne oti kalytero.. na mi petaksoume olo to systima mas ..akoma. opote oikonomia mono gia VGA..
john2gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Ποτε προλαβαν και τις εφεραν οταν η επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας (αμερικη κτλ) ηταν για 17/4/07 (αυριο δηλαδη) και ποσο μαλλον για την Ελλαδα...εγω τις περιμενα σε 1-2 μηνες εδω ...τεσπα Κατι αλλο οι drivers που γινονται τα τεστ πιστευω αδικουν τις καρτες γιατι αν δεν κανω λαθος οι τελευταιοι της nvidia βγηκαν Νοεμβριο οποτε μαλλον θα βγουν βελτιωμενοι για να μπορεσουν οι καρτες αυτες να "δειξουν τα δοντια τους" οσο μπορουν τελοσπαντων ,αφου απευθυνονται στην μεσαια κατηγορια και αντικαθιστουν τις 7600 Βασικά οι οδηγοί είναι οι latest. H Nvidia είχε ανακοινώσει ότι στο site της θα ανέβαιναν στις 17 του μηνός νέοι WQHL drivers (τυχαίο που είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων καρτών. Σαν να μην έφτανε αυτό όμως,έγιναν leaked οι drivers που υπάρχουν στα cd's των 8600 καρτών καθότι κυκλοφόρησαν ήδη μερικές κάρτες και bingo,οι drivers είναι οι νέοι ForceWare 158.16 ;-) . Μένει να δούμε αν αύριο στο site της Nvidia ανέβουν οι ίδιοι drivers όπως υπολογίζαμε. PS: Κι η ΑΤΙ θα βγάλει AGP έκδοση του νέου της chip. IMO το καλύτερο την συγκεκριμένη στιγμή είναι να περιμένει λιγουλάκι κάποιος για να δει τι θα γίνει.
HellasVagabond Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δεν λεει κανεις πως δεν ειναι καλη η καρτα. Απλα 16χΑΑ δεν μπορουμε να βαλουμε καλα καλα στις 8800 θα βαλει κανεις στην 8600 ?
Delirium Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 EDIT:αλλα δεν μου κάθεται καλά ο northwood να είναι καλύτερος από prescott γιατί ο prescott έχει 1Mb L2 έναντι των 512Kb του northwood αλλα δεν ξέρω κιόλας σίγουρα Kalos i kakos etsi einai: se gaming toulaxiston [sta idia GHz panta] o Northwood pernaei mprosta! 3.2 Northwood >= 3.4 Prescott
ANEMOS-V Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 re paidia.. eida ta test.. apo ti vlepo den exei kai tis terasties diafores apo 7600gt.. edo de mporo na katalavo ayto to test sto 3dmark 06.. emena mou bgazei 3.620 score.. kai an sygkrino me tin dikia mou pou eine GOLDEN pou de kolonei se overclocking sto max core @650 & mnimes @1700 isos ftano tin dynami tis i & tis ksepernao.. .
AGNUSDeI Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δεν λεει κανεις πως δεν ειναι καλη η καρτα.Απλα 16χΑΑ δεν μπορουμε να βαλουμε καλα καλα στις 8800 θα βαλει κανεις στην 8600 ? Ego pantos den nomizo oti ta AA einai aparetita se analisi 1280 kai pano... Ektos kai an kanis einai psiras kai ta theli ola telia.. opote oute to SLI den tha tou einai arketo ~
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.