Tenshi Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Όλο " [ ανάρμοστη γλώσσα ] " βλέπω και πιστεύω οτι εν τέλη υπάρχουν και Ελληνίδες που ασκούν το επάγγελμα του νταλικέρη...
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 exeis dikaio kiriga ... eida kai to allo post...... ante as pame se allo 8ema pame sto WOW
TNT1982 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 να πω την αληθεια merde δεν σε πολυπιστευω....Αν λες την αληθεια κατεβασε δωρεαν το outpost firewall,κανε τα updates,και ενεργοποιησε το.Μετα κανε κατι που θα προκαλεσει τον "υποπτο" να εισβαλλει στο pc σου.....Το firewall πριν τον μπλοκαρει θα καταγραψει εναν πολυψηφιο αριθμο (ΙΡ) και ωρα/ημερομηνια.Με αυτα τα στοιχεια επικοινωνεις με την εταιρια που σου παρεχει υπηρεσιες Internet και εξηγεις το προβλημα σου.Αυτοι εαν δουν οτι τα λεγομενα σου αληθευουν το πραγμα παιρνει το δρομο του για τη δικαιοσυνη............τοσο απλα............θα σου λεγα τωρα και ποια εγκληματα εχει διαπραξει ο τυπος αλλα βαριεμαι να ανοιξω τα βιβλια του ποινικου της σχολης....
redxiii Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Εγώ γιατί δεν κατάλαβα τι ακριβώς παίζει τώρα ; Της είπε ο άλλος να του δώσει τα σκατά της κι αυτή θέλει να του κάνει μήνυση γιατί τα έχει για πριβέ χρήση ; Επίσης δεν κατάλαβα με ποιον τρόπο σε κυνηγάει αυτός ο τύπος. Σε βρήκε στο τσατ οκ.. δύσκολο είναι να εξαφανιστείς ; Μάλλον το πρόβλημα το έχεις εσύ, εκτός κι αν πρόκειται για φάρσα και καλά..
getty Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Εγώ προτείνω πρώτα ψυχίατρο και αν δώσει το ok μετά σε δικηγόρο. Το καλό είναι ότι δεν είναι σίγουρη ότι δεν παραλογίζεται οπότε επιδέχεται βοήθεια. A tip for your trip: Αν σε ενδιαφέρει τόσο η ιδιωτικότητα, κόψε το internet ή βάλε ένα unixoειδές.
Dr_Slump Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Oι φίλοι σου, σου κάνουν πλάκα. Eίμαι 99% σίγουρος. Bρες νέους. Or get a mac edit: caps forum bug
alexgreat Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Άβυσσος το internet. Πήγαινε καλύτερα για κανένα καφέ.
21century Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μπορεις παντοτε να προβεις σε διαμαρτυρια στο ΙΝ.ΚΑ αλλα και στο Συνηγορο του Πολιτη και ενδεχομενως να βγαλεις ακρη...
HellasVagabond Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Εγω γελασα με οσους ελαβαν σοβαρα υποψην τους οσα ειπε η/o/το merde
konandrio Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Ρε τι γίνεται στον τόπο μας, merde τράβα Ευαγγελάτο και να προσέχεις τι video τραβάς γιατί έχω κάτι καλά, πέρα από την πλάκα μόνο στο χέρι σου είναι να αποφύγεις τον σκατά, αν συνεχίσεις να ψάχνεσαι θα τον έχεις πάντα μαζί σου και βρωμάει. Άσε τα δικαστήρια και της μαλακίες εκτός αν έχεις όρεξη να βλέπεις τον κύριο πρόεδρο.
poscaman Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 οσα ειπε η/o/το merde καραLOL!!:mrgreen::mrgreen:
ANEMOS-V Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 merde.. an den ta bgazeis ap to myalo sou telika..(den eine kako..den eine kako..) pisteuo oti o typos eine enas ap tous (filous) sou, psixakias..i apla sou kanei asximi plaka.
tntdynamite23 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Της είπε ο άλλος να του δώσει τα σκατά της κι αυτή θέλει να του κάνει μήνυση γιατί τα έχει για πριβέ χρήση ; HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH!!!!
Land_Of_Banania Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μπορεί κάποιος από όλους εσάς να μου εξηγήσει αυτήν την προκατάληψη εναντίον της κουράδας? Τι κόμπλεξ είναι αυτά? Που ζούμε λοιπόν, στον Μεσαίωνα???
poscaman Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 ελα ντε.....εφοσον περασαμε την εποχη του μεσαιωνα καθως επισης και το κομπλεξ μας μπορουμε τωρα ανετα να φαμε την κουραδα μας για πρωινο καθως επισης και να χαιδευουμε λαγνα με αυτη το κορμι της ερωμενης μας ΡΕ,ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ? (εκτος αν εκανες πλακα!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.