mithrid Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 εχει ενα προβληματακι.κατεβαζα αρχειο απο ιντερνετ και οταν γυρισα το desktop σταματησε να κατεβαινει..!!παλι απο την αρχη για μενα...
mithrid Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 ολα ενταξει τελικα για το κατεβασμα αρχειων,μαλλον εγω εκανα λαθος.ομως γιατι δεν μου κραταει διαφορετικο wallpaper σε καθε desktop που γυρναω?
Sebastienomnia Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Εγω γιατι εχω την εντυπωση πως ισως κατι τετοιο να μη γινεται??
mithrid Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 μαλλον προχωραω πολυ στο μελλον..! συγνωμη για τις απαιτησεις μου
Sebastienomnia Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 μαλλον προχωραω πολυ στο μελλον..! συγνωμη για τις απαιτησεις μου μην τρελαινεσαι... εγω θα ηθελα να γυρναγε ολοκληρη η οθονη και οχι μονο η επιφανεια εργασιας.. :mrgreen:
silverthan Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 ολα ενταξει τελικα για το κατεβασμα αρχειων,μαλλον εγω εκανα λαθος.ομως γιατι δεν μου κραταει διαφορετικο wallpaper σε καθε desktop που γυρναω? Τελικά γίνεται, αν πας στο φάκελο του θα δεις 4 αρχεια bmp --> desktopwallpaper0, desktopwallpaper1, desktopwallpaper2, desktopwallpaper3. Βάλε ότι εικόνα θες, με αυτό το filename και θα δουλέψει!
Acid-Burn Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Γίνεται να μεταφέρεις παράθυρο από το ένα desktop σε ένα άλλο... Αλλά είναι λίγο "προβληματικό"...μια δουλεύει μια όχι...σε μένα τουλάχιστον... Απλά διαλέγεις το παράθυρο και μετά πατάς ctrl+shift για να αλλάξεις desktop...κάπως έτσι πάντως...μια μου δουλέυει μια όχι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.