Alexandrosc2 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Όταν στα χέρια μου έφτασε το μισοπεθαμένο PC της Θείας μου το ανέστησα δίνοντας λίγα χρήματα και πολύ εργασία! Το σύστημα ήταν το εξής Pentium 4 1.7GH 1gb SD-Ram 133Mhz (2x512Mb) Radeon 9250 Pro (κλάφτα Χαράλαμπε) Και ένα DVD drive αθώο εν πρώτης όψεως! Όταν φορμάρισα τον δίσκο και έβαλα XP (τι άλλο) κάνω reboot , αλλά dead το μηχάνιμα... Να μην σας κουράζω έφταιγε το DVD και μάλιστα όχι το πως ήταν συνδεδεμένο αλλά σαν συσκευή. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς γίνεται αυτό να χαλάει όλο το σύστημα (Το bootάρισμα από πρώτα σκληρό)??? Υ.Γ.: Περασμένα ξεχασμένα χεχε
Delirium Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Polla symvainoun, "perierga", sto thavmasto pckosmo Ksexarvalomenos IDE controller, conflicts, anything goes :roll:
desolatorXT Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Exoun dei ta matia mou kai xeirotera... Exw 2 pc, to kanoniko pou doulevw k ena pampaleo P2 Celeron... Otan sto allo pc loipon ekana anavathmisi k evala kai ta XP meta, to modem den leitourgouse gt drivers gia XP den eixe... Opote piga kai to evala ston P2 pou eixe Win 95. Liges vdomades meta to pc arxise na petaei ble othones, na kolaei i pasientza, na mi mporeis na pai3eis oute Age of Empires gia na katalaveis, alles fores pali douleve kanonika, oti na nai me liga logia.... Emena sthn arxi den mou erxotan sto mialo to modem.. Kapoia mera prospathousame na doume ti exei me ena filo kai mou leei "vgale to modem kai tha ginei", ade re lalaka tou lew, ti sxesi exei to modem m ama kolaei to Age of Empires?, vgalto mou leei kai tha deis, meta apo wres thewritikis sizitisis gia to oti to modem den exei sxesi, apofasisa na dokimasw ayto pou mou elege... Kai tsoup, amesws egine to pc... Twra se ti mporei na eftaige to modem, akoma den mporw na katalavw, einai ena apo ta mistiria twn pc...
pc_admin Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Exoun dei ta matia mou kai xeirotera... που να δεις σε p1 pc μονο να βγαζεις το καπακι απο το κουτι και να το ξαναβιδωνεις χωρις να κανεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ και μετα να μην ανοιγει το PC ! Οχι 1 περιπτωση αλλα καμποσες! Αφου τα παρομοιαζα με ετοιμοροπο σπιτι που ουσιαστικα στηριζεται στην πορτα και εσυ πηγαινες να την ανοιξεις! LOL
Alexandrosc2 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Aυτό με το καπάκι το έπαθα όταν ανοιξα το PC ενός φίλου μου με P4 στα 3.2 νομίζω. Χωρίς να ακουμπίσω ούτε ΙDE κυριολεκτικά παιδιά κάνω reboot και ... Μαύρη οθόνη...Με ζώσαν τα φίδια . Λεω 1400Ε συστημα(τοτε) την έκανα απο κούπες αν μείνει δαιμονισμένο χεχε... Μετα από 10 reboot γράφε :"Overclocking system failure" ή κάτι τέτοιο ...μιλάμε έπαθα κακαράτζα, έβγαζα αφρούς από το στόμα.Μετά λειτουργούσε κανονικά.Τι να πω δεν ξέρω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Mαλλον το ειχατε ξεσκισει στο overclocking και αυτο πολύ απλα λυνοταν αμα το βγαζατε απο τη μπριζα και αφαιρουσατε την μπαταρια της μητρικης για μερικα seconds.
dourdou Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 ...έφταιγε το DVD και μάλιστα όχι το πως ήταν συνδεδεμένο αλλά σαν συσκευή mporei na min sikwne to trofodotiko oles tis syskeves
Alexandrosc2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 To μηχάνημα του φίλου μου ούτε που το είχαμε πειράξει...εξ άλλου δεν έχω ιδέα πως να κάνω Overclock.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.