Προς το περιεχόμενο

Seagate 250 GB USB2.0 (new - external hard drive)

Serpe_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τι γνώμη έχετε για τον καινούργιο εξωτερικό σκληρό της Seagate? Τον έφερε πρόσφατα και το πλαίσιο. Τον έχει αγοράσει κανένας σας για να μας πει εντυπώσεις?

post-58012-129062945451_thumb.jpg

Δημοσ.

Κανένας δεν το έχει;

Στη φωτο φαίνεται άσχημο. Το MyBook της western digital είναι πιο όμορφο

αλλά εχει 2 χρόνια εγγύηση, ενώ o Seagate 5.

Παρόλα αυτά λέω να πάρω το MyBook

Δημοσ.
Κανένας δεν το έχει;

Στη φωτο φαίνεται άσχημο. Το MyBook της western digital είναι πιο όμορφο

αλλά εχει 2 χρόνια εγγύηση, ενώ o Seagate 5.

Παρόλα αυτά λέω να πάρω το MyBook

Εγώ πιστεύω πως εμφανισιακά ο seagate είναι πιο πρωτότυπος και όμορφος από το MyBook. Παρ'όλα αυτά δεν ξέρω ποιος μπορεί να υπερέχει από πλευράς ποιότητας, ο εξωτερικός της Western Digital δεν είναι δα και τόσο καινούργιος και έχει πάρει και καλές κριτικές.

Δημοσ.

Παιδια πηγα τον ειδα ειναι πολυ κλειστος χωρις να εχει τρυπες για εξαερισμο!!! ο WD δεν μου αρεσει καθολου.Τελικα πηρα εξ. κουτι με ανεμιστηρα και 320 seagate 116 ευρω απο καταστημα απεναντι απο πλαισιο(στουρναρη).

Δημοσ.
Παιδια πηγα τον ειδα ειναι πολυ κλειστος χωρις να εχει τρυπες για εξαερισμο!!!

Πόσο σοβαρό πρόβλημα είναι αυτό? Εγώ θέλω να πάρω έναν εξωτερικό αλλά δεν ξέρω ποιον να διαλέξω, είμαι ανάμεσα στο My Book Essential και στον καινούργιο της Seagate. Πάντως αν ήταν να διάλεγα από πλευράς εμφάνισης, θα αγόραζα τον εξωτερικό της seagate.

Δημοσ.

Αν η σύνδεση πρόκειται να γίνει αποκλειστικά μέσω USB 2.0, θεωρώ ότι το μόνο που αξίζει να κοιτάει κανείς είναι να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χωρητικότητα σε χαμηλότερη τιμή και μεγαλύτερη εγγύηση.

16MB cache, perpendicular recording κλπ είναι περιττά σε USB 2.0 συνδέσεις. Σε eSATA ίσως έχουν μεγαλύτερο νόημα...

Δημοσ.

Apories:

ksantas- apo pou pires ton 320 seagate? Me metaforika mesa?

Parsifal- enw symfwnw gia to 8ema twn megalwn eggyisewn mporeis na eksigiseis giati i 16mb cache einai peritti se usb2 syndeseis?

Δημοσ.
Parsifal- enw symfwnw gia to 8ema twn megalwn eggyisewn mporeis na eksigiseis giati i 16mb cache einai peritti se usb2 syndeseis?

Γιατί, συνήθως οι εξωτερικοί σκληροί χρησιμοποιούνται ως «αποθήκη» μεγάλων αρχείων, δεν έχεις το Λ.Σ. να διαβάζει από εκεί συνεχώς μικρά αρχεία όπου η cache θα έκανε τη διαφορά. Για μεγάλα αρχεία, σε burst read ακόμη και το αργό USB 2.0 μπορεί να αδειάσει την cache σε χρόνο dt...

Δημοσ.
Πόσο σοβαρό πρόβλημα είναι αυτό? Εγώ θέλω να πάρω έναν εξωτερικό αλλά δεν ξέρω ποιον να διαλέξω, είμαι ανάμεσα στο My Book Essential και στον καινούργιο της Seagate. Πάντως αν ήταν να διάλεγα από πλευράς εμφάνισης, θα αγόραζα τον εξωτερικό της seagate.

Και εγώ το ίδιο δίλημμα έχω αλλά μ'αρεσει ο WD που ειναι σαν βιβλίο, διακοσμεί και τη βιβλιοθήκη :-D

Ο segate τι έχει από κατω, τον μετασχηματιστή;

Εχει τελικά τρύπες εξαερισμού;

Στα υπερ βλεπω μονο τα 5 ετη εγγύηση

Δημοσ.

παιδιά και εγώ θέλω να πάρω εξωτερικό σκληρό και είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δυο.

έχω και μια άλλη απορία

επειδή έχω laptop υπάρχει περίπτωση να συναντήσω προβλήματα?

Δημοσ.

Δεν έχει καμιά σχέση αν έχεις laptop ή desktop εφόσον μιλάμε για εξωτερική συσκευή που συνδέεται μέσω usb.

Εγώ πάντως τείνω προς τον σκληρό της seagate.

Δημοσ.

αυριο παω να παρω και εγω τον seagate kai an προλαβω θα ανεβασω ενα review.παντως χθες δουλεψα τον WD και μου αφησε πολυ θετικες εντυπωσεις με μονη εξαιρεση οτι ηταν θορυβωδης. δεν ξερω αν και ο σιγκειτ ειναι, αλλα θα τον παρω ολο εγγυησης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...