ddagr Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Θελω να κανω ενα format για να στρωσω λιγο το pc μου, αλλα δεν θελω να χασω τα mail και τις διευθυνσεις που εχω μεσα στο outlook.Ξερει κανεις να μου πει ποιο αρχειο η ποιο φακελλο να κανω backup με το nero backitup ετσι ωστε να τα επαναφερω μετα το φορματ?????????
gagarin Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Θελω να κανω ενα format για να στρωσω λιγο το pc μου, αλλα δεν θελω να χασω τα mail και τις διευθυνσεις που εχω μεσα στο outlook.Ξερει κανεις να μου πει ποιο αρχειο η ποιο φακελλο να κανω backup με το nero backitup ετσι ωστε να τα επαναφερω μετα το φορματ????????? Δοκιμασε το Genie Outlook Backup δεν ειναι free... http://www.genie-soft.com/products/olb/default.html Ειναι πολυ απλο κ αποτελεσματικο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Αν εχεις το outllok express ιδανικο ειναι το e backup που παιρνει και αλλα αντιγραφα οπως του ie , φακελων κλπ http://www.inachis.com/index.htm
Sofokliss Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Ξερει κανεις να μου πει ποιο αρχειο η ποιο φακελλο να κανω backup με το nero backitup ετσι ωστε να τα επαναφερω μετα το φορματ????????? Πληροφορίες γι αυτό που θες, θα βρεις εδώ.
powersky Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Για να κάνεις Backup στο MS Outlook πας File>Import and export>Export to a file>Personal folder file(.pst)> και μετα να τικάρεις το include subfolders (αν δεν είναι ήδη τικαρισμένο) και next. Τόσο απλό είναι όσο και να κάνεις το αντίστροφο, δηλαδή να εισάγεις όλα τα αρχεία που έκανες backup με ένα δύο κλικ.
ddagr Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Εχω το microsoft outlook ενεργοποιημενο.Πηγα και βρηκα το αρχειο με καταληξη .pst που αναφερεται καπου και μαλλον αυτο θα κρατησω ετσι οπως ειναι,οποτε μετα το φορματ να το κανω αντιγραφη στον φακελλο που βρισκοταν το αρχικο και θα εχω το αποτελεσμα που θελω(υποθετω........)!!!!! Ευχαριστω για τις απαντησεις και την βοηθεια σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.