Προς το περιεχόμενο

Κατασκευή προτζέκτορα με Overhead-Projector κ tft 15''

zac3146

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατασκευή προτζέκτορα με Overhead-Projector κ tft 15''

Καλησπέρα σε όλους τους INSOMNIA!

Είμαι σχετικά νέο μέλος του Insomnia k Θα ήθελα την πολύτημη βοήθεια σας παρακαλώ...

Γνωρίζει κανένας τίποτα για τη συγκεκριμένη πατέντα?

Είμαι στο στάδιο την αναζήτησης των συσκευών....για την ολοκλήρωση του προτζέκτορα!

Κατάφερα μετά από πολύ κόπο να βρώ τον προβολέα διαφανιών κ τώρα μου μένει μια μεταχειρισμένη γαρτζουνισμένη ή κ δε ξέρω γω τι άλλο οθόνη αρκεί να δουλεύει γιατί όπως καταλαβένετε θέλω το πάνελ της...

Θα σας ήμουν υπόχρεος για τη βοήθεια σας, να με γλιτώσετε απο κόπο,χρόνο κ χρήμα!

Την ιδέα την πήρα απο παλιότερα θέματα του Insomnia τα οποία κ μελέτησα αλλά δεν έβγαλα άκρη για το λόγο οτι το προτζεκτ έμεινε στη μέση χωρίς κανείς να επιβεβαιώσει την ολοκλήρωση, τη λειτουργία του κ τελικά τη δημιουργεία του!

Λοιπόν τι θα λέγατε όσοι ενδιαφέρεστε για 1 new project??? :)

Δημοσ.

ειχε γινει παλια ενα θεμα αλλα δε νομιζω να προχωρησε

δεν ξερω και κατα ποσο αξιζει οταν οι τιμες εχουν πεσει τοσο πολυ

Δημοσ.

Γεία σου Adi32 κοιτα το κοστος δε ξεπερνα τα 150-200ευρο το πολυ οποτε αξιζει νομιζω κανεις να το ψαξει γλητωνοντας σιγουρα 300 ευρο ....

τι λες δεν αξιζει? :)

Δημοσ.

δεν ξερω τι αποδοση εχει μια τετοια κατασκευη σε σχεση με ενα φτηνο προτζεκτορα και φυσικα ενα τετοιο πραγμα ειναι δυσχρηστο και ακομψο να το εχεις στο σαλονι σου

εχεις δει καποιες εικονες?

Δημοσ.
δεν ξερω τι αποδοση εχει μια τετοια κατασκευη σε σχεση με ενα φτηνο προτζεκτορα και φυσικα ενα τετοιο πραγμα ειναι δυσχρηστο και ακομψο να το εχεις στο σαλονι σου

εχεις δει καποιες εικονες?

απο αποδοση Adi32 ειναι ικανοποιητικο αφου χρησιμοποιεις αναλυση 1024-768 (της οθονης) κ φωτεινοτητα 2500 lumens κ πανω αναλογος τον προβολεα που θα χρησιμοποιησεις (φωτεινοτητα ικανοποιτικη κ παλι σε σχεση με τους καλητερους προτζεκτορες)

οσο την καλεστησια εχεις δικιο αυτο ειναι μειονεκτημα!

αλλα δε με ενοχλει αυτο μπρος στα καλη τι ειναι πονος? :)

Δημοσ.

Με αυτό το θέμα έχω ασχοληθεί αρκετά και κάποια στιγμή είχα βρεί στο ebay πολύ καλές προσφορές (200? οθόνη και προβολέας μαζί) αλλά λόγω έλλειψης μετρητών το άφησα...(άτοιμη κενωνία!!)

Για μένα είναι μια πανέξυπνη πατέντα,που στην ουσία δεν είναι τπτ απλά μια μεγενθυμένη έκδοση ενός επιτραπέζιου προβολέα...

Τώρα για το αν αξίζει...ο πιο φθηνός του εμπορίου έχει μέγιστη ανάλυση SVGA(800X600) με κόστος 600? και φυσικά μικρό μέγεθος και να υπολογίζεις σε κάθε αλλαγή λάμπας το λιγότερο 80-100?.Εδώ μπορείς με ενα 15" panel να έχεις ανάλυση XGA(1024Χ768 )σε 24bit,ενώ αν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις 17" πάς σε SXGA(1280X1024) και 32bit χρωμάτων!Α! και η λάμπα έρχεται στην προνομιακή τιμή των 30-50? αναλόγως τα Watt.

Τώρα το αν σε ενδιαφέρει το μέγεθος http://www.lumenlab.com εδώ θα βρείς και μερικές ιδέες αν σου αρέσει να το φτιάχνεις μόνος σου(βαρβαριστεί DIY)...

Και κάποια άλλα links

http://www.geardigest.com/2004/11/13/supersize_your_tv_for_/index.html

Δημοσ.

NSC το εχεις πιασει το νοημα βλεπω ! μπραβο!

γιατι οχι θα εχουμε μονο φτηνο προτζεκτορα αλλα κ φτηνη αλλαγη λαμπας!

γιατι θελουμε 1 προτζεκτορα οχι μονο για να τον θαυμαζουμε αλλα κ να τον ευχαριστιομαστε κ να μη φοβομαστε για το ποσες ωρες ειδαμε σημερα...... (οχχχχχ τωρα αυριο παλι.....για οικονομια λαμπας).....

τα συμπερασματα δικα σας! αξιζει!!!! ΑΞΙΖΕΙ????

Δημοσ.

πολυ καλο! αλλα θελει περισοτερο μερακι ειναι καπως δισκολο νομιζω, αλλα φυσικα κ εδω ισχει το οτι πληρωνεις περνεις... :)

Δημοσ.

Για το αν αξίζει είμαι 1000% σίγουρος...

Εγώ το ξεκίνησα επείδή είμαι ένας εθισμένος φοιτητής στο PES και φαντάζομαι πρωταθληματάκια με την παρέα στη βεράντα και στην 60 ιντσών οθόνη μου!!!

Και φυσικά μπορώ να βλέπω άψογα τα HD επισόδεια των Heroes!

Κοίτα δύσκολο δεν είναι...

Η μόνη δυσκολία που μπορείς να συναντήσεις είναι η αποσυναρμολόγηση της οθόνης..αν πέσεις σε δύστροπη κατασκευή.

Δημοσ.

χααχαχαχαα ωραιος!!!!

NSC τη Δευτερα-Τεταρτη θα παρω τον Overhead-Projector κ μου μενει η οθονη ξερεις που μπορω να βρω καμια σπασμενη ή γαρτζουνισμενη εξωτερικα για ποιο φτηνα?

Δημοσ.

κοίτα για μένα το ebay είναι μονόδρομος και σου βγαινει πιο οικονομικά...

ωστόσο μπορείς να ψάξεις σε αγγελίες...ξέρεις τα κλασσικά: emarket,χρυσή ευκαιρία,εδώ στο insomnia..κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...