Προς το περιεχόμενο

Τει!!!

Alexandrosc2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραιες κινητοποιησεις κανετε παλι το δικο σας περασε...

κ θα κατσετε να δωσετε μεχρι ιουλιο κ αλλαξε κ το αρθρο

Δημοσ.

Φιλε δεν ειναι ετσι τα πραγματα ομως...Μια χαρα κινητοποιησεις εγιναν..Απλα καποιοι φοιτητες δεν νοιαζονται..Η δεν συνηδητοποιησαν τελικα τι εγινε..Και φυσικα η κυβερνηση περα βρεχει..

Δημοσ.

ποιο αρθρο αλλαξε ρε φιλε,μην εννοεις νομο-πλαισιο γιατι δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο.Το αρθρο για να περασει πρεπει να γινουν πρωτα βουλευτικες εκλογες κ η επομενη αναθεωρητικη βουλη να το ψηφισει,ακομα για να περασει χρειαζεται 180 ψηφους δλδ περιπου καμια 15αρα παραπανω απο αυτους που εχει η ΝΔ αν βγει παλι.Με λιγα λογια ειναι στο χερι της αντιπολιτευσης,κ δεν τα λεω αυτα για να σου πω οτι 100% δεν θα περασει αλλα ακομα εχουμε δρομο μπροστα μας για να μην σου πω και αλλες πολλες καταληψεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κανείς να μου εξήγησει αν τα τει εχουν οντως ανωτατοποιηθει???Ισχυει αυτο?Γιατι υπαρχει παντα αυτη η αντιληψη οτι τα τει είναι κατωτερα απο τα αει?Ποιοι ειναι οι λόγοι?

Δημοσ.

Καλά παιδιά μη το ξεφτιλήσουμε κιολας.

Δεν μπορούν να είναι ισότιμα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Και εγώ επειδή είμαι και του άλλου άκρου πιστεύω ότι τα ΤΕΙ είναι λίγο καλύτερα από τα ΙΕΚ

Δημοσ.
Ρε Μη Μασατε Ειμαστε Ισοι Με Τουσ Αειτζηδεσ....αστουσ Να Λενε Αυτοι Νιωθουν Οτι Απειλουνται

Ε, ρε φίλε δε νομίζω να νοιώθει κανείς ότι απείλειται. Πάντως να ξέρεις ότι όπως και να το κάνεις υπάρχει διαφορά (μεγάλη) στο επίπεδο σπουδών ΑΕΙ-ΤΕΙ (επιπεδο δυσκολίας). Συνεπώς και στους αντιστοιχους φοιτητες. Οπως και μεταξύ ΤΕΙ-ΙΕΚ. Ασχετα μ αυτό που είπε ο fan χαρητολογώντας

Δημοσ.
Υπάρχει κανείς να μου εξήγησει αν τα τει εχουν οντως ανωτατοποιηθει???Ισχυει αυτο?Γιατι υπαρχει παντα αυτη η αντιληψη οτι τα τει είναι κατωτερα απο τα αει?Ποιοι ειναι οι λόγοι?

Ναι γι αυτό λέγονται ΑΤΕΙ.Βέβαια στον πρώτο μισθό ακόμα είναι λίγο πίσω.Ρε χαλαρώστε λίγο που τσακώνεστε τι είναι καλύτερο.Λες και η πρώτη σου δουλειά θα ναι τπτ επιστημονικό απ αυτά που κανες στη σχολή.

αστουσ Να Λενε Αυτοι Νιωθουν Οτι Απειλουνται

Πόσο συμπλεγματικό πρέπει να ναι ένα άτομο για να τα λέει αυτα;Γιατί να απειλούμαι;Εσύ δλδ πήγες στα ΤΕΙ για να το παίξεις μάγκας ή γιατί σ άρεσε η σχολή;Και δεν έβαλες στο μηχανογραφικό κανένά ΑΕΙ ;Αλλά μόνο ο εαυτούλης σας νοιάζει εσάς στα ΤΕΙ.Είδαμε και πόσα ΤΕΙ είχανε καταλήψεις κλπΕυχομαι να μη σε έχω συνάδελφο (ή μάλλον αντάδελφο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...