Kaliroi Alyfant Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Ειμαι νεα χρήστης του MAC (μολις ενα μηνας που απεκτησα το imac 20). Εχω εγκαταστησει το MS Office 2004 for MAC, το οποιο περιλαμβανει ακι τον MSN Messenger. Καθε φορα που κανω εκκινηση του υπολογιστη εχω ενα pop up που με ρωτα εαν θελω να κατεβασω και να εγκαταστησω μια νεοτερη εκδοση του messenger απο αυτην που εχει το συστημα μου. Το κανω και μετα τρεχω το αρχειο .exe. Ο messenger παραμενει ο ιδιος και το χειροτερο το pop up συνεχιζει και εμφανιζεται... Δυο και τρεις φορες την ημερα επι ενα μηνα. Μπορει καποιος να βοηθησει ωστε να απαλαγω απο αυτο το βασανο. ῞῞῞῞῞ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artech Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Το αρχείο .exe; Αυτό είναι Windows! Κάτι πάει στραβά... Πέταξε τον Messenger που έχεις τώρα (preferably χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα σαν το uApp) και κατέβασε τη νέα έκδοση από εδώ. Επίσης αν αυτά τα μηνύματα συνεχίσουν να σε ενοχλούν: 1) πήγαινε System Preferences -> Accounts -> Login Items και βγάλε από τη λίστα τον Messenger 2) Άνοιξε το Messenger και μέσα από τις προτιμήσεις απενεργοποίησε την επιλογή που ενεργοποιεί την ειδοποίηση για νέες εκδόσεις. ΥΓ: Επίσης, πέρνα κι απ' το macephemera να μας πεις ένα γεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Βαλε adium να βρεις την υγεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaliroi Alyfant Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Το έκανα και σταμάτησε το κακό. Το πρόβλημα που παραμένει, κατά κάποιον τρόπο, είναι ότι θέλω τον μέσεντζερ που παίζει και στα windows με τα emoticons και όλα τα σχετικά αλλά να υποθέσω ότι δεν μπορώ;... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Τα emoticons τα παίζει και η έκδοση για mac. Ωστόσο δεν παίζει αυτά τα γραφικά που εισήγαγε ο νέος live messenger (αυτά που μοιάζουν με flash videos). Δεν ξέρω γιατί η MS δεν έχει βγάλει μια αντίστοιχη έκδοση του messenger για macos x, αλλά μπορώ να υποθέσω ότι το κάνει για να προμοτάρει περισσότερο τον messenger για windows... Εγώ πάντος χρησιμοποιώ Adium, γιατί είναι πιο ελαφρύς, λιγότερο buggy, και πολύ πιο διακριτικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Εγώ πάντος χρησιμοποιώ Adium Και εγώ με AdiumX παίζω αλλά δεν έχω βρεί ακόμη πως μπορώ να βλέπω στην στήλη Contacts τους Offline users... Αν δεν γίνεται νομίζω οτι είναι πολύ σημαντική έλλειψη. :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artech Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 View -> Show Offline Contacts ή Shift+Command+H Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 @artech έχεις απόλυτο δίκαιο... Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Και να φανταστείς οτι το ψάχνω απο τα preferences εδω και πόσο καιρό... Αισθάνομαι πολύ μλκς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artech Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Σιγά καλέ! Αυτά να ήταν τα προβλήματά μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.