eviflash Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 καλησπερα, κατεβασα μια ταινια.avi κ ο ηχος της ειναι αλλοιωμένος τι μπορω να κανω γι αυτο? μήπως φταιει κατι απο το pc μου που του εχω φορτωσει διαφορους codecs? παντως δοκιμασα την ταινια με media player και με bsplayer αλλά το ιδιο γινεται..καμμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω..thanx
christos1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Για να σου το κάνει αυτό, μάλλον η ταινία δεν θα είναι ποιοτικά καλή.
Monarxis Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Τι εννοείς "αλλοιωμένος"? Δεν ακούγεται καλά, είναι χαμηλά...? Γίνε λίγο πιο σαφής. Πες και release...
eviflash Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Για να σου το κάνει αυτό, μάλλον η ταινία δεν θα είναι ποιοτικά καλή. χμμ...μάλλον...
eviflash Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Τι εννοείς "αλλοιωμένος"?Δεν ακούγεται καλά, είναι χαμηλά...? Γίνε λίγο πιο σαφής. Πες και release... ακουγεται που μιλούν αλλά ειναι σαν να έχουν αλλοιώθει οι ομιλίες.. η ταινία είναι η music and lyrics TS.XVID-20th
Monarxis Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δεν την έχω για να ελέγξω αν υπάρχει πρόβλημα στο συγκεκριμένο, αλλά επειδή είναι TS έχει κακή ποιότητα ήχου. Να προτιμάς dvdrip, dvdscr ή έστω R5...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.