jimbrav Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 εχω ρυθμισει να σβυνει η οθονη(απο τα power settins των win xp) απο το pc μετα απο 3 λεπτα εδω και καιρο. τωρα τελευταια ομως αυτην την ρυθμιση δεν μου την κραταει και μενει συνεχεια ανοιχτη η οθονη. μηπως ξερει κανεις γιατι γινετε αυτο? ευχαριστω !
lefi Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Το κάνει όταν δεν τρέχει τίποτα ο υπολογιστής; γιατί μπορεί για παράδειγμα να έχεις ανοικτό το Power DVD, είναι λόγικο να μην κλείνει η οθόνη αλλιώς θα δυσκολευόμασταν να δούμε ταινία, επίσης δες αν η ρύθμιση παραμένει η αλλάζει από μόνη της για κάποιο λόγο, δες αυτά και πες μας.
wert Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Το είχα και εγώ το πρόβλημα πέρσι. screensaver ανοίγει αν το βάλεις για παράδειγμα να ανοίξει σε ένα λεπτό; Κάνε μια δοκιμή. Λύση δεν είχα βρεί , και το πρόβλημα λύθηκε μετά από ένα προγραμματισμένο φορμάτ. Εκ των υστέρων κάπου είχα δει ότι το πρόβλημα το προκαλούν συνήθως μερικά ασύρματα πληκτρολόγια της ms. Έχεις μήπως ασύρματο πληκτρολόγιο ;
jimbrav Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 ευχαριστω για της απαντησεις σας παιδια. στο backround τρεχουν τα προγραμματα που τρεχουν παντα (bitcomet-kaspersky-apc powerchute).και το παραξενο ειναι οτι σημερα π.χ. δουλευει μια χαρα.αλλα μπορει σε καπια αλλη δεδομενη χρονικη στιγμη οχι . ο screensaver δουλευει ναι και δεν εχω ασυρματο πληκτρολογιο. μαλον για φορματ με βλεπω στο μελον...αλλα προς το παρον δεν το θελω να το κανω
rubik Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 opa agorina iremise. min kaneis olokliro format gia kati toso asimanto. kai emena mou to kanei suxna auto, sunithos meta apo kana kollima tou pc, meta apo kana error arxeiou video klp (simeioteon exo asurmato pliktrologio ms). gia na to ftiaxo, apla mpaino pali sto power options kai xanadialego meta apo poso thelo na kleinei i othoni, oste na ginei epileximo to "apply", to clickaro kai ola pali ok. to idio isxuei kai gia to screensaver.
jimbrav Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 opa agorina iremise. min kaneis olokliro format gia kati toso asimanto. kai emena mou to kanei suxna auto, sunithos meta apo kana kollima tou pc, meta apo kana error arxeiou video klp (simeioteon exo asurmato pliktrologio ms). gia na to ftiaxo, apla mpaino pali sto power options kai xanadialego meta apo poso thelo na kleinei i othoni, oste na ginei epileximo to "apply", to clickaro kai ola pali ok. to idio isxuei kai gia to screensaver. σωστοςςς...και εγω αυτο κανω οταν δεν μου δουλευει και μετα στρωνει οντως ειναι ασημαντο για φορματ αλλα παραληλα και σπαστικο οταν δουλευει συνεχεια το pc και δεν κλεινει η οθονη μονη της.
rubik Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 nai ontos. kai ego kati fores an den leitourgei to screensaver den mporo na koimitho giati exo polu foteino background. apla emena den mou sumvainei kai toso suxna opote eimai ok. kai den xero kata poso tha kratisei meta to format kai den tha sou xanarxisei se mia evdomada ta idia. vlepontas kai kanontas. an den ginetai suxna as'to. allios.....
lefi Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 nai ontos. kai ego kati fores an den leitourgei to screensaver den mporo na koimitho giati exo polu foteino background. apla emena den mou sumvainei kai toso suxna opote eimai ok. kai den xero kata poso tha kratisei meta to format kai den tha sou xanarxisei se mia evdomada ta idia. vlepontas kai kanontas. an den ginetai suxna as'to. allios..... Μια χαζή παρατήρηση δεν λείτουργεί το screensaver και χάνεις τον ύπνο σου αντί να κλείσεις την οθόνη από το κουμπί που έχει μπροστά; Όσο για το πρόβλημα που σηζητάμε έχουν δίκιο οι προλαλήσαντες όχι και φορμάτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.