nimlot Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Κοιτάξτε, έχω μία radeon x1650 pro πάνω σε ASUS P5VD2-VM με Core2Duo 6300 και ένα τροφοδοτικό 420 Watt το οποίο ήταν ενσωματωμένο στο standard κουτί του πλαισίου απ' όπου και έφτιαξα το κουτι. Το πρόβλημα είναι πως όποτε τρέχω κάποιο παιχνίδι, η κάρτα κάνει κάτι σαν "επανεκκίνηση" και το παιχνίδι κολλάει για 10 seconds περίπου ενώ μετά είτε σταματά να ανταποκρίνεται ή συνεχίζει κανονικά (μάλλον μέσω του VPU recovery που το απ ενεργοποίησα αλλά πάλι τα ίδια). Έχω βάλει τους τελευταίους drivers αλλά πάλι τπτ. Γιατί κολλάει η κάρτα, τι μπορεί να φτάει? Η τροφοδοσία, η motherboard? Ευχαριστώ πολύ
kostas7777777 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 καλημερα. δεν ξερω την λυση στο προβλημα σου αλλα θελω να σου κανω εγω μια ερωτηση μιας και εχουμε την ιδια καρτα. σε τι θερμοκρασιες δουλευει η δικια σου καρτα??? sorry για το off topic αλλα για να μην ανοιγω καινουριο....
brandon Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 nimlot: αυτό που πρέπει να κανεις φίλε είναι πρώτον να δεις τις θερμοκρασίες που έχεις στην κάρτα γραφικών. Ίσως αυτό σου λύσει μερικές απορίες καθώς αν ανεβάζει 80 βαθμούς (λέμε τώρα) κάτι δεν πάει καλά. Μετά βλέπουμε αν φταίει αυτό ή όχι .. ! kostas: Η δικιά μου παίζει γύρω στους 45 βαθμούς.
nimlot Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 δε ξέρω πως ακριβώς να δω τη θερμοκρασία της κάρτας, αφού δεν έχει sensor νομίζω αλλά σύμφωνα με το speedfan όλες οι θερμοκρασίες είναι μεταξύ 30-42 βαθμούς, τι λέτε καμιά ιδέα?
kostas7777777 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 δε ξέρω πως ακριβώς να δω τη θερμοκρασία της κάρτας, αφού δεν έχει sensor νομίζω αλλά σύμφωνα με το speedfan όλες οι θερμοκρασίες είναι μεταξύ 30-42 βαθμούς, τι λέτε καμιά ιδέα? atitool. κατεβασε το. http://www.techpowerup.com/downloads/436/mirrors.php
nimlot Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 atitool. κατεβασε το. http://www.techpowerup.com/downloads/436/mirrors.php ευχαριστώ πολύ αλλά η κάρτα δεν υποστηρίζει την ένδειξη θερμοκρασίας τελικά... τα νεύρα μου...
takos Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Κοιτάξτε, έχω μία radeon x1650 pro πάνω σε ASUS P5VD2-VM με Core2Duo 6300 και ένα τροφοδοτικό 420 Watt το οποίο ήταν ενσωματωμένο στο standard κουτί του πλαισίου απ' όπου και έφτιαξα το κουτι. Το πρόβλημα είναι πως όποτε τρέχω κάποιο παιχνίδι, η κάρτα κάνει κάτι σαν "επανεκκίνηση" και το παιχνίδι κολλάει για 10 seconds περίπου ενώ μετά είτε σταματά να ανταποκρίνεται ή συνεχίζει κανονικά (μάλλον μέσω του VPU recovery που το απ ενεργοποίησα αλλά πάλι τα ίδια). Έχω βάλει τους τελευταίους drivers αλλά πάλι τπτ. Γιατί κολλάει η κάρτα, τι μπορεί να φτάει? Η τροφοδοσία, η motherboard? Ευχαριστώ πολύ Hi, k egw ixa to idio problima me sistima (1950 pro agp 512DD3,amd 2200+@1800mhz 1,75v, 768 ddr-ram,360chiftech,1ddh,1dvd-rw) mou ekane k epanekinisi sto 3dmarks 2003 sto test me tous xrisous drakous...:roll: auto li8ike me overvoltage tis cpu(2000mhz,1,85volt) me afton ton tropo sta8eropii8ike. den kserw stin dikiasou periptosi ti akribos simbeni, afou einai kenourio to pc(prosfata agorasmeno) isos se voi8isi o texnikos tou magaziou pou to agorases.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.