nodas_21greek Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε εντοπίσει, αλλά παίζει ιος μέσω msn messenger. Καθώς μιλάς με τις επαφές σου, χωρίς να πληκτρολογήσεις κάτι εσύ τους εμφανίζει (χωρίς να το βλέπεις εσύ) το μνμ "is that you on this photo h**p://[email protected]/photo12.php " Αν κλικάρεις το λινκ σε παραπέμεπει σε μια σελίδα για να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή Ms dos. Εγώ την ψιλιάστηκα και λάκισα. Αλλά γνωστός μου την πάτησε και πλέον δεν μπορώ καν να του μιλήσω, αφού και τον πετάει συνέχεια αλλά και εμφανίζει τακτικότατα το μνμ. Δημιουργεί και κάποια εικονίδια από ότι μου είπε σε επιφάνεια εργασίας, που μόλις τα σβήνει μετά ξαναεμφανίζονται. Δυστυχώς δεν έχει κάποιο καλό antivirus. Πρέπει να ήταν με μια Out of date έκδοση τοu norton!!! Παίζει να σώσει κάπως τίποτε ή καλό format; Επίσης όποιος ξέρει κάτι σχετικό ας ρίξει κάνα post
blueviper Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Όχι κι ό,τι πιο έξυπνο να δίνεις ακόμα και inactive το δεσμό στον ιό.
Pink_Panther Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 poscaman Na mhn katevaseis to prog, na idopihseis ton allon oti einai molismenos kai to pedi exei mia erotisi sto telos. nodas_21greek an mporeis na pareis ton skliro tou kai na ton valeis sto pc sou, me plirws enimeromeno antivirus kai na ton scanareis, mallon etsi 8a sw8ei.
nodas_21greek Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Thx Pink panther. Τώρα όσο για το ότι πόσταρα το λινκ, απλά θεώρησα ότι από την στιγμή που εξηγώ πως πρόκειται για ιο,ότι δεν θα παρακινηθεί κάποιος να το τσεκάρει.(Απλή λογική)
blueviper Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Επειδή σε αυτά τα πράγματα δεν παίζει λογική και ταυτόχρονα δεν ενδείκνυται η προσφορά δεσμών σε ιούς, δεν το αλλάζεις, μην πάρεις κανέναν και στο λαιμό σου. Άλλωστε μια απάντηση που αναζητούσες, την πήρες.
nodas_21greek Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Done (Άλλαξα το α με @. Το τσέκαρα και δεν ανοίγει τπτ)
vintage's_lover Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 paidia kollisa ton io! etsi akrivws,mou irthe kathws milaga me mia apo tis epafes mou.k o vlakas ekana click! egine xamos...itan trojan fusika.ola ta antivirous mou ton entopizan alla kanena den to diegrafe...e telika me to kaspersky kai me(min sas fanei koufo,gt den einai antivirous,me to unlocker)katafera na diagrapsw olous tous fakelous me ton io.pragmatika itan apo tous pio zorikous ever!
vatraxopedila Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 κι εγω κολλησα τον ιο! εχω το avast antivirus το εβαλα να κανει screen και υποτιθεται οτι βρηκε τον ιο και τον κατεστεψε..με ολα αυτα που διαβαζω εδω ομως τρομαξα..πως μπορω να ειμαι 100% σιγουρη οτι ο ιος καταστραφηκε; ενα scan σε safe mode θα ειναι αρκετο;; επισης ξερει κανεις να μου πει ποια αρχεια επηρεαζει και αν εχει κανει καπου ζημια πως θα το καταλαβω. παντως το μσν μου λειτουργει κανονικα προσ το παρον..ευχαριστω !
anthony_crete Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 den ton exw kollisei prosopika giati den tsimpisa.... Alla tsimpise to miso msn mou!! to paidi pou ton kolise prwtos prwtos mou eipe oti eftiakse me ena reinstall tou msn kai kati tetoia... Edwsa ton io se ena filaraki m kai ton etrekse sta GNET evgale ola ta sxetika klp kai ama kleiseis to msn mou eipe oti meta den safinei na to ksanaanoikseis!! Meta apo 2 meres sta gnet pali enas upalilos prospa8ouse panw apo mia aganaktismeni pelatisa na eksigisei giati den etrexe to msn meta pou to katevaze apton kentriko server twn GNET..... oti nanai!! Oson afora ton eksupnakia pou eftiakse ton io vrika to eksis apo to whois: http://whois.domaintools.com/cuteandhot.net kanei host stin servage.. H sigkekrimeni eteria einai arketa austiri kai ean ma8ei peri iou spamm klp 8a katevasei to site!! Den kserw kata poson 8a wfelisei auto alla mporei kapoios an tou tin vidwsei na steilei ena email stin servage.net egw varieme!!! cheerz!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.