Προς το περιεχόμενο

Akrws Periergo Provlima

omega

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρο αντιμετωπίζω ενα πολυ περιεργο προβλημα με το pc μου.

Πριν κανα μηνα ενω έλιωνα σε ενα online game,αρχιζει να μου πετάει για πρωτη φορα μεχρι τωρα στα χρονικα που εχω το PC to εξης msg που σας επισυναπτω κιολας

Image1.jpg

Αμέσως πονηρευομαι και παω και κανω ενα virus scan και μου βρισκει 2-3,τους καθαριζω και ειμαστε ολα ok.

Αποφασίζω σημερα το απογευμα να κανω ενα Format στον καψαρο το PC μου και ενω εχει ολοκληρωθει και ειμαι μεσα στο περιβαλλον των Windows περνωντας προγραμματα κτλ..παλι αρχιζει να μου πεταει το ιδιο msg.

Δοκιμασα και σκαναρα με 4 διαφορετικα Antivirus.Nod32,Dr Web,Kaspersky και το Antivir,εκ των οποιων δεν βρηκε κανενα απο τα 4 progs κανενα ιο αυτη την φορα.

Εχω κανει αρκετα απο τα Windows Updates,Ξερω οτι κατα 90 % ΔΕΝ ειναι προβλημα ειτε του τροφοδοτικου μου ειτε της καρτας γραφικων...αλλα τι στο καλο ειναι και φταιει?

Το συστημα μου ειναι

Pentium 4 στα 2.0 Ghz

Ram 2.0 Gb

OS=Xp Proff

Καρτα Γραφικών= Nvidia Geforce 7600 GS AGP

Δεν ξερω τι αλλο να κανω.Αν εχετε καποια ιδεα,πειτε τη μου..θα με βοηθησετε

οσο δεν φανταζεστε!

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Οποιος γνωριζει κατι ή εχει καποια ιδέα θα το εκτιμουσα να εκανε ενα post γιατι δεν ειναι και οτι καλυτερο να εχεις αυτο το προβλημα και να περιμενεις χωρις να ξερεις τι να κανεις.

Και sorry για το <<shameless bump>> :)

Δημοσ.
Μεγάλο σχετικά το thread, αλλά αφορά ακριβώς την κάρτα που διαθέτεις και προτείνει μερικούς τρόπους επίλυσης του προβλήματος. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη αντιμετώπιση...άλλοι πάσχουν ελέω προβληματικής κάρτας, άλλοι διαθέτουν περιορισμένων δυνατοτήτων τροφοδοτικό, άλλοι πάλι δεν έχουν συνδέση άμεσα στην κάρτα το καλώδιο της τροφοδοσίας κοκ. Ίσως να πάρεις κάποια ιδέα...
Δημοσ.

sorry αλλά εμένα πρόβλημα στη κάρτα γραφικών μου φαίνεται. αν μπορείς δοκίμασε να τη βγάλεις και να τη ξαναβάλεις.

Δημοσ.

Λογικά το καλώδιο που δίνει ρεύμα στην κάρτα το έχεις συνδεμένο,έτσι? Αν όχι, σύνδεσέ το. Αν το έχεις, βγάλτο και ξαναβάλτο μπας και δεν κάνει καλή επαφή ή μετά δοκίμασε με κανα πολύμετρο αν στέλνει σωστά ρεύμα.

Δημοσ.

Euxaristw poly gia ta posts kai ontos akrws endiaferousa h selida me to forum.Alla orea tha itan na briskame kai ayto to registry "hack" pou lene oti iparxei.An to exei parei to mati sas poythena sas parakalw petakste ena link edw pera :)

Λογικά το καλώδιο που δίνει ρεύμα στην κάρτα το έχεις συνδεμένο,έτσι? Αν όχι, σύνδεσέ το. Αν το έχεις, βγάλτο και ξαναβάλτο μπας και δεν κάνει καλή επαφή ή μετά δοκίμασε με κανα πολύμετρο αν στέλνει σωστά ρεύμα.

To dokimasa..den tithetai thema peri toutou.Oudepote eixa dei provlima meiwmenhs apodoshs stin karta grafikwn kai giayto anarwtiomoun an eftaige ios h ontws h karta...

To mono provlima pou eixa itan oti ta 100000000 parathira pou petagontousan otan prwth fora ever mou parousiastike to provlima,etrwgan poly mnimi.

Δημοσ.

Telika kai simera pou anoiksa to pc..mia apo ta idia...Barethika na min mporw na kanw thn douleia mou sto mixanima mou apo ena toso xazo provlima.

Mou fainetai oti tha tin petaksw sta skoupidia kai tha parw mia Ati...

ELEOS me tin **** Nvidia :X :x :X :x

Δημοσ.

to anemistiraki tis kartas douleuei h sou kahke? to minima pou sou bgazi miazi me yperthermansi kai gia logous asfalias katebazi ta clock...

(enohte tin trofodotis kanonika etsi?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...