ssd93 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Όταν τρέχω κάποια προγραμμάτα τα windows (vista) μου βγάζουν ένα μνμ για έλεγχο λογαριασμού του χρήστη (UAC) και πρέπει να πατήσω εγώ αποδοχή για να τρέξει το πρόγραμμα.Τι μπορώ να κάνω για να μην βγάζει αυτό το μνμ σε κάποια συγκεκριμένα προγράμματα που θέλω?
User_32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 κάνε ένα search έχουν απαντήσει σε αυτό το θέμα πολλές φορές !
ssd93 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Γράφωντας UAC στην αναζήτηση δεν βρίσκει τίποτα
User_32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 User Account Control δοκίμασες ;;; sry αλλά τώρα δεν θυμάμαι να σου πω εγώ ....
omen34 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Όταν τρέχω κάποια προγραμμάτα τα windows (vista) μου βγάζουν ένα μνμ για έλεγχο λογαριασμού του χρήστη (UAC) και πρέπει να πατήσω εγώ αποδοχή για να τρέξει το πρόγραμμα.Τι μπορώ να κάνω για να μην βγάζει αυτό το μνμ σε κάποια συγκεκριμένα προγράμματα που θέλω? Πας Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) -->Λογαριασμοί Χρηστών και Απενεργοποιείς το User Account Control (UAC). Έτοιμος :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.