Προς το περιεχόμενο

Apla theiko, MONO gia tous palious gamers!!!

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μαριο και Λουιτζι....Ζελντα...Σονικ....

Nitendo VS PS3+XBOX ?

Παντως δεν καταλαβαινω τον σκοπο του Video.

Εχει πλακα ομως ο λογος που κανει σε στυλ BRAVEHEART / LOTR 3 RIDERS OF ROHAN :P

Δημοσ.
Μαριο και Λουιτζι....Ζελντα...Σονικ....

Nitendo VS PS3+XBOX ?

Παντως δεν καταλαβαινω τον σκοπο του Video.

Εχει πλακα ομως ο λογος που κανει σε στυλ BRAVEHEART / LOTR 3 RIDERS OF ROHAN :P

vasika einai Wii VS PS3 & XBOX

alla to evala, gt kyriws ethi3e ena thema... Kapou o luigi leei: (de thimamai akrivws ta logia, mia apli metafrasi apo ayto p thimamai lew) " Me poli via, aima kai diastrofi kataferan na mas nikisoun" yponowntas fisika tin mete3eli3i twn video games se ena viaio kosmo... Pistevw thimase pws itan ta video games otan emeis eimastan paidia, kai to ti paizoun ta paidia simera...

Nomizeis pws exei adiko?

Δημοσ.

Απίστευτα έξυπνο!

Αν και δεν είμαι κονσολάς όμως. Θα προτιμούσα κάτι σε στυλ Guybrush Threepwood μαζί με Larry Laffer, Roger Wilco, Sam&Max, lemmings κλπ, να κάνουν απόβαση με κανένα «πειρατικό» στο νησί των Sims και να σφάζουν αδιακρίτως Sims+L2+WoW characters!

Δημοσ.
Αν και δεν είμαι κονσολάς όμως. Θα προτιμούσα κάτι σε στυλ Guybrush Threepwood μαζί με Larry Laffer, Roger Wilco, Sam&Max, lemmings κλπ, να κάνουν απόβαση με κανένα «πειρατικό» στο νησί των Sims και να σφάζουν αδιακρίτως Sims+L2+WoW characters!

+1000...........

Δημοσ.

βασικα στην αρχη σκεφτομουν ποιος καμενος εκατσε και το εφτιαξε αλλα μετα θυμηθηκα με τους χαρακτηρες στο δημοτικο που επαιζα με το nes και μου εσκασε λιγο το συναισθημα.

Δημοσ.

Πωπω...θυμίθηκα που είμουν μικρός και έπαιζα Mario...και Zelda...και όλα εκείνα τα συναισθήματα...

Αυτό το βίντεο ειλικρινά με έκανε να θέλω να γυρίσω πίσω σ'εκείνες τις μέρες...τα πρώτα μου λεφτά όταν βρω δουλειά του χρόνου θα πάνε για Wii...:smile:

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ παίζω κάμποσες φορές Super Mario World και A Link to the Past. ;)

Μην ξεχνάμε ότι από τότε έχουν βγει σε πολύ νεότερες εκδόσεις όλα τα παιχνίδια. Δεν είναι τόσο μεγάλη η νοσταλγία.

Φάση το βίντεο πάντως.

Δημοσ.
...και να σφάζουν αδιακρίτως Sims+L2+WoW characters!

Φοβερό το video.

Αλλά το WoW δεν φταίει τίποτα, μουσική WoW έχει και στο video και μέσα στο Warcraft υπάρχει ένα quest line που σου δίνει κάτι σαν το sword του Zelda, καθώς και αναφορές σε Mario :)

Δημοσ.
Me poli via, aima kai diastrofi kataferan na mas nikisoun" yponowntas fisika tin mete3eli3i twn video games se ena viaio kosmo... Pistevw thimase pws itan ta video games otan emeis eimastan paidia, kai to ti paizoun ta paidia simera...

Αρκετά χρόνια πριν βγούν τα snes & nes το Commando, το Green Beret, το Rambo , το 1942, το Barbarian , το Prohibition και πολλά άλλα 8μπιτα games ήταν βίαια.

Παίζαμε games και πριν το 1987 εμείς οι δεινόσαυροι που ζήσαμε εκείνη την εποχή και αυτούς που εσύ ονομάζεις palious gamers εμείς μάλλον τους βλέπουμε σαν "πολύ φρέσκους" γιατί όταν παίζαμε αυτό το πολύ βίαιο game

c_Outlaw_Picture_front.jpg

οι "παλιοί" του "Mario" ήταν ... αγέννητοι !!

Για το συγκεκριμένο βίαιο του 2600 μπορείς να διαβάσεις εδώ

http://www.atariage.com/software_page.html?SoftwareID=1190

Υ.Γ. Μην με παρεξηγήσεις έτσι; Δεν έχω πρόσθεση να θίξω κανέναν. Απλώς η έννοια "παλιός" είναι σχετική. Πολύ σχετική!

Δημοσ.

Το vιντεακι τα σπάει!

Nintendo nerds όλου του κόσμου στα όπλα!

dyn003_original_538_668_pjpeg_38327_0201e6dd59aeadc29272de6a9ae3727c.jpg

p.s. Δε χρειάζεται να είσαι και πολύ παλίός gamer για να αναγνωρίσεις αυτές τις φιγούρες.

Δημοσ.
γιατί όταν παίζαμε αυτό το πολύ βίαιο game

α0χα0χ0αχ0αχ0α0χ0α0χαχαχαχα

Ε όχι ρε φίλε, μου βγήκε ο καφές απ τη μύτη πρωι πρωι από τα γέλια. Μην

πατήστε το link και δείτε το πολύ βίαιο αυτό παιχνίδι, θα πάθετε το ίδιο κι εσεις. .

Κοίτα τους μουφατζίδες τι εξώφυλλα βάζανε από τότε. Και το εσωτερικό αράχνες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...