Tzimmys Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Κατ,αρχήν συγχωρέστε με που ρωτάω εδώ, αλλά μου φαίνεται αδύνατο να ψάξω το τι έχετε γράψει μέχρι τώρα και να αποφασήσω μόνος. Θέλω λοιπόν τη βοήθειά σας. Θα βάλω internet όπου νάναι. Είμαι από Λάρισα και σκέφτομαι να βάλω connex, γιατί όπως κατάλαβα τελικά ο ΟΤΕ είναι ο πιο αξιόπιστος. Τι λέτε?
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 STIN LARISA pou ise ite otenet baleis ite forthnet ite hol ite dne xero ti tha einai ena kai to idio gia ton poli aplo logo oti den iparxei dslam oso xero akoma apo allo isp.tora ego den tha pigena kai poli otenet gia ton logo oti arketa mas exei kanei os tora gia na ton trofodoto kai me extra lefta gia internet.
dimitris2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 k gw apo larisa me ote sta 1mb katevazw tha elega "kanonika" me 100kb/sec
Tzimmys Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβω, τι να πάρω? Εσύ Δημήτρη τι έχεις? Είσαι ευχαριστημένος? Τώρα το έπιασα. Για να λες ΟΤΕ εννοείς connex? Σωστός ή ότι νάναι?
Hlapatsas Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Τα καλά με κόπο τα αποκτάς που λέει και ένα πολύ σοφό ρητό.Αν θες την άποψη μου μην πας πΟΤΕ.Βρες την εταιρία που πιστέυεις και έχεις ακούσει ότι κοροιδεύει λιγότερο και πήγαινε.Αυτά
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 ego exo px forthnet 768 den exo provlima.katevazo me 80 men alla exo pesei kai se psiloadeio dslam.
dimitris2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβω, τι να πάρω? Εσύ Δημήτρη τι έχεις? Είσαι ευχαριστημένος?Τώρα το έπιασα. Για να λες ΟΤΕ εννοείς connex? Σωστός ή ότι νάναι? egw exw connex k eimai arketa euxaristimenos! entaxei ote borei na einai k otenet on dsl kit,connex i apl sindormi ana mina otenet. apo mena gia edw larisa tha s proteina ote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.