Προς το περιεχόμενο

minisi

merde

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλο " [ ανάρμοστη γλώσσα ] " βλέπω και πιστεύω οτι εν τέλη υπάρχουν και Ελληνίδες που ασκούν το επάγγελμα του νταλικέρη...

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να πω την αληθεια merde δεν σε πολυπιστευω....Αν λες την αληθεια κατεβασε δωρεαν το outpost firewall,κανε τα updates,και ενεργοποιησε το.Μετα κανε κατι που θα προκαλεσει τον "υποπτο" να εισβαλλει στο pc σου.....Το firewall πριν τον μπλοκαρει θα καταγραψει εναν πολυψηφιο αριθμο (ΙΡ) και ωρα/ημερομηνια.Με αυτα τα στοιχεια επικοινωνεις με την εταιρια που σου παρεχει υπηρεσιες Internet και εξηγεις το προβλημα σου.Αυτοι εαν δουν οτι τα λεγομενα σου αληθευουν το πραγμα παιρνει το δρομο του για τη δικαιοσυνη............τοσο απλα............θα σου λεγα τωρα και ποια εγκληματα εχει διαπραξει ο τυπος αλλα βαριεμαι να ανοιξω τα βιβλια του ποινικου της σχολης....

Δημοσ.

Εγώ γιατί δεν κατάλαβα τι ακριβώς παίζει τώρα ; Της είπε ο άλλος να του δώσει τα σκατά της κι αυτή θέλει να του κάνει μήνυση γιατί τα έχει για πριβέ χρήση ; Επίσης δεν κατάλαβα με ποιον τρόπο σε κυνηγάει αυτός ο τύπος. Σε βρήκε στο τσατ οκ.. δύσκολο είναι να εξαφανιστείς ;

Μάλλον το πρόβλημα το έχεις εσύ, εκτός κι αν πρόκειται για φάρσα και καλά..

Δημοσ.

Εγώ προτείνω πρώτα ψυχίατρο και αν δώσει το ok μετά σε δικηγόρο. Το καλό είναι ότι δεν είναι σίγουρη ότι δεν παραλογίζεται οπότε επιδέχεται βοήθεια.

A tip for your trip: Αν σε ενδιαφέρει τόσο η ιδιωτικότητα, κόψε το internet ή βάλε ένα unixoειδές.

Δημοσ.

Μπορεις παντοτε να προβεις σε διαμαρτυρια στο ΙΝ.ΚΑ αλλα και στο Συνηγορο του Πολιτη και ενδεχομενως να βγαλεις ακρη...

Δημοσ.

Ρε τι γίνεται στον τόπο μας, merde τράβα Ευαγγελάτο και να προσέχεις τι video τραβάς γιατί έχω κάτι καλά, πέρα από την πλάκα μόνο στο χέρι σου είναι να αποφύγεις τον σκατά, αν συνεχίσεις να ψάχνεσαι θα τον έχεις πάντα μαζί σου και βρωμάει. Άσε τα δικαστήρια και της μαλακίες εκτός αν έχεις όρεξη να βλέπεις τον κύριο πρόεδρο.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος από όλους εσάς να μου εξηγήσει αυτήν την προκατάληψη εναντίον της κουράδας? Τι κόμπλεξ είναι αυτά? Που ζούμε λοιπόν, στον Μεσαίωνα???

Δημοσ.

ελα ντε.....εφοσον περασαμε την εποχη του μεσαιωνα καθως επισης και το κομπλεξ μας μπορουμε τωρα ανετα να φαμε την κουραδα μας για πρωινο καθως επισης και να χαιδευουμε λαγνα με αυτη το κορμι της ερωμενης μας

ΡΕ,ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?

(εκτος αν εκανες πλακα!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...