Προς το περιεχόμενο

αλλαγη...wc?

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να αλλαξω διακοσμηση στο μπανιο,αλλα εχω ενα προβλημα.το καλοκαιρι εβαλα πλακακια σε χρωμα εκρου και κατι συμπρακαλα σε χρωμα ξυλου.επεσαν ομως πολλα τα εξοδα και δεν μπορεσα να αλλαξω νιπτηρα,λεκανη και μπανιερα(λιγοτερο με απασχολει η μπανιερα,γιατι κρυβεται απο κουρτινα).

-ετσι αποφασισα να ακολουθησω κατι λιγοτερο δαπανηρο,αλλα δεν εχω καμια ιδεα.υπαρχει περιπτωση να βαφτουν?

-και κατι δευτερο..που μπορω να βρω αυτοκολλητα listelo για μπανιο ή κατι παρομοιο που να μπορω να διακοσμησω μερικα πλακακια για να σπασω τη μονοτονια του χρωματος?κατι φτηνο αν γινεται..υπαρχει καμια πατεντα να φτιαξω τιποτα ζελοειδη διακοσμητικα?

πολυ υλικο εβαλα.ελπιζω να μην σας προβληματισα,αλλα αγαπαω τα μαστορεματα.8)

Δημοσ.

για ζελατοειδη διακοσμητικα εχω δει στον Hondo στην Πατησιων.

Ειναι για παιδικο δωματιο για να τα βαζεις στα τζαμια και τα συναφη.

Τωρα για βαψεις πορσελανη, >νομιζω< οτι πρεπει πρωτα να την τριψεις μεχρι να φυγει το παλιο λουστρο. Μετα να την βαψεις με ενα καταλληλο χρωμα και βεβαια απο πανω παλι λουστρο....

Πολυ κοπος για αμφιβολου ποιοτητας αποτελεσμα κατα την γνωμη μου...

Δημοσ.

αυτο βλεπω και εγω...που μπορω να βρω το υλικο για ζελε?βρηκα καλουπια με κατι δελφινια και θα ηθελα να το παρασκευασω μονος.γινεται?

Δημοσ.

το υλικό που υπάρχει στα χρωματοπωλεία για την βαφή της μπανιέρας και του νιπτήρα λέγεται "σμάλτο" και μέσα στην συσκευασια υπάρχει το γυαλόχαρτο που θα τρίψεις και μετα το σμάλτο που θα βάψεις με πινέλο την μπανιέρα και τον νιπτήρα ... να ξέρεις όμως οτι δεν πρέπει να πέσει νερό για 3 ημέρες μέχρι να στεγνώσει και όσο καλά και αν τα βάψεις ο κινδυνος να σου ξεφλουδίσει το σμάλτο με τον καιρό δεν αποφευγεται.. αρα προτιμότερο είναι να μαζέψεις λεφτά και να πάρεις καινούρια είδη υγιεινης.. Νομίζω μια μπανιέρα κοστιζει γυρω στα 200 ευρώ και νιπτήρα μπορείς να βρείς αρκετα οικονομικό στο Praktiker.. Οσο για τα στένσιλ που ψάχνεις, αν ειναι γυαλιστερα τα πλακάκια σου δεν νομίζω οτι θα κάνουν μόνο αυτά που λές τα αυτοκόλλητα σε στυλ ζελε.. μπορείς να πας στο Πλαισιο και να ρωτήσεις αν εχουν το υλικό που ψάχνεις για τα καλούπια που εχεις βρεί ή αλλιώς πάρε ειδικό χρώμα για τζάμι και φτιάξε το περίγραμα του σχεδίου που θες και γέμισε το με χρωμα..

Ευχομαι να βοήθησα..

Καλη επιτυχια !!!

Δημοσ.

Τέτοια αυτοκόλλητα για τα πλακάκια που λες έχει στο Praktiker και στο Leroy Merlin.

Μπορείς να βρεις και τα υπόλοιπα είδη υγιεινής σε καλές τιμές. Αν μπορείς και τα τοποθετήσεις μόνος σου δεν θα σου βγει ιδιαίτερα ακριβό. Στο Praktiker και στο Planet Home θα βρεις αρκετά πράγματα, ιδίως στο δεύτερο έχει πολύ καλές τιμές σε καμπίνες, πολύ μοντέρνους νιπτήρες με έπιπλο, που θα ταιριάζουν στα χρώματα που έχεις στα πλακάκια σου.

Το Praktiker κάνει και άτοκες δοσεις στην πιστωτική αναλόγως ποσού, οπότε μπορείς να επωφεληθείς και από αυτό.

Δημοσ.

-φρου-φρου ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες σου.αρκετα ικανοποιητικες :)

-japan που ειναι το Leroy Merlin και το Planet Home?εχουν ιστοσελιδα?ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ.

To Leroy Merlin είναι στο αεροδρόμιο, μετά το ΙΚΕΑ. Είναι κάτι σαν PRAKTIKER. http://www.leroymerlin.gr

Το Planet Home είναι στο Μοσχάτο Από Πειραιώς 47 στρίβεις στην Φλωρίνης στο ρεύμα προς Πειραιά και θα το δεις μπροστά σου. Το σάιτ είναι http://www.planethome.gr αλλά δεν έχουν βάλει τίποτα ακόμη.

Δημοσ.
... αλλα αγαπαω τα μαστορεματα.8)
Same here :D

Για τα είδη υγειηνής που ρώτησες "βάφονται" μια χαρά.

Η διαδικασία λέγεται επισμάλτωση. Προτείνω να μην το κάνεις μόνος σου αν δεν έχεις ξαναασχοληθεί με χρώματα/βερνίκια/υλικά 2 συστατικών.

Θέλει μαεστρία για καλό αποτέλεσμα.

Οι τιμές της αγοράς Αθήνα είναι στα 100-120Ε για άσπρη μπανιέρα & 140-160 για έγχρωμη.

Αν γίνει σωστά με εποξικές ρητίνες 2 συστατικών κ σωστό τρίψιμο δεν θα έχεις πρόβλημα σε βάθος χρόνου.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...