gallos3 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Καλησπέρα.Μήπως ξέρεις κανείς πως ορίζουμε διαφορετικά δικαιώματα πρόσβασης σε διάφορα προγράμματα σε έναν υπολογιστή που έχει πολλούς χρήστες?
Stavros_Ribo Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μπορείς να βάλεις κωδικό στους φακέλους που θες.
naiv_dim Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 καλημερα, αναλογα το τι windows εχεις. αν εχεις xp pro με δεξι κλικ στο προγραμμα ,στις ιδιοτητες κ μετα στο security δινεις permisions. τωρα αν εχεις xp home δ μπορεις να δωσεις permisions αλλα κατα την εγκατασταση ενος προγραμματος τα περισσοτερα σου λενε αν θελεις να τρεχουν σε ολους τους user h στους administrator, μπορει να μη σε βολεψει αυτο αλλα δ μπορεις να κανεις κατι αλλο.
gallos3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Έχω τα xp professional.Πηγαίνω σε μια εφαρμογή που θέλω να κλειδώσω για τους άλλους χρήστες,κάνω δεξι κλίκ,πηγαίνω στις ιδιότητες,αλλά πουθενά δεν βλέπω το security.Μου λες λίγο πιο αναλυτικά τη διαδρομή για να δώσω permisions?Κάτι δεν κατάλαβα σωστά.
naiv_dim Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 πηγαινε My Computer -- tools -- folder options -- view -- κ ξετικαρισε την τελευταια επιλογη.. μετα κανε οτι ειχα πει πιο πριν..
tonyk_x Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Πρέπει να ενεργοποιήσεις την καρτέλα security-ασφάλεια στα win xp pro. άνοιξε το ο υπολογιστής μου. και στα μενού πήγαινε : εργαλεία - επιλογές φακέλων. στο παράθυρο που ανοίγει , πήγαινε στην καρτέλα "προβολή" και βρες την επιλογή "χρήση απλής κοινής χρήσης αρχείων". απενεργοποίησε τη και θα εμφανιστεί η καρτέλα που θέλεις στις ιδιότητες αρχείου. με πρόλαβε ο naiv_dim. αν έχεις αγγλικά ακολουθείς τις οδηγίες του. για ελληνικά κοίτα τισ δικές μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.