Προς το περιεχόμενο

RAM και Format

_LunaTiC_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εϊναι απαραίτητο σε περιπτωση προσθήκης RAM, να χρειάζεται το μηχάνημα format;

Πώς μπορώ να το γλιτώσω;:lol: :lol:

Θενκς!!

• Moderators
Δημοσ.

Δωσε καποιες πληροφοριες.

Μητρικη,τι μνημη,ποσα mb,αν ξερεις clocks της μνημης,αν εχεις κανει overcloking κλπ.

Δημοσ.

Motherboard Name:MSI K7N2 Delta-ILSR (MS-6570G)

Module Name: 2xKingston HyperX 256 MB (2.0-3-3-8)

H τρίτη ειναι μια Kingston 512 kvr400x64 2.5

Δεν έχει γίνει overclock. Τη μετράει το μνήμη το bios, αλλά δεν μπαίνει Windows!

• Moderators
Δημοσ.

Σε τι timings τρεχει το pc ξερεις?Μηπως τρεχει με 2.0,ενω η καινουρια σου(καινουρια ειναι ετσι?)μνημη θελει 2.5.Και ενα memtest για τον φοβο των ιουδαιων δεν θα πειραζε,απλα για να βεβαιωθεις πως ειναι οκ οι μνημες.Ισως λιγο ρευμα παραπανω στις μνημες να ελυνε το προβλημα,αλλα πρωτα δοκιμασε τα δυο πρωτα.

Ουτε σε safe mode μπαινει στα windows?Μηπως και ειναι καποιο software προβλημα και αδικα ψαχνουμε για τις μνημες.

Δημοσ.

Τα timings με το που μπει η νέα μνήμη γίνονται 2.5! Σε safe mode, δεν μπαίνει!

Υπενθυμίζω ότι το bios την μετράει, αλλά εκεί μου λογικά θα έβγαζε την εικόνα φόρτωσης των windows, μου κάνει restart.

• Moderators
Δημοσ.

Θα ελεγα να το αφησεις να τρεξει λιγο περισσοτερο για να τσεκαρεις αν οντως ειναι οκ η καθε μνημη.Ποσο ρευμα δινει στις μνημες?

Δημοσ.

Η μνήμη δεν ήταν δικιά μου. Απλά δοκίμαζα αν παίζει! Κάθε μια ξεχωριστά έτρεχε κανονικά στο memtest. Ο συνδιασμός τους πετούσε αμέσως πάρα πολλά errors σε πάρα πολλές διευθύνσεις της. Ρεύμα έπαιρναν σύμφωνα με τις default ρυθμίσεις. Υπέθεσα ότι δε θα χρειαζόταν κάποια αλλαγή. Επομένως το παράτησα και θα πάω να πάρω 2 dimm των 512 να τελειώνω. Ευχαριστώ πάντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...