desolatorXT Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 http://www.metacafe.com/watch/113373/nintendo_old_school_revolution/ Apla theiko to video, mono oi palioi gamers tha to katalavoun... den exw na prosthesw tpt allo...
HellasVagabond Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μαριο και Λουιτζι....Ζελντα...Σονικ.... Nitendo VS PS3+XBOX ? Παντως δεν καταλαβαινω τον σκοπο του Video. Εχει πλακα ομως ο λογος που κανει σε στυλ BRAVEHEART / LOTR 3 RIDERS OF ROHAN
desolatorXT Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μαριο και Λουιτζι....Ζελντα...Σονικ....Nitendo VS PS3+XBOX ? Παντως δεν καταλαβαινω τον σκοπο του Video. Εχει πλακα ομως ο λογος που κανει σε στυλ BRAVEHEART / LOTR 3 RIDERS OF ROHAN vasika einai Wii VS PS3 & XBOX alla to evala, gt kyriws ethi3e ena thema... Kapou o luigi leei: (de thimamai akrivws ta logia, mia apli metafrasi apo ayto p thimamai lew) " Me poli via, aima kai diastrofi kataferan na mas nikisoun" yponowntas fisika tin mete3eli3i twn video games se ena viaio kosmo... Pistevw thimase pws itan ta video games otan emeis eimastan paidia, kai to ti paizoun ta paidia simera... Nomizeis pws exei adiko?
parsifal Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Απίστευτα έξυπνο! Αν και δεν είμαι κονσολάς όμως. Θα προτιμούσα κάτι σε στυλ Guybrush Threepwood μαζί με Larry Laffer, Roger Wilco, Sam&Max, lemmings κλπ, να κάνουν απόβαση με κανένα «πειρατικό» στο νησί των Sims και να σφάζουν αδιακρίτως Sims+L2+WoW characters!
vandermonde Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Αν και δεν είμαι κονσολάς όμως. Θα προτιμούσα κάτι σε στυλ Guybrush Threepwood μαζί με Larry Laffer, Roger Wilco, Sam&Max, lemmings κλπ, να κάνουν απόβαση με κανένα «πειρατικό» στο νησί των Sims και να σφάζουν αδιακρίτως Sims+L2+WoW characters! +1000...........
bchris Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Πολυ καλο!!!! Πολυ καλα τους τα λεει ο Luigi..
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 βασικα στην αρχη σκεφτομουν ποιος καμενος εκατσε και το εφτιαξε αλλα μετα θυμηθηκα με τους χαρακτηρες στο δημοτικο που επαιζα με το nes και μου εσκασε λιγο το συναισθημα.
pappous_soulis Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Πωπω...θυμίθηκα που είμουν μικρός και έπαιζα Mario...και Zelda...και όλα εκείνα τα συναισθήματα... Αυτό το βίντεο ειλικρινά με έκανε να θέλω να γυρίσω πίσω σ'εκείνες τις μέρες...τα πρώτα μου λεφτά όταν βρω δουλειά του χρόνου θα πάνε για Wii...:smile:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Εγώ παίζω κάμποσες φορές Super Mario World και A Link to the Past. Μην ξεχνάμε ότι από τότε έχουν βγει σε πολύ νεότερες εκδόσεις όλα τα παιχνίδια. Δεν είναι τόσο μεγάλη η νοσταλγία. Φάση το βίντεο πάντως.
mindtrapper Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 ...και να σφάζουν αδιακρίτως Sims+L2+WoW characters! Φοβερό το video. Αλλά το WoW δεν φταίει τίποτα, μουσική WoW έχει και στο video και μέσα στο Warcraft υπάρχει ένα quest line που σου δίνει κάτι σαν το sword του Zelda, καθώς και αναφορές σε Mario
Dr_73 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Me poli via, aima kai diastrofi kataferan na mas nikisoun" yponowntas fisika tin mete3eli3i twn video games se ena viaio kosmo... Pistevw thimase pws itan ta video games otan emeis eimastan paidia, kai to ti paizoun ta paidia simera... Αρκετά χρόνια πριν βγούν τα snes & nes το Commando, το Green Beret, το Rambo , το 1942, το Barbarian , το Prohibition και πολλά άλλα 8μπιτα games ήταν βίαια. Παίζαμε games και πριν το 1987 εμείς οι δεινόσαυροι που ζήσαμε εκείνη την εποχή και αυτούς που εσύ ονομάζεις palious gamers εμείς μάλλον τους βλέπουμε σαν "πολύ φρέσκους" γιατί όταν παίζαμε αυτό το πολύ βίαιο game οι "παλιοί" του "Mario" ήταν ... αγέννητοι !! Για το συγκεκριμένο βίαιο του 2600 μπορείς να διαβάσεις εδώ http://www.atariage.com/software_page.html?SoftwareID=1190 Υ.Γ. Μην με παρεξηγήσεις έτσι; Δεν έχω πρόσθεση να θίξω κανέναν. Απλώς η έννοια "παλιός" είναι σχετική. Πολύ σχετική!
MiltoZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Το vιντεακι τα σπάει! Nintendo nerds όλου του κόσμου στα όπλα! p.s. Δε χρειάζεται να είσαι και πολύ παλίός gamer για να αναγνωρίσεις αυτές τις φιγούρες.
Pytzamarama Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δοκτορα συμφωνω! Keystone Kapers,Outlaw,River Raid FTW!!! Και μετα Spectrum και τα μυαλα στα μιξερ... Mario suckz!
Land_Of_Banania Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 γιατί όταν παίζαμε αυτό το πολύ βίαιο game α0χα0χ0αχ0αχ0α0χ0α0χαχαχαχα Ε όχι ρε φίλε, μου βγήκε ο καφές απ τη μύτη πρωι πρωι από τα γέλια. Μην πατήστε το link και δείτε το πολύ βίαιο αυτό παιχνίδι, θα πάθετε το ίδιο κι εσεις. . Κοίτα τους μουφατζίδες τι εξώφυλλα βάζανε από τότε. Και το εσωτερικό αράχνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.