Christos19 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 και ξαφνικά ενώ ανοίγει κανονικά το πρόγραμμα(αν και αργεί ελαφρώς), διαπιστώνω το εξής πρόβλημα: Ενώ μπορώ κανονικά να στείλω emails, δε μπορώ να λάβω, δηλαδή όταν πατάω το αποστολή και λήψη όλων πάει να ανοίξει το κλασσικό παραθυράκι το οποίο όμως κλείνει κατευθείαν...τι μπορεί να συμβαίνει?? Έκανα ξανά εγκατάσταση το outlook μέσω του site της microsoft (αλλάζοντας πιο πριν μια τιμή από το regedit από 1 σε 0), αλλά τίποτα
Christos19 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 καμιά ιδέα παίδες? Πιο πριν έτρεξα lavasoft, thecleaner και panda antivirus (κάπου ενδιάμεσα δημιούργηθηκε το πρόβλημα, μετά το panda αλλά το απεγκατέστησα και τίποτα δεν άλλαξε)
Stavros_Ribo Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Για να γίνει η λήψη των μηνυμάτων θα πρέπει να είναι ρυθμισμένος και ο server που χρησιμοποιείς για τα μηνύματα. Πήγαινε στο site και κοίτα αν άλλαξε τίποτε, κάποιος POP κωδικός κτλ. Αν δεν φταίει αυτό τότε scanαρέ τον και με κανένα antispyware ή κάτι άλλο.
Christos19 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι τέτοιο (στη forthnet), ούτως ή άλλως το οutlook express δε βγάζει κανένα σφάλμα, απλώς μόλις πάει να ανοίξει το παραθυράκι με τη λήψη emails κλείνει κατευθείαν. Προτείνεις κανένα antispyware εκτός από το adaware?
Stavros_Ribo Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Εγώ αυτόν χρησιμοποιώ και μου αρέσει πολύ. Ashampoo AntiSpyWare
Christos19 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 το χρησιμοποίησα, βρήκε κάτι ψιλά (συνηθισμένα), αλλά τίποτα πάλι με τον outlook...
Christos19 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Η "λύση" ήταν η δημιουργία νέας ταυτότητας και η μεταφορά όλων των φακέλων της προηγούμενής μου ταυτότητας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.